Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlaaarrr yaaa çok sevinmeyelim korkuyorum bide negatif çıkarsa diye o yüzden kaptırmıyorum kendimi çok,yarın direk sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam yarına saklayalım sevincimizi olurmu

Tamam canım yarına saklıyalım o zaman....

Kod:

Canım Folbiol marka ise günde 1 tane yeterli eğer folikplus marka ise günde 3 tane kullanman gerekiyor...

YOK CANIM UNUTMAMDA INSALLAH YANI BEN FAZLA GÜVENMIYORUM O TESTDEKI 2.ci cizgeye esim hergün bakiyor gitmismi ordami diye zaten dün tartistik biraz cok hassasim ben ya suan bile gözlerim dolu

Canım sıkma canını hayırlısıyla müjdeli haberlerinizi alıcaz yarın....

iyiyim canim insallah aglayinca rahatladimmcay yapiyorum acayip yagmur yagiyor ya icim karardii

adetim geçeli 3.gün bugün.akşam ve bu sabah test yaptım negatif çıktı.adet belirtilerim çok fazla var.hamile olabilirmiyim.kana baktırsammı ki acaba...yardım edinnnnnnnnnnn

adetim geçeli 3.gün bugün.akşam ve bu sabah test yaptım negatif çıktı.adet belirtilerim çok fazla var.hamile olabilirmiyim.kana baktırsammı ki acaba...yardım edinnnnnnnnnnn

cnm sende en iyisi bizim gibi yarın kan testi yaptır garanti olsun bende bu idrar testlerine pek güvenmiyorum benimde çizgi çıktı ama çok silik insan şüphede kalıyo

cnm sende en iyisi bizim gibi yarın kan testi yaptır garanti olsun bende bu idrar testlerine pek güvenmiyorum benimde çizgi çıktı ama çok silik insan şüphede kalıyo

ya işte silik bile hiç çıkmadı ona takıldım.bide duydunuzmu hiç.birazdan adet olacakmış gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen varmı ki acaba.ben adetimi çok hissediyorum yaa.yardım edin psikolojim bozuldu yaa.hayır olsam rahatlııcam ya

benimde halen kasiklarim agriyor ya yatarken bile sag yada soluma dönüp yatamiyorum agriyor

oda insanın psikolojisini çok bozuyor dimi.olsa rahatlıcak insan beklemekte güzelde.öle belirti var bendeki sorma.belim ağrıyor bi yana.ama benim hep öle olur.vajinam falan uyuşur ardından çok geçmeden gelir.2 gündür uyuşuk resmen.geldi gelcek.onu merak ediyorum bende böle olupta hamile olan varmı acaba..merak ediyorummm yaa inşallah allahım beklentilerimiz boşa çıkmaz.

bilemiyorum varmidir ama senin kendi kafani yordugun gercek canim sabir et biraz sakin ol beklemezsen ögrenemessin sen bana bakma benim sorunlarim cok farkli ben catlatma ignesi oldum 2.kez ondan sanirim ama sana önerim cok yüklenme kendine ALLAH HAYIRLISINI VERSIN DUA ET CANIM

doğru sölüyorsun.ben biraz fazla takıyorum sanırım.ama ilk defa böle şeyler yaşıyorum.bide çok kuruntu yapardım ben eskden.ya benim ilerde çocuğum olmassa diye o yüzden 1.5 yıllık evliyim.ilk kez denedik.29 yaşındayım olsun istiyorum artık.bakalım beklemek en güzeli senin içinde dua edicem.inşallah hayırlısı olur.

BENDE yillik evliyim tedavi görüyorum 1,bucuk senedir RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANIM SAGOL SABIRLI OLALIM GELSIN BEBISLER

merhaba arkadaşlar,
bir şey sormak istiyorum. şu yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı acaba?
ben normalde 3 martta adet olmam gerekio fakat 3gündür çoz az kahverengi lekeler geliyor. mide bulantım var geceleri, göğüslerim hassaslaştı. fakat umutlanmakta istemiyorum. başka sebepleri olabilir mi sizce?

selam herkese
bişi sormak istiyorum klomen iki gün oldu biteli ve hemen arkasından o beyaz akıntıdan geldi dün akşam çok ağrım oldu sabah ise akıntım çok geldi acaba erkenden yumurta çatlamış olabilir mi doktora yarın gitcem gerçi ama çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…