Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yorma kendını baharım ısın var zaten cok sevındım ya ben ınankı cok duygulandım tutamıyorum gözyaslarımı suanda ınsallah yarın bızım ıcın unutulmaz bı gün olur canım

Ben geldim kızlar......:79::80:

Ayyyy canım yaaaa......Çok sevindim hadi hayırlısı İnşaaalllllllaaaahhhhh......... :81:

yorma kendını baharım ısın var zaten cok sevındım ya ben ınankı cok duygulandım tutamıyorum gözyaslarımı suanda ınsallah yarın bızım ıcın unutulmaz bı gün olur canım

yaptım bile cnm benim en önemli işim bu şu heyecan bile çok güzel neyse cnm çıkıyorum yarın bol bol konuşuruz inşallah sevinçli haberlerimizle

Ben geldim kızlar......:79::80:

Ayyyy canım yaaaa......Çok sevindim hadi hayırlısı İnşaaalllllllaaaahhhhh......... :81:

kızlaaarrr yaaa çok sevinmeyelim korkuyorum bide negatif çıkarsa diye o yüzden kaptırmıyorum kendimi çok,yarın direk sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam yarına saklayalım sevincimizi olurmu

kızlaaarrr yaaa çok sevinmeyelim korkuyorum bide negatif çıkarsa diye o yüzden kaptırmıyorum kendimi çok,yarın direk sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam yarına saklayalım sevincimizi olurmu

tamam canım yarında bol bol sevıncez zaten ben öyle tahmın edıyorum

İŞte ona sevindim zaten....İnşaallah yarın seninkini de alcaz.....
Kızlar belirtilerinizi sıralıycaz bak liste halinde ,unutmayın belirtilerinizi....:81:

ay hiç unuturmuyum cnm onlar benim kabusum oldu zaten gerçekmi psikolojikmi diye kafayı yemiştim bakalım gerçek çıkarsa hepsi aklımda liste halinde yazıcam hepsini bide bişey sorayım sizede öyle çıkayım folik asiti (eğer gebeysem) günde 3 taneye çıkarmam gerekiyor değilmi ben günde bi tane yutuyordum doktorumun öyle bişey dediğini hatırlıyorum gebelik oluşunca günde 3 demişti galiba ama tamda emin değilim

İŞte ona sevindim zaten....İnşaallah yarın seninkini de alcaz.....
Kızlar belirtilerinizi sıralıycaz bak liste halinde ,unutmayın belirtilerinizi....:81:

YOK CANIM UNUTMAMDA INSALLAH YANI BEN FAZLA GÜVENMIYORUM O TESTDEKI 2.ci cizgeye esim hergün bakiyor gitmismi ordami diye zaten dün tartistik biraz cok hassasim ben ya suan bile gözlerim dolu

YOK CANIM UNUTMAMDA INSALLAH YANI BEN FAZLA GÜVENMIYORUM O TESTDEKI 2.ci cizgeye esim hergün bakiyor gitmismi ordami diye zaten dün tartistik biraz cok hassasim ben ya suan bile gözlerim dolu

yapma böle hiç belli olmaz benim daha önce yaptıklarımda hiç çıkmamıştı 2.çizgi çıkmışsa ve eğer hala adetin gelmemişse büyük oranda bi belirti o 2.çizgi allahtan ümidini kesme cnm moralini yüksek tut cnm

düzelirim canim sen bakma bana gelen giden yok sükür yarin hersey cikar ortaya tamam simdi topluyorum kendimi canim

düzelirim canim sen bakma bana gelen giden yok sükür yarin hersey cikar ortaya tamam simdi topluyorum kendimi canim

hah şöyle hadi ben kaçtım sayfamı açık bırakcam arasıra dinlenirken bakarım yazılanlara size iyi sohbetler em dandini beni bekliyo kocişimide yolladım temizlik yapıcam diye oda arabasını temizliyo o gelmeden rahatla bitireyim temizliğimi canlarım öptüm

canim benim bilgim yok ben kullanmiyorum bile biliyosun benim sorunum daha farkli bebisim biliyor sanirim

yorulma cok bak burdayiz biz yarini düsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…