Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yani insan sonradan anliyor uzak kalmak nedemekmis daha öncede uzak kalirdim ama 1 hafta yada 1 ay bu daha zormus

Ayy bak ağlatcaksın şimdi beni de kendini de..... Üzmeyelim kendimizi morallerimizin yüksek olması lazım bizim.....Ben çay yapıcam hadi sen de yap da karşılıklı içelim.....

merhaba arkadaşlar hamile olanlar ne kadar zamanda hamile kalabildiniz kaç ayda ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala kalamadım bu ay 6 gün kaldı adetime bekliyorum

benimkine dedim disari cikalim adam yat diyo sürekli durumum belli olana kadar yormayacakmisim kendimi ya bebikk ben cok yiyorum yaa ne olacak sonum ben

Bence de canım durumun belli olana kadar dikkat et kendine haklı yani.... Bu iştah açıklığı İnşaallah belirtilerdendir canım.....

merhaba arkadaşlar hamile olanlar ne kadar zamanda hamile kalabildiniz kaç ayda ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala kalamadım bu ay 6 gün kaldı adetime bekliyorum

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Bizler de uzun zamandır bekliyoruz canım.....

hoşbulduk inşallah rabbim daha çok bekletmez bende bu ay umutluyum gerçi ben her ay umutluyum ama neyse bakalım kısmet

hoşbulduk inşallah rabbim daha çok bekletmez bende bu ay umutluyum gerçi ben her ay umutluyum ama neyse bakalım kısmet

zaten öyle yapiyorum canim bisey yaptirmiyor dinliyorum bende ne olacak sanki demi
bu arada beklemede sende hosgeldinn aramiza bende 1,bucuk senedr bekliyorum ama topikte güzel geciyor zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…