Amin ama biliyormusun bir aydır falan topicleri takip ediyorum eski topiclere giriyorum hamilelik için aylarca uğraşan bir çok kadın var ilgimi çekenlerin yazılarını takip ediyorum baktıklarımın yüzde doksanı mutlaka sonunda çocuk sahibi olmuş umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktür herşeyin bir zamanı var önemli olan sabretmek
Amin ama biliyormusun bir aydır falan topicleri takip ediyorum eski topiclere giriyorum hamilelik için aylarca uğraşan bir çok kadın var ilgimi çekenlerin yazılarını takip ediyorum baktıklarımın yüzde doksanı mutlaka sonunda çocuk sahibi olmuş umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktür herşeyin bir zamanı var önemli olan sabretmek
Hayırlı geceler diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
kızlar bu yazıyı çok sevdim hepimiz hep dua edelim
Hayırlı geceler diliyorum. Duasız kalmamanız dileğiyle. Dua edebilmek de büyük bir nimettir. Sizde isteme duygusu yaratıldığında; biliniz ki istemeyi veren, istediğinizi de verecek demektir
kızlar bu yazıyı çok sevdim hepimiz hep dua edelim
aynen oyle canim..
umut iste ne yaparsin..
elbet bir gun bizlerde anne olucaz.
Kızlar listeye eklenmek isterseniz BATlarınızı yazın,bahar arkadaşımız düzenlesin....Eklenmek istemezseniz de sorun değil,sohbete devam edebiliriz....
Kızlar listeye eklenmek isterseniz BATlarınızı yazın,bahar arkadaşımız düzenlesin....Eklenmek istemezseniz de sorun değil,sohbete devam edebiliriz....
ben isterim (17 mart) acil çıkmam gerekiyor yarın yine yazarım İyi geceler kızlar
ekleyebilirsiniz sorun degil..
bat:9 mart
ben isterim zahmet olmazsa 17 mart yazabilirsin acil çıkmam lazım iyi gceler kızlar yarın görüşürüz inşallah
Tamam canım ekleyelim....
Tamam canım ekleyelim...
İyi geceler,yarın görüşürüz...:79::80:
ben geldım herkese selam olsun nasılsınız bakım.
hosgeldin,nasilsin
iyidir cnm ne olsun bugun pek bi steeslıydım bomba gıbı patlıcak yer arıyordum.şimdi ıyıyım biraz..sen nasılsın günün naısıl gectii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?