Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım incir kürü denesen netten bi araştır bence

canım incir kürü denesen netten bi araştır bence

geçen ay başlamıştım içmeye üç gün falan olmuştu doktora gittiğimizde ona sordum içme dedi bana ben sana ilaç veriyorum zaten yumurta için gerek yok dedi bende bir daha içmedim rahim filmi çektirdikten sonra yapmayı düşünüyorum ama doktorum önermiyor olsun yinede bir umut incir ile beraber havuç kürüde istiyorum çatlatması için

tabiki yok ama dikkat etmek lazım bebek tutarsa onu düşürme riski de var biliyorum iyi bir araştır bence sen yinede

arastirmasini yaptim ve saracogluna bire bir yazdim
kullanmanda hic bir sakinca yok dedi,hamile oldugunu farkettiginde birak dedi..

arastirmasini yaptim ve saracogluna bire bir yazdim
kullanmanda hic bir sakinca yok dedi,hamile oldugunu farkettiginde birak dedi..

İyi yapmışsın canım.....Başla hemen o zaman....Başlaman için bi gün verdi mi?Hani adetinin ilk günü ya da adetinin bittiği gün falan gibi...?

canım ben geçen ay soğan içtim bu ayda incir bitmasine 2 gün kaldı allahım inşallah hamile kalırız ya ama sana tavsiyem inciri iç dr u boşver bi zararı yok incirinde havucunda

6 gun oluyor basalayali 15 gun devam etmeliyim..
bakalim ins.bir faydasi olur..
yok ben hic korunmadim,esimde korunmadi.

benim kafamdaki de rahim filmi çektirdikten sonra soğan kürünü uygulamak bir sonraki regli zamanımda da incir ve havuç kürüne geçmek
dilerim bunların hiçbirine gerek kalmaz da hemen bebeklerimiz gelir

canım ben geçen ay soğan içtim bu ayda incir bitmasine 2 gün kaldı allahım inşallah hamile kalırız ya ama sana tavsiyem inciri iç dr u boşver bi zararı yok incirinde havucunda

bencede katılıyorum zararsız şeyler doğru kullanıldğı taktirde tabi gönlümüzden geçen biran önce hamile kalmamız inşallah

benim kafamdaki de rahim filmi çektirdikten sonra soğan kürünü uygulamak bir sonraki regli zamanımda da incir ve havuç kürüne geçmek
dilerim bunların hiçbirine gerek kalmaz da hemen bebeklerimiz gelir

canim ben sogan kurunu bitirdikten sonra bakicam olmasa incir kurune basliyicam...
ins,bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kaliriz.
rabbim kimseyi umutsuz birakmasin.

Sen de hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

hoşbulduk tatlım 5 ay oldu evleneli ve hiç korunmadık kürler deniyorum falan daha muayne olmadım 6 ay olduktan sora dr kontrolü olmalıymış allah hepimizin yardımcısı olsun

kizlar bence bu tur seylerin zarari olmaz
bilakis yarari cok oluyor,internetten bakarsaniz,
ve dogal yollardan alinan seyler...
hic bir zarari oldugunu dusunmuyorum ben

canim ben sogan kurunu bitirdikten sonra bakicam olmasa incir kurune basliyicam...
ins,bunlarin hic birine gerek kalmadan hamile kaliriz.
rabbim kimseyi umutsuz birakmasin.

Amin ama biliyormusun bir aydır falan topicleri takip ediyorum eski topiclere giriyorum hamilelik için aylarca uğraşan bir çok kadın var ilgimi çekenlerin yazılarını takip ediyorum baktıklarımın yüzde doksanı mutlaka sonunda çocuk sahibi olmuş umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktür herşeyin bir zamanı var önemli olan sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…