hayırlı geceler herkese
AMİN AMİN İŞALLAH ewet canım benım de bebısım cok zor oldu ya 2 sene bekledım o kadar cok mutluyum kı anlatamam.allah sızlere de nasıp etsın canm
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Evet canım hepimiz seni çok iyi anlıyoruz....Bizler de uzun zamandır bekliyoruz ya,insan daha bi özenle bakar heralde bebeğine,hiç kıyamaz ona....
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Evet canım hepimiz seni çok iyi anlıyoruz....Bizler de uzun zamandır bekliyoruz ya,insan daha bi özenle bakar heralde bebeğine,hiç kıyamaz ona....
Kızlar ben çıkıyorum artık,iyice uyku bastı,yarın görüşürüz.....
İyi geceler.....:79::80::79::80:
iyi geceler allah rahatlık versin
sen ne sekılde kaldın hamıle 2 ıl eklemenın sebebı neydii
amin inşallah allah seninkinide hayırlısıyla sana kavuşursun
selam kizlar nasil gidiyo fsane selam:79::79:
slm canım hosgeldın allaha cok sukur ıyıyım.dun gece sol ayagım kasılmıs heralde uykuda kaslarım cok acıyo ayagımın ustune zor basıyorum ondan baska bı problemım yok cok sukur bu aksam nasılsn bakalım merak ettım senı erken cıkmısn bu aksam
bende cıkıyorum yavaştan.canlarım iyi bakın kendinize dualarım sizlerleee
slm canım hosgeldın allaha cok sukur ıyıyım.dun gece sol ayagım kasılmıs heralde uykuda kaslarım cok acıyo ayagımın ustune zor basıyorum ondan baska bı problemım yok cok sukur bu aksam nasılsn bakalım merak ettım senı erken cıkmısn bu aksam
Döndüm kızlar offf habire yiyorum
iyi geceler :80::80:bende cıkıyorum yavaştan.canlarım iyi bakın kendinize dualarım sizlerleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?