iyi geceler kızlar baharcım ben hamileliğimi adetimden 3 gün önce öğrenmiştim 23 nisanda olucaktım 20 nisanda baktım test çift çizgi hatta 3 tana harcamıştım kesin olsun diye ama o zamanlar zaten reglden farklı olan bir agrım ,gögüste şişlik ve kasıklarımda batma oluyordu.bu bayandan bayana değişir tabi.
ben de bu ay kilo vereyim diye sirkeli su var ya ondan içmiştim sabah ve gece ama sirke kadınlara pek tavsiye edilmiyormuş 2 haftadır agzıma sürmüorum regl çok agrılı geçermiş bir de gebe kalmayı engellermiş diye bir araştırmada gördüm bende regl günüme 2-3 gün var ama gögüslerimin damarları yeşillendi ,karnım fena agrıyor hamile olma ihtimalim %0 çünkü korunuyoruz hale ona ragmen test yaptım negatif çıktı regl agrıları demekki böyle agırda olabiliyor iştahımdada artma var benim şuanda.
ama inşallah sen hamilesindir ve ondandır bütün belirtiler.bu arada liste çok güzel olmuş renk renk açmışız ben martın ortasında korunmayacağım sanırım martın sonuna doğru birşeyler olursa belli olur inşallah.allah hepimize bebiş nasip etsin
cnm tşk açıklamaların için ama bende senin gibi 2 test harcadım zaten negatif çıktı ama o zaman çok erkendi tabi ben dayanamadım da
benim ağrım hiç yok normalde ağrılı adet olurum onun dışında şuanda sadece iştahım açık ve göğüslerim şiş neyse biraz daha dayanıp 2 3 gün sonra kesinleşince bakmaya karar verdim listeyi beğenmene sevindim artık excelde düzenliyorum dahada güzel olacak hem herkesi tarihe göre sıralıcam inşallah hepimize uğur getirir o listede bir sürü bebişler görürüz allın izniyle cnm
Selam kızlar iyi geceler hepinize.....ben geldim
merhaba arkadaşlar
bende 8 aylık evliyim beş aydır deniyoruz ama malesef
geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım olmadı
bu ayda başlıyorum bakalım hayırlısı bugün ilacın son günü pazartesi doktora gidicem
bu ayda olmazsa rahim filmi istedi ve bu konuda korkmalımıyım yoksa rahatmı olmalıyım hiç bilmiyorum
yakın bir tanıdığım çok acı çekmişti ama onun kanalları tıkalıymış kimi de hiç hissetmiyor
aranızda film çektiren varmı varsa biraz bahsederse çok sevinirim
bende burdayım benim koca bebeği uyutup kalktım :=)herkes hosgeldi bir rüya gördüm ki anlatamam.dok gidiyorum bebeğim 5 günlükmüş güya.resmi tavanda cıkıyo muayene olurken.gercek gibiiydi sevincten aglıyordum derken annemın tele uyandım.kayınvalıde gelmiş istdan bebek kıyafetleri mama sandalyesi falan fılan almıs.BUDA ANNECİMİN RÜYASI..ALLAH IM AZ MI KALDI DEDIM SABRET SINEM AZ KALDI DEMEK İSTİYORSUN DEDIM DUA ETTIM.RÜYAMIN ETKSINDEN UYKU TUTMUYOO
merhaba arkadaşlar
bu ayda başlıyorum bakalım hayırlısı bugün ilacın son günü pazartesi doktora gidicem
bu ayda olmazsa rahim filmi istedi ve bu konuda korkmalımıyım yoksa rahatmı olmalıyım hiç bilmiyorum
yakın bir tanıdığım çok acı çekmişti ama onun kanalları tıkalıymış kimi de hiç hissetmiyor
Ayyy kız ben de sirke içiyom ya kilo vereyim diye,gerçi adetim de,adetim bitince bırakayım o zaman....Gerçi neler duymadım ki korunurken bile hamile kalanlar var...Aman takmıycam artık kızlar yaa bebek ne zaman isterse o zaman gelsin....
Canım ellerine sağlık,listeler süper oluyor....:13:
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
İnşaallah canım,hayrolsun rüyan.....
cute hoşgeldin cnm nbr
kızlar bu aksam neden herkes suskun
bende burdayım benim koca bebeği uyutup kalktım :=)herkes hosgeldi bir rüya gördüm ki anlatamam.dok gidiyorum bebeğim 5 günlükmüş güya.resmi tavanda cıkıyo muayene olurken.gercek gibiiydi sevincten aglıyordum derken annemın tele uyandım.kayınvalıde gelmiş istdan bebek kıyafetleri mama sandalyesi falan fılan almıs.BUDA ANNECİMİN RÜYASI..ALLAH IM AZ MI KALDI DEDIM SABRET SINEM AZ KALDI DEMEK İSTİYORSUN DEDIM DUA ETTIM.RÜYAMIN ETKSINDEN UYKU TUTMUYOO
Canım ben bu akşam nerdeyse 5-6 saat oldu sanırım burdayım ve hala konuşuyorum.....Yarın sizler de erken gelin oldu mu....
Anlat bakalım annecik neler yaptın bugün?
valla canım fırsat buldukca gelmeye calısıyorum.her aynı seyler napayım evde yanlızım bu hafta esım gececı oldugundan can sıkıntısından patlıyorum.artık spor yapayım dıyorum ama esım de yalnız dısarıya salmıyor.evde otur dur bebisim tekmelerıyle yanlız olmadıgımı hıssettırıyor bana bebısım olunca işh onunla ılgılenecegım sabırsızlıkla beklıyorum allahın ıznıyle
annesi bak şimdiden sana ben burdayım yalnız değilsin diyor.....Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
annesi bak şimdiden sana ben burdayım yalnız değilsin diyor.....Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
alllah ta doğum kolaylıgı versın bir nefeste çıkartırsın inş.darısı başımıza artık=)nasıl bir histir o tekmeler tahmın bile edemıyorum ne mutlu sana
merhaba arkadaşlar
AMİN AMİN İŞALLAH ewet canım benım de bebısım cok zor oldu ya 2 sene bekledım o kadar cok mutluyum kı anlatamam.allah sızlere de nasıp etsın canm
amin inşallah allah seninkinide hayırlısıyla sana kavuşursunAMİN AMİN İŞALLAH ewet canım benım de bebısım cok zor oldu ya 2 sene bekledım o kadar cok mutluyum kı anlatamam.allah sızlere de nasıp etsın canm
ahh inş cümlemizin yüzü gülecek inşdemek ki allah cok tatlı bişi verecek ki bu kadar beklıyoruz.sanada aynı çok kıymetli bişi verecek vermişte sonuda gelır kucagınada alırsın cnm.dualarım senınle.eksik etme sende dileyen herkese nasıp et deee=)
ewet canım işh benım ıcın cok degerlı. o acıyı tattıgım ıcın herzaman dua edıyorum zaten canım. ısteyen herkesın yuzunu guldurur işh hamıslerın duası kabul olurmus allah sızlere de versın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?