merhaba topiğinizi geziyodum.ne güzel bi yazı bu.alıntı yapıp bizim topiktede yazabilirmiyim bunu izin verirseniz tabiki.
Hoşgeldin canım.....:79::80:
İyilik,senden ne var ne yok?Gelmedi de mi senin kırmızılar?
sevindim canim iyi olmana yok daha bisey cok sükür pazartesiyi bekliyorum iste ama agrim var halen devam eden gögüslerimde öyle
Tabiki yazabilirsin canim.......................
Ayy hadi İnşaallah 9 ay gelmesin o kırmızılar.....
kızlar bişey soracam ben bugün hasta olacaktım ama olmadım.kasıklarımdaki ağrılar batmalar bugün biraz daha azaldı ama göğüslerimdeki hassaslık duruyo.ayrıca ateşimde bu sabah 36,7 ye çıkmıştı.ama eczane testi yaptım malesef negatif çıktı.testin yanılma payı olabilirmi,yoksa hamile değilmiyim((((
hayirlisi olsun bende igne ile tedavi gördüm o yüzden sordum canim
topik uyuyormu ne ses seda yokben yemek yiyip geliyim o zaman
kızlar bişey soracam ben bugün hasta olacaktım ama olmadım.kasıklarımdaki ağrılar batmalar bugün biraz daha azaldı ama göğüslerimdeki hassaslık duruyo.ayrıca ateşimde bu sabah 36,7 ye çıkmıştı.ama eczane testi yaptım malesef negatif çıktı.testin yanılma payı olabilirmi,yoksa hamile değilmiyim((((
çok saol altı ay ilaç sonuç alamazsak sonra iğne dedi doktor ama eşim istemiyor iğneyle genelde ikiz olduğu için benim için farkmetmiyo ama bakalım hayırlısı
sanirim biraz daha bekleyebilirsin yada kan testi yap belirtiler bende de var ama halen bekliyorum sabirli ol canim
Belki geç döllenme olmuştur canım,bekle bakalım ASİfirari'ye de dedim gelen giden olmazsa pazartesi ya idrar testini tekrarlarsın yada kan testi yaptırırsın canım....
evet haklisin belki ama ben bitaneyede raziyim valla 2.catlatma ignemi oldum bekliyorum belki senin tedavin iyi sonuc verirde baslamassin ignelere ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
sağolun kızlar.bende pazartesi kan testi yaptırayım diyorum.geç döllenme bile olsa o zaman kesin belli olur dimi ?
[ı]sağolun kızlar.bende pazartesi kan testi yaptırayım diyorum.geç döllenme bile olsa o zaman kesin belli olur dimi ?[/ı]
Evet canım geç döllenme bile olsa kan testinde çıkar.....:81:
neyse kızlar bırazdan dönerım eger burda olursanız:79::79::79::79:
test yaptım hamile değilimm
resmen yıkıldııııımmmmmmmmmmm
test yaptım hamile değilimm
resmen yıkıldııııımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?