Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hayırlı geceler diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
kızlar bu yazıyı çok sevdim hepimiz hep dua edelim

Kızlar listeye eklenmek isterseniz BATlarınızı yazın,bahar arkadaşımız düzenlesin....Eklenmek istemezseniz de sorun değil,sohbete devam edebiliriz....

Evet canım yaa İnşaallah.....

aynen oyle canim..
umut iste ne yaparsin..
elbet bir gun bizlerde anne olucaz.

kizlar allah hersesin gonlune gore versin..

İyi geceler tatlı rüyalar. Dualarım hem kendime hemde annelik duygusunu tatmak isteyen herkese inşallah tez zamanda Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder

Kızlar listeye eklenmek isterseniz BATlarınızı yazın,bahar arkadaşımız düzenlesin....Eklenmek istemezseniz de sorun değil,sohbete devam edebiliriz....

ben isterim zahmet olmazsa 17 mart yazabilirsin acil çıkmam lazım iyi gceler kızlar yarın görüşürüz inşallah

iyidir cnm ne olsun bugun pek bi steeslıydım bomba gıbı patlıcak yer arıyordum.şimdi ıyıyım biraz..sen nasılsın günün naısıl gectii

hayirdir ne oldu...canim
ben iyiyim tsk.ederim.guzel gecti esimleydik gezmeye gittik.aksam ise gitti suan yalnizim siteye takiliyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…