Canım adetine 6 gün varsa,yani pazartesi 3 gün kalmış oluyor,sabredemiceksen pazartesi kan tahlili yaptır kanda çıkar canım....
bendede ayni belirtiler var mide bulantisi haric denemende fayda yinede umutsuz olmaz hic biseybelirtilerim var sanki sağ gögüs ucum acıyo bazen sabah erken kalktığımda mide bulantım oluyo sigara içiyodum onu bile içmek istemiyorum sık sık acıkıyorum test yapmaya cesaretimde yok her ay hüsran oluyo diye
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Haskena....................................20 mart........................:(Nisanda istiyor.)
Ayyildizim...................................27 mart...........................:( Nisanda istiyor.)
Rojda0819.............................??...........................(Nisanda istiyor. )
belirtilerim var sanki sağ gögüs ucum acıyo bazen sabah erken kalktığımda mide bulantım oluyo sigara içiyodum onu bile içmek istemiyorum sık sık acıkıyorum test yapmaya cesaretimde yok her ay hüsran oluyo diye
bendede ayni belirtiler var mide bulantisi haric denemende fayda yinede umutsuz olmaz hic bisey
Öyle düşünme canım ya bizler de öyleyiz,her ay hüsrana uğraya uğraya ben de adetimin geçmesini beklicem diyorum ama yine dayanamıyorum işte.....
haklisin ama ne yapalim RABBIM sabir versinn hepimizekorktum artık iyice psikolojik olabilir diye bir keresinde tam 9 gün gecikti adetim ama bebek yoktu
sen ne kadardır deniyosun
hosgeldin baharr:79::79:
evet ya öyle yapicam eger gelen giden olmassa umutluyum yinedeehoşbulduk cnm listeyle ilgilendim biraz haberlerini okudum kesin belli değil anlaşılan bence cnm sen pzt direk kan testi yaptır rahatla hayatım
13 aydır canım....
evet ya öyle yapicam eger gelen giden olmassa umutluyum yinedee
merhaba hoşbulduk inşallah bu topik uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?