Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayyyyy lıste geldii heyecanlandım bak şimdiiii

nasıl daha iyi kızlar eklenti şeklinde olunca benim için daha kolay oluyo hazırlaması ama tıklanınca görünüyo diğeri ise normal görünüyo ama onunlada sürekli uğraşması zorsizce nasıl devam edelim eskisi gibimi yoksa böyle eklentide güzelmi

rüyamda da gördüm allahın iznıyle werıcem bu ay müjdeyii

selam canım nasılsın

yenisi daha güzel olmus benim fikrim :81::81:

işh gebesındır canım doktora gıtmek en ıyısı canım ya kan idrar tahlılı yapıyolar o zaman rahat oluyosun.evdekı testlere guven olmuyo fazla.ama lutfen moralını yuksek tutmaya calıs. benım durumu anlattım sızlere de bazen psıkolojıkte olabılıyor.senın de mı ılk bebısın olucak? hayırlı olsun canım benım işh ıyı sonuclar alırsın

al bendende o kadar yaa hersey geliyor aklima inanki
şiştik valla kız gerçi benim ihtiyacım vardı cılızdım şimdi accık adama benzedim neyse cnm çıkıyorum demişsin fikrini söylede öyle çık bende çok durmicam zaten öptüm
rüyamda da gördüm allahın iznıyle werıcem bu ay müjdeyii

amiin cnm hadi bi hamiş resmi daha koyalım oraya benimde az kaldı heyecan bastı valla

iyi geceler hanımlar bişi soracaktım aranızda sogan ve incir kürünü uygulayan var mı

insallah canim senin duani aldim moralim yüksek bekliyorum ilk bebis evet 2.catlatma ignem adet olmadim daha umutlar bitmediii

tmm cnm o zaman onu hazırlamak daha kolay benimiçinde sevindim böyle hem tarihe göre sıralın olcak kimi takip edeceğimizi bileceğiz bu arada cnm inşallah birlikte alırız müjdeli haberlerimizi

insallah baharim cifta bayram olur valla listesin basindayim ama tik yok bendeepazartesi gidiyoruz ögreniyoruz herseyi tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…