ayyyyy lıste geldii heyecanlandım bak şimdiiii
Döndüm kızlar offf habire yiyorum
rüyamda da gördüm allahın iznıyle werıcem bu ay müjdeyiiisim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari.................................25 şubat..............................
bahar1212.............................28 şubat..............................
laleee....................................25 şubat..............................
sinem_ahmet..........................hamiş.................................
cute.......................................25 mart...............................
sinem 16................................15 mart................................
fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
gül1118...................................7 mart................................
ayyıldızım................................27 mart...............................nisan anne adayı
haskena..................................20 mart...............................nisan anne adayı
rojda0819...............................? Nisan................................nisan anne adayı
beklemede................................4 mart...............................
kayyum....................................17 mart..............................
özlemçınar...............................27 şubat..............................
nasıl daha iyi kızlar eklenti şeklinde olunca benim için daha kolay oluyo hazırlaması ama tıklanınca görünüyo diğeri ise normal görünüyo ama onunlada sürekli uğraşması zorsizce nasıl devam edelim eskisi gibimi yoksa böyle eklentide güzelmi
nasıl daha iyi kızlar eklenti şeklinde olunca benim için daha kolay oluyo hazırlaması ama tıklanınca görünüyo diğeri ise normal görünüyo ama onunlada sürekli uğraşması zorsizce nasıl devam edelim eskisi gibimi yoksa böyle eklentide güzelmi
gecmis olsun canim evet ya anlatim sana ben dün gece yaptik testi esimle 5 dakika bekledi sonra baktim tek cizgi var hemen biraktim banyoda yattim sinirden sabah kalktim iste testi atmamistim bide ne görim cift cizgi ama cizginin teki ucuk pembe renginde tabi anlamadim bisi tam sonuc icin doktora gidicem yada yeniden yapicam pazartesi
şiştik valla kız gerçi benim ihtiyacım vardı cılızdım şimdi accık adama benzedim neyse cnm çıkıyorum demişsin fikrini söylede öyle çık bende çok durmicam zaten öptümal bendende o kadar yaa hersey geliyor aklima inanki
rüyamda da gördüm allahın iznıyle werıcem bu ay müjdeyii
işh gebesındır canım doktora gıtmek en ıyısı canım ya kan idrar tahlılı yapıyolar o zaman rahat oluyosun.evdekı testlere guven olmuyo fazla.ama lutfen moralını yuksek tutmaya calıs. benım durumu anlattım sızlere de bazen psıkolojıkte olabılıyor.senın de mı ılk bebısın olucak? hayırlı olsun canım benım işh ıyı sonuclar alırsın
yenisi daha güzel olmus benim fikrim :81::81:
insallah canim senin duani aldim moralim yüksek bekliyorum ilk bebis evet 2.catlatma ignem adet olmadim daha umutlar bitmediiiişh gebesındır canım doktora gıtmek en ıyısı canım ya kan idrar tahlılı yapıyolar o zaman rahat oluyosun.evdekı testlere guven olmuyo fazla.ama lutfen moralını yuksek tutmaya calıs. benım durumu anlattım sızlere de bazen psıkolojıkte olabılıyor.senın de mı ılk bebısın olucak? hayırlı olsun canım benım işh ıyı sonuclar alırsın
tmm cnm o zaman onu hazırlamak daha kolay benimiçinde sevindim böyle hem tarihe göre sıralın olcak kimi takip edeceğimizi bileceğiz bu arada cnm inşallah birlikte alırız müjdeli haberlerimizi
selam canım nasılsın
insallah baharim cifta bayram olur valla listesin basindayim ama tik yok bendeepazartesi gidiyoruz ögreniyoruz herseyi tamam
kızlar adını listeye ekletmek isteyen varmı son 5 dakkam çıkıyorum kocişim gelcekte öpüyorum hepinizi
kızlar adını listeye ekletmek isteyen varmı son 5 dakkam çıkıyorum kocişim gelcekte öpüyorum hepinizi
bahar senın kociş erken gelıor benımkınden ne cabuk kacta cıkıyor kı senınkı
kız bende pzt öğrencem iki hamiş haberi verirmişiz buraya ne güzel olur artık bizim çocuklarda internetten görüşür
neden olmasinn topik bebisleri olcak onlarda hayirlisi güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?