Catlatma ignesinden kac saat sonra deneme oldu???
BEN SÖYLE ANLATAYIM CANIM DAHA ÖNCEDE TEST YAPTIM BEN AMA HIC SILIKTE OLSA CIKMAMISTI YANI NE KADARDA BEKLESE BEKLESIN ben normalde adet olmayirum kendim hapla oluyodum sonra tedaviye basladim menogon kullandim yumurta gelistirici 1,catlatma ignem olmamisti malsef yine basa döndüm iste ama 7,sine oldum 2.ignemi bence onun etkisi olmaz diye düsünüyorum bunun yani sira doktor igneyi yaptiktan 4 gün sonra ayni hapi verdi duphaston diye adet söktürücü ve bebis olursa da tutunmasini sagliyomus bu hap ama simdi umutlanmamdaki sebep birinci catlatma ignesinde 9 gün sonra adet olmusum ve simdi hesaplarima göre o tarihten 6 gün gecti ve hala agrim var adet olmadim bu yüzden umutluyum umarim aciklayici yazmisimdir
ayni gün icinde aldu canim sonra bir gün arayla devam ettik iste daha sonra esim perhiz yapti testi icin cok sükür onuda yaptirdik sonuc harika dedi doktor zaten esinde problem yoksa multaka olur dedi 3 yumurtam cok güzel gelismistii ve catlatma ignemi bagimdan yapti diz kapagimin 1 karis yukarisindann
sanirim su an evde yok esime söylerim gelirken alsin ama gercekten sasirdim bu tetste esimde cok heyecan yapti ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA GELSIN MELEKLERIMIZ ISE GITMEDEN BILE ADAM TESTE BAKIP GITTI bakiyo kaybolmusmu diyeSüper aciklamisin canim ben sizin gecmis öykülerinizi bilmedigimden genel yorum yapmistim ya o zaman hani cok sacma gelmiyecekse sana karbonat testinde yapsana bakalim ,,,bütün kalbimle ruhunda hissetigin o duyguyu en kisa zamanda tatmani diliyorum Rabbim kaderine hayirli ve saglikli evlad yazsin insaAllah.....
Aslinda anlatiklarinin sonucunda hamis olma ihtimalin cok yüksek gögüslerindeki damarlarda belirginlesme oldu mu??
Kızlar ben hemen yemek yiyip geliyorum.....:79::80:
sanirim su an evde yok esime söylerim gelirken alsin ama gercekten sasirdim bu tetste esimde cok heyecan yapti ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA GELSIN MELEKLERIMIZ ISE GITMEDEN BILE ADAM TESTE BAKIP GITTI bakiyo kaybolmusmu diye
aslinda gögüslerim hafif sis ve ama uclari aciyor bazen dokunamiyorum
sagol canim ALLAH RAZI OLSUN IYI DILEKLERIN ICIN INSALLAH TUTUNMUSTUR BEBISIM ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASINAfiyet olsun.............
Rabbim her daim dileklerinizi kabul etsin....
E canim süper bunlar güzel belirtiler kasik agrisi gögüste sislik ve aci e bence Pazartesi kan testi yaptir belgele sen bu hamisligi.....
Kizlar ben cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin eger yarin gelemezsem simdiden By 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah..........Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin hepinize......
Kizlar ben cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin eger yarin gelemezsem simdiden By 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah..........Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin hepinize......
Ben geldim....:79::80:[/QUOTEhosgeldin bebis kimseler yok yine nerde bu millet :80::80:
Canım biliyosun onlar gece kuşu oldular iyice....Ama bence bu saatlerde gelseler esasında,daha çok muhabbet edebiliriz....
haklisin ama müsait degiller demekki esim evde olunca bende giremiyorum gelirler az sonra yavas yavas
Sadece bahardan haberim var,eşi gececi olduğundan o da annesinde,ordan biraz geç geliyor,eve gelince giriyor.
Diğerleri senin dediğin gibi olabilir...ya da büyük ihtimal dizi bakıyorlardır canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?