allah seni nasıl içiyosun ne işe yarıyormş o söyle bakım bende bilim afıyet seker şifa olsun bu aradaa
Çizelgemi görmüşsündür kilo vermeye çalışıyorum da....
Senin var mı kilo fazlan?
yok ya normalım ben işte n ecok zayıf ne fazla orta kararinş ykarsın biran önce ada çayıda içiyodu bikız ark ım.sirkeyi söylim oda içsin.bende hamişlik için sandım..bende tarcınlı karısımı yapıyodum 2 gundur onuda içmıyorm heevesle basladım kaldı öle.tarçınla pek aram yok işkenceydi yemesi..bakalım bikaç ot alıcam söylediler onları kaynatıp cay dıye ıcıcemççşifası allah tan gerçide..hem sigara hem kahve var bende.bide azaltsam onları.en azından uyanır uyanmaz kahve içmesem keşkeee
Tarçınlı karışım ne ki?Otlar hangileri canım?
bal tarçın taze dövülmüş çörek otu.gebe kalmk isteyenler için mişolarda çobançantsı aslan pençesi polen falan fılan otlar faydası göenler var kahveyı ırakıp onları kaynatıp içicem bakalım ne olacak.inş bu ay gelırde melegım gerek kalmaz allahın izniylee
Evet İnşaallah canım yaa...:81:
Kahve hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama ben de çok seviyorum....
Gerçi neler duyuyoruz bazıları korunurken bile hamile kalıyo.....
Ben takmıcam artık yaa onu yemeyeyim,içmeyeyim falan diye...
Bebek ne zaman isterse o zaman gelsin...
Sen folik asite başladın mı canım?
kimler burda ben geldim:79:
listemiz cogalmis ama hamislerimiz 2 tanecik cogalmasi lazim kizlar calisin durmak yokkgüzel olmus baharr:81::81:
ben burdayım cnm ama hemen çıkmam lazım sadece bi göz attım temizlik günüm bu gün
Eger bır masal perısı gırerse rüyalarına öldü dersın gül güzelı tılsımını kaybettıı
AYY CANIM BENIM KIYAMAM SANA COK SEVINDIM BENDE GITCEM DOKTORA YARIN HAYIRLISI OLSUN GÜZELIM BENDE HALA CUMAKI TEST BAKIP GÜLÜYORUM INSALLAH HAYIRLISI OLUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSINN GELSIN BEBISLERcnm Allah kısmet ederse bende yarın akşam müjdeli haberi vericem bu gün test yaptım veeeeeeeee biraz silik de olsa çift çizgiyi gördüm bakalım daha eşime bile sölemedim yarın akşam sölicem pozitif çıkarsa allah kısmet ederse güzel de bi sürpriz var aklımda hayırlısı bakalım
noldu yaaa bu mutlu günümde üzme beni noldu ki arkadaşım
AYY CANIM BENIM KIYAMAM SANA COK SEVINDIM BENDE GITCEM DOKTORA YARIN HAYIRLISI OLSUN GÜZELIM BENDE HALA CUMAKI TEST BAKIP GÜLÜYORUM INSALLAH HAYIRLISI OLUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSINN GELSIN BEBISLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?