Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hayırlı geceler herkese

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

AMİN AMİN İŞALLAH ewet canım benım de bebısım cok zor oldu ya 2 sene bekledım o kadar cok mutluyum kı anlatamam.allah sızlere de nasıp etsın canm

Evet canım hepimiz seni çok iyi anlıyoruz....Bizler de uzun zamandır bekliyoruz ya,insan daha bi özenle bakar heralde bebeğine,hiç kıyamaz ona....

Evet canım hepimiz seni çok iyi anlıyoruz....Bizler de uzun zamandır bekliyoruz ya,insan daha bi özenle bakar heralde bebeğine,hiç kıyamaz ona....

yaa normaldede kıyılmaz ama ölesi ne hiç kıyılmaz ne bılım kolay elde etsen elin kalkar belkıde ölesıne kalkamaz ama yaaoffffffff offffffffffff

hoşbulduk canım allah hepimizin yardıcısı olsun rabbim o duyguyu bizede yaşatsın

sen ne sekılde kaldın hamıle 2 ıl eklemenın sebebı neydii

canım hemen hamıle kalmak ıstemedım ben.evlılıgımız yerıne oturmasını bekledım 1 sene kadar evlılıgın tadını cıkardık gezdık tozduk fln.evlılık kolay bısey deıl.severek evlendım ama sonucta evlılık daha baska oluyor bılıyosunuzdur.ama sonradan korktum adetım duzensız oldugundan fazla beklemeyelım daha onra olmaz dıe korktum.hemen olmadı tabı.doktora fln gıttım bu sefer kıst oldugunu soyledı eee tabı adetımı de etkılıyormus.bı aralar olmuyor dıe o kadar cok kafama taktım kı gece uykularım kactı hep.allaha sukur haplarla atlattım ben kıstı.herseyı oluruna bıraktım psıkolojo doktoruna basvurdum yoksa kafayı yıyecektım yanı o hap benı epeyce sakınlestırdı gece uyku uyuyabılıyordum sonra serbest bıseyı kafama takmadım tabı olmuyor dıe zaten bıraktım herseyı.9 hafalık olmusum haberım yok hep olumsuz gıttım doktora.bıgun dayanamadım artık mıde bulantım+ kusmam oluyordu su bıle ıcemıyordum.bı kere gıttım gece acıle doktor test yaptı bısey demedı bulantı ıgnesı yaptı gonderdı.3 gun gectı yıne gıttım mıde bulantısından duramıyordum 2.ye artık dokor hamılesn kadın doguma gıt demez mı. esımle ıkımız sok olduk.kadın doguma gıttım ve erkek bı bebısım olacagın ve pıt pıt kalp atısını gordum o kadar cok mutlu oldum kı dunyalar benım oldu

selam kizlar nasil gidiyo fsane selam:79::79:

slm canım hosgeldın allaha cok sukur ıyıyım.dun gece sol ayagım kasılmıs heralde uykuda kaslarım cok acıyo ayagımın ustune zor basıyorum ondan baska bı problemım yok cok sukur bu aksam nasılsn bakalım merak ettım senı erken cıkmısn bu aksam

bende cıkıyorum yavaştan.canlarım iyi bakın kendinize dualarım sizlerleee

gecmis olsun canim evet ya anlatim sana ben dün gece yaptik testi esimle 5 dakika bekledi sonra baktim tek cizgi var hemen biraktim banyoda yattim sinirden sabah kalktim iste testi atmamistim bide ne görim cift cizgi ama cizginin teki ucuk pembe renginde tabi anlamadim bisi tam sonuc icin doktora gidicem yada yeniden yapicam pazartesi

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
Ayyıldızım................................27 mart............................... NİSAN anne adayı
Haskena..................................20 mart............................... NİSAN anne adayı
Rojda0819...............................? nisan................................ NİSAN anne adayı
Beklemede................................4 mart...............................
Kayyum....................................17 mart..............................
Özlemçınar...............................27 şubat..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…