Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bence testi tekrarla ve pazartesi de bi kan testi yaptır bakalım.....Düzenliydi di mi adetlerin?

normalde düzenliydi fakat son 3 aydır düzensiz, bebek yaklaşık 3 aydır düşünüyoruz sanırım stresten oldu
birde herkes soruyor yok mu birşey? yok mu birşey?
sanırım sorulardan geriliyorum buda benim adet düzenimi etkiliyor

Evet canım,aynen öyle yaa...Yok mu daha?Daha düşünmüyonuz mu?Bu sorular bunaltıyor hepimizi......

8 aydır evliyim ilk iki ayı korundum beş altı aydır olmadğı için doktora gözüktük ve geçen ay tedaviye başladık

merhabalar herkese
bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım sizde ne sorun var tedavi oluyosun ben bunun için hiç doktora gitmedim korktum şimdi

merhabalar herkese
bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım sizde ne sorun var tedavi oluyosun ben bunun için hiç doktora gitmedim korktum şimdi

Yumurtlama sorunum var. İstenilen boyuta ulaşmıyor yumurtalarım o yüzden tedavi görüyorum bence hiç olmazsa bir görün derim. Çünkü banada bir sene bekle dediler ama ben yinede içim rahat etsin diye gittim nitekim sorunum çıktı. yaşımda 34 daha fazla bekleyemeyecektim

slm kizlar.
bende 1 yillik evliyim ve hic korunmadik
doktora gitmemize ragmen cocugumuz olmuyor.
ama burdaki deneyimlerden yola cikarak sogan kurune basladim.

slm kizlar.
bende 1 yillik evliyim ve hic korunmadik
doktora gitmemize ragmen cocugumuz olmuyor.
ama burdaki deneyimlerden yola cikarak sogan kurune basladim.

benim bildiğim soğan kürü kisti olanlar içindi yada tıkanıklığı peki sen rahim filmi çektirdin mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…