Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yok be cnm 3 te evde oluyorda lafın gelişi söledim aç kalmış bu gün yicek bişiler hazırlıcam dişi arıyoda yemek yiyememiş

hım benım kı de o saatte gelıyorda o yuzden sordum.valla benım kı ıcın farketmıyor gecenın 4 nde bızde bıseyler atıstırıyoruz her gece muhakkak.tok geldıgını gormedım hıc:):) yemekler begenmıyor

evet benimkide beğenmiyo cnm ama 4 te yemiyo allahtan meyva atıştırıyo sadece göbeği çıkıyomuş evlenince accık göbek yaptı takıntı yaptı deli

sabah sabah burdayım :)
uykumu düzene sokmaya çalışıyorum gece uyusunu almak için,bundan sonra böle sabahları 6 da kalkacam inşallah yani :)
sayfalar ilerlemiş baya okudum hepsini
2 tane hamiş haberi bekliyoz hayırlısıyla

Canım vardı sanki birileri ama şu anda burda olmayabilirler....Sen ne zamandır istiyorsun canım?

Hoşgeldin canım aramıza....Ne zamandır istiyorsun canım ikinciyi?

canım ben 6senedir hiç korunmuyoruz ve 3 sene önce birden eşimde bir agrı oldu kasıklarında acil varikosel ameliyatı oldu ama bu arada bi tane oglumuz vardı acil ameliyat olduktan sonra 1sene sonra ben hamile kaldım ve 2 aylıkken karnımda öldü ve 2 sene gecti bunun üzerinden hiççç korunmuyoruz ama olmuyor eşimin dok.hayret ediyor nasıl olmaz diye herşey bu kadar normalken diyo ama demekki kısmet işi biraz uzun oldu ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…