evet canım 8 gün geçmişti adetim
Bence testi tekrarla ve pazartesi de bi kan testi yaptır bakalım.....Düzenliydi di mi adetlerin?
normalde düzenliydi fakat son 3 aydır düzensiz, bebek yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz sanırım stresten oldu
birde herkes soruyor yok mu birşey? yok mu birşey?
sanırım sorulardan geriliyorum buda benim adet düzenimi etkiliyor
evet haklisin belki ama ben bitaneyede raziyim valla 2.catlatma ignemi oldum bekliyorum belki senin tedavin iyi sonuc verirde baslamassin ignelere ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Amin inşallah gerek kalmaz inşallah seninde burdan iyi haberlerini alırım Allah büyüktür
Canım sen ne zamandır istiyordun?
Evet canım,aynen öyle yaa...Yok mu daha?Daha düşünmüyonuz mu?Bu sorular bunaltıyor hepimizi......
Iyi geceler fistiklar size iyi sohbetler 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah by.....
8 aydır evliyim ilk iki ayı korundum beş altı aydır olmadğı için doktora gözüktük ve geçen ay tedaviye başladık
canım sen ne nezamandır evlisin ? bebiş var mı?
merhabalar herkese
bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım sizde ne sorun var tedavi oluyosun ben bunun için hiç doktora gitmedim korktum şimdi
13 aydır canım,yok daha.....
Iyi geceler fistiklar size iyi sohbetler 2 hafta sonra görüsürüz insaAllah by.....
ne gibi tedavilerden geçtin kısaca anlatırmısın zahmet olmazsa
sohbet derinlere inmis baya büyük bi sorunmu esinin rahatsizligi canim:44:Canım kendim doktora gitmedim hiç....Eşimin spermlerinde hareket azlığı var....
slm kizlar.
bende 1 yillik evliyim ve hic korunmadik
doktora gitmemize ragmen cocugumuz olmuyor.
ama burdaki deneyimlerden yola cikarak sogan kurune basladim.
sohbet derinlere inmis baya büyük bi sorunmu esinin rahatsizligi canim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?