slm kizlar.
bende 1 yillik evliyim ve hic korunmadik
doktora gitmemize ragmen cocugumuz olmuyor.
ama burdaki deneyimlerden yola cikarak sogan kurune basladim.
Yumurtlama sorunum var. İstenilen boyuta ulaşmıyor yumurtalarım o yüzden tedavi görüyorum bence hiç olmazsa bir görün derim. Çünkü banada bir sene bekle dediler ama ben yinede içim rahat etsin diye gittim nitekim sorunum çıktı. yaşımda 34 daha fazla bekleyemeyecektim
benim bildiğim soğan kürü kisti olanlar içindi yada tıkanıklığı peki sen rahim filmi çektirdin mi ??
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Sorun ne çıktı canım?
canım incir kürü denesen netten bi araştır bence
evet, doktora gittim hersey normal denildi..
bende umut diye sogan kurunu denemeye basladim
ve zararida yokmus galiba sogan kurunun..
hosbulduk canim..
sorun yokmus,hersey normal.
ben hem yurt disinda gittim hemde turkiyede gittim..
olmamasi icin bir sebebp yok dediler.
tabiki yok ama dikkat etmek lazım bebek tutarsa onu düşürme riski de var biliyorum iyi bir araştır bence sen yinede
Tamam canım bi dene bakalım soğan kürünü de....Evlendiğinden beri istiyor musun,korundun mu ilk zamanlar?
arastirmasini yaptim ve saracogluna bire bir yazdim
kullanmanda hic bir sakinca yok dedi,hamile oldugunu farkettiginde birak dedi..
geçen ay başlamıştım içmeye üç gün falan olmuştu doktora gittiğimizde ona sordum içme dedi bana ben sana ilaç veriyorum zaten yumurta için gerek yok dedi bende bir daha içmedim rahim filmi çektirdikten sonra yapmayı düşünüyorum ama doktorum önermiyor olsun yinede bir umut incir ile beraber havuç kürüde istiyorum çatlatması için
6 gun oluyor basalayali 15 gun devam etmeliyim..
bakalim ins.bir faydasi olur..
yok ben hic korunmadim,esimde korunmadi.
canım ben geçen ay soğan içtim bu ayda incir bitmasine 2 gün kaldı allahım inşallah hamile kalırız ya ama sana tavsiyem inciri iç dr u boşver bi zararı yok incirinde havucunda
İyi yapmışsın canım.....Başla hemen o zaman....Başlaman için bi gün verdi mi?Hani adetinin ilk günü ya da adetinin bittiği gün falan gibi...?
canım incir kürü denesen netten bi araştır bence
benim kafamdaki de rahim filmi çektirdikten sonra soğan kürünü uygulamak bir sonraki regli zamanımda da incir ve havuç kürüne geçmek
dilerim bunların hiçbirine gerek kalmaz da hemen bebeklerimiz gelir
Sen de hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
canim ben sogan kurunu bitirdikten sonra bakicam olmasa incir kurune basliyicam...
ins,bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kaliriz.
rabbim kimseyi umutsuz birakmasin.
canim ben sogan kurunu bitirdikten sonra bakicam olmasa incir kurune basliyicam...
ins,bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kaliriz.
rabbim kimseyi umutsuz birakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?