ya benim esimde hep gececi yaa keske anacim yanimda olaydida bende gideydim ahhhh ahh
Evet canım ya ben de uzaktayım annemden,insan özeniyor dimi.....
yani insan sonradan anliyor uzak kalmak nedemekmis daha öncede uzak kalirdim ama 1 hafta yada 1 ay bu daha zormus
Ayy bak ağlatcaksın şimdi beni de kendini de.....Üzmeyelim kendimizi morallerimizin yüksek olması lazım bizim.....Ben çay yapıcam hadi sen de yap da karşılıklı içelim.....
haklsin canim yapalimda icelim söyle sicak sicak afiyet hos olsunn
benimkide hazir oldu hafta sonuda geldi ne yapicaksin hafta sonu tabi misafirin felan yoksaÇayla sohbette bi başka olur....
benimkide hazir oldu hafta sonuda geldi ne yapicaksin hafta sonu tabi misafirin felan yoksa
Sen de hoşgeldin.....:79::80:
Ay arkadaşlar sizler çok tatlısınız. Teşekkür ederim.Çok sıcak burası
Şimdilik yok canım misafirim,zaten gelirse cumartesi akşamı oluyor genelde....
Ay arkadaşlar sizler çok tatlısınız. Teşekkür ederim.Çok sıcak burası
Sen de katıl aramıza sımsıcak olsun.....:81:
benimkine dedim disari cikalim adam yat diyo sürekli durumum belli olana kadar yormayacakmisim kendimi ya bebikk ben cok yiyorum yaa ne olacak sonum ben
merhaba arkadaşlar hamile olanlar ne kadar zamanda hamile kalabildiniz kaç ayda ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala kalamadım bu ay 6 gün kaldı adetime bekliyorum
Bence de canım durumun belli olana kadar dikkat et kendine haklı yani.... Bu iştah açıklığı İnşaallah belirtilerdendir canım.....
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Bizler de uzun zamandır bekliyoruz canım.....
Bence de canım durumun belli olana kadar dikkat et kendine haklı yani.... Bu iştah açıklığı İnşaallah belirtilerdendir canım.....
hoşbulduk inşallah rabbim daha çok bekletmez bende bu ay umutluyum gerçi ben her ay umutluyum ama neyse bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?