Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım adetine 6 gün varsa,yani pazartesi 3 gün kalmış oluyor,sabredemiceksen pazartesi kan tahlili yaptır kanda çıkar canım....

belirtilerim var sanki sağ gögüs ucum acıyo bazen sabah erken kalktığımda mide bulantım oluyo sigara içiyodum onu bile içmek istemiyorum sık sık acıkıyorum test yapmaya cesaretimde yok her ay hüsran oluyo diye

bendede ayni belirtiler var mide bulantisi haric denemende fayda yinede umutsuz olmaz hic bisey

Şu listeyi de kaybetmeden alayım şuraya da,yeni ekletmek isteyen arkadaşlar mı?Varsa BATlarınızı yazın kızlar da Bahar gelince düzenlesin.....Ben biraz kaydırdım da....

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart................................
Haskena..................................20 mart................................

Öyle düşünme canım ya bizler de öyleyiz,her ay hüsrana uğraya uğraya ben de adetimin geçmesini beklicem diyorum ama yine dayanamıyorum işte.....

Hoşgeldin Bahar.....:79::80:Ayyy canım ya eline sağlık.....:81:Gelir gelmez düzenlemişsin..... :13: Ben biraz kaydırmıştım da.....

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart................................
Haskena..................................20 mart................................
Rojda0819...............................? nisan................................

evet ya öyle yapicam eger gelen giden olmassa umutluyum yinedee

tabi cnm umut yitirilcek bişey yokki gelen giden yok sonuçta
bu arada bende bu gün test aldım bendede daha gelen giden yok son adetimden bu yana 37 gün oldu sabrediyorum düşününya 3 gün daha gelen giden olmazsa test yapıcam aslında şimdi belli olmazmı kızlar ya adetime 3 gün kala yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…