Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Catlatma ignesinden kac saat sonra deneme oldu???

ayni gün icinde aldu canim sonra bir gün arayla devam ettik iste daha sonra esim perhiz yapti testi icin cok sükür onuda yaptirdik sonuc harika dedi doktor zaten esinde problem yoksa multaka olur dedi 3 yumurtam cok güzel gelismistii ve catlatma ignemi bagimdan yapti diz kapagimin 1 karis yukarisindann

Süper aciklamisin canim ben sizin gecmis öykülerinizi bilmedigimden genel yorum yapmistim ya o zaman hani cok sacma gelmiyecekse sana karbonat testinde yapsana bakalim ,,,bütün kalbimle ruhunda hissetigin o duyguyu en kisa zamanda tatmani diliyorum Rabbim kaderine hayirli ve saglikli evlad yazsin insaAllah.....

Aslinda anlatiklarinin sonucunda hamis olma ihtimalin cok yüksek gögüslerindeki damarlarda belirginlesme oldu mu??

sanirim su an evde yok esime söylerim gelirken alsin ama gercekten sasirdim bu tetste esimde cok heyecan yapti ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA GELSIN MELEKLERIMIZ ISE GITMEDEN BILE ADAM TESTE BAKIP GITTI bakiyo kaybolmusmu diye

Kızlar ben hemen yemek yiyip geliyorum..... :79::80:

Afiyet olsun.............

sanirim su an evde yok esime söylerim gelirken alsin ama gercekten sasirdim bu tetste esimde cok heyecan yapti ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA GELSIN MELEKLERIMIZ ISE GITMEDEN BILE ADAM TESTE BAKIP GITTI bakiyo kaybolmusmu diye

Rabbim her daim dileklerinizi kabul etsin....

aslinda gögüslerim hafif sis ve ama uclari aciyor bazen dokunamiyorum

E canim süper bunlar güzel belirtiler kasik agrisi gögüste sislik ve aci e bence Pazartesi kan testi yaptir belgele sen bu hamisligi.....

Afiyet olsun.............

Rabbim her daim dileklerinizi kabul etsin....

E canim süper bunlar güzel belirtiler kasik agrisi gögüste sislik ve aci e bence Pazartesi kan testi yaptir belgele sen bu hamisligi.....
sagol canim ALLAH RAZI OLSUN IYI DILEKLERIN ICIN INSALLAH TUTUNMUSTUR BEBISIM ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN

Kizlar ben cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin eger yarin gelemezsem simdiden By 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah..........Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin hepinize......

Kizlar ben cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin eger yarin gelemezsem simdiden By 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah..........Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin hepinize......

tamam canim sagol bilgilerin VE DUALARIN icin AMINN INSALLAH dikkatli ol sende ALLAH A EMANET OL CANIM:79::79::79:

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................

Haskena....................................20 mart........................: (Nisanda istiyor.)
Ayyildizim...................................27 mart...........................: ( Nisanda istiyor.)
Rojda0819.............................??........................... (Nisanda istiyor. )

Son düzenleme:
Canım biliyosun onlar gece kuşu oldular iyice....Ama bence bu saatlerde gelseler esasında,daha çok muhabbet edebiliriz....

haklisin ama müsait degiller demekki esim evde olunca bende giremiyorum gelirler az sonra yavas yavas

Sadece bahardan haberim var,eşi gececi olduğundan o da annesinde,ordan biraz geç geliyor,eve gelince giriyor.
Diğerleri senin dediğin gibi olabilir...ya da büyük ihtimal dizi bakıyorlardır canım....

Sadece bahardan haberim var,eşi gececi olduğundan o da annesinde,ordan biraz geç geliyor,eve gelince giriyor.
Diğerleri senin dediğin gibi olabilir...ya da büyük ihtimal dizi bakıyorlardır canım....

ya benim esimde hep gececi yaa keske anacim yanimda olaydida bende gideydim ahhhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…