Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Çizelgemi görmüşsündür kilo vermeye çalışıyorum da....
Senin var mı kilo fazlan?

yok ya normalım ben işte n ecok zayıf ne fazla orta karar inş ykarsın biran önce ada çayıda içiyodu bikız ark ım.sirkeyi söylim oda içsin.bende hamişlik için sandım..bende tarcınlı karısımı yapıyodum 2 gundur onuda içmıyorm heevesle basladım kaldı öle.tarçınla pek aram yok işkenceydi yemesi..bakalım bikaç ot alıcam söylediler onları kaynatıp cay dıye ıcıcemççşifası allah tan gerçide..hem sigara hem kahve var bende.bide azaltsam onları.en azından uyanır uyanmaz kahve içmesem keşkeee

Tarçınlı karışım ne ki?Otlar hangileri canım?

Tarçınlı karışım ne ki?Otlar hangileri canım?

bal tarçın taze dövülmüş çörek otu.gebe kalmk isteyenler için miş olarda çobançantsı aslan pençesi polen falan fılan otlar faydası göenler var kahveyı ırakıp onları kaynatıp içicem bakalım ne olacak.inş bu ay gelırde melegım gerek kalmaz allahın izniylee

Evet İnşaallah canım yaa...:81:

Kahve hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama ben de çok seviyorum....
Gerçi neler duyuyoruz bazıları korunurken bile hamile kalıyo.....
Ben takmıcam artık yaa onu yemeyeyim,içmeyeyim falan diye...
Bebek ne zaman isterse o zaman gelsin...
Sen folik asite başladın mı canım?

ewet cnm hayırlısı hepimize.evet folbiol kullandım ama afedersın kabız yaptı cok zaten hazımsızlıgım vardı hepten gelmedi şimdi elevit die folık asıtwarmış ondan alıcak şim ona baslıcam bide gün aşırı bebe asprini içicem.yanısıra meyveyıde cok yemeye calısıyorum.gerisi allah tan dıyorum ya duadan baska bişi gelmıyo elden elbet duyuyyodur ve bırgun ol dıleyecek ve olacak inanıyorum tüm kalbımlee

:39
tmm cnm iyi bak kendıne bende yatarım sıgara zıkkımımı içim ölee iyi uykular dua etmeyi unutma hepimizee

listemiz cogalmis ama hamislerimiz 2 tanecik cogalmasi lazim kizlar calisin durmak yokk güzel olmus baharr:81::81:

listemiz cogalmis ama hamislerimiz 2 tanecik cogalmasi lazim kizlar calisin durmak yokk güzel olmus baharr:81::81:

cnm Allah kısmet ederse bende yarın akşam müjdeli haberi vericem bu gün test yaptım veeeeeeeee biraz silik de olsa çift çizgiyi gördüm bakalım daha eşime bile sölemedim yarın akşam sölicem pozitif çıkarsa allah kısmet ederse güzel de bi sürpriz var aklımda hayırlısı bakalım

AYY CANIM BENIM KIYAMAM SANA COK SEVINDIM BENDE GITCEM DOKTORA YARIN HAYIRLISI OLSUN GÜZELIM BENDE HALA CUMAKI TEST BAKIP GÜLÜYORUM INSALLAH HAYIRLISI OLUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSINN GELSIN BEBISLER

AYY CANIM BENIM KIYAMAM SANA COK SEVINDIM BENDE GITCEM DOKTORA YARIN HAYIRLISI OLSUN GÜZELIM BENDE HALA CUMAKI TEST BAKIP GÜLÜYORUM INSALLAH HAYIRLISI OLUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSINN GELSIN BEBISLER

amiin cnm benim beraber alcaz inşallah yarın topiğimiz iki tane hamiş haberiyle coşar inşallah ayağımızı sürürüz asicim buarada bat tarihini benim yanıma yani 28 şubata alıyorum senin yarın herkes bizden haber beklicek çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…