Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar bişey soracam ben bugün hasta olacaktım ama olmadım.kasıklarımdaki ağrılar batmalar bugün biraz daha azaldı ama göğüslerimdeki hassaslık duruyo.ayrıca ateşimde bu sabah 36,7 ye çıkmıştı.ama eczane testi yaptım malesef negatif çıktı.testin yanılma payı olabilirmi,yoksa hamile değilmiyim((((

sanirim biraz daha bekleyebilirsin yada kan testi yap belirtiler bende de var ama halen bekliyorum sabirli ol canim

topik uyuyormu ne ses seda yokben yemek yiyip geliyim o zaman

Kızlar devamlı sayfayı yenileyin yoksa yazıyoruz farkadilmiyo....Bazen de sayfa değişiyor tam , o yüzden bi önceki sayfaya da bakın arada....

Belki geç döllenme olmuştur canım,bekle bakalım ASİfirari'ye de dedim gelen giden olmazsa pazartesi ya idrar testini tekrarlarsın yada kan testi yaptırırsın canım....

çok saol altı ay ilaç sonuç alamazsak sonra iğne dedi doktor ama eşim istemiyor iğneyle genelde ikiz olduğu için benim için farkmetmiyo ama bakalım hayırlısı

evet haklisin belki ama ben bitaneyede raziyim valla 2.catlatma ignemi oldum bekliyorum belki senin tedavin iyi sonuc verirde baslamassin ignelere ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

sanirim biraz daha bekleyebilirsin yada kan testi yap belirtiler bende de var ama halen bekliyorum sabirli ol canim

Belki geç döllenme olmuştur canım,bekle bakalım ASİfirari'ye de dedim gelen giden olmazsa pazartesi ya idrar testini tekrarlarsın yada kan testi yaptırırsın canım....

sağolun kızlar.bende pazartesi kan testi yaptırayım diyorum.geç döllenme bile olsa o zaman kesin belli olur dimi ?

evet haklisin belki ama ben bitaneyede raziyim valla 2.catlatma ignemi oldum bekliyorum belki senin tedavin iyi sonuc verirde baslamassin ignelere ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

inşallah en kısa zamanda sende bebğine kavuşursun canım.Allah hepimizi bu yolda çok sınamaz inşallah.

[ı]sağolun kızlar.bende pazartesi kan testi yaptırayım diyorum.geç döllenme bile olsa o zaman kesin belli olur dimi ?[/ı]

bebısım haklı beklemekte yarar var tam bellı olurmu bılemem ama ben kesın doktora gıdıcegım pazartesı garantı olsun sonuc

neyse kızlar bırazdan dönerım eger burda olursanız:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…