amiin cnm benim beraber alcaz inşallah yarın topiğimiz iki tane hamiş haberiyle coşar inşallah ayağımızı sürürüz asicim buarada bat tarihini benim yanıma yani 28 şubata alıyorum senin yarın herkes bizden haber beklicek çok heyecanlıyım
cnm Allah kısmet ederse bende yarın akşam müjdeli haberi vericem bu gün test yaptım veeeeeeeee biraz silik de olsa çift çizgiyi gördüm bakalım daha eşime bile sölemedim yarın akşam sölicem pozitif çıkarsa allah kısmet ederse güzel de bi sürpriz var aklımda hayırlısı bakalım
yorma kendını baharım ısın var zaten cok sevındım ya ben ınankı cok duygulandım tutamıyorum gözyaslarımı suanda ınsallah yarın bızım ıcın unutulmaz bı gün olur canım
ben geldim kızlar......:79::80:
Ayyyy canım yaaaa......çok sevindim hadi hayırlısı inşaaalllllllaaaahhhhh.........:81:
Ben geldim kızlar......:79::80:
Ayyyy canım yaaaa......Çok sevindim hadi hayırlısı İnşaaalllllllaaaahhhhh.........:81:
kızlaaarrr yaaa çok sevinmeyelim korkuyorum bide negatif çıkarsa diye o yüzden kaptırmıyorum kendimi çok,yarın direk sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam yarına saklayalım sevincimizi olurmu
hosgeldın canım sende nasılsın ya baharın müjdesı var bıze yaa
yaptım bile cnm benim en önemli işim bu şu heyecan bile çok güzel neyse cnm çıkıyorum yarın bol bol konuşuruz inşallah sevinçli haberlerimizle
İŞte ona sevindim zaten....İnşaallah yarın seninkini de alcaz.....
Kızlar belirtilerinizi sıralıycaz bak liste halinde ,unutmayın belirtilerinizi....:81:
İŞte ona sevindim zaten....İnşaallah yarın seninkini de alcaz.....
Kızlar belirtilerinizi sıralıycaz bak liste halinde ,unutmayın belirtilerinizi....:81:
YOK CANIM UNUTMAMDA INSALLAH YANI BEN FAZLA GÜVENMIYORUM O TESTDEKI 2.ci cizgeye esim hergün bakiyor gitmismi ordami diye zaten dün tartistik biraz cok hassasim ben ya suan bile gözlerim dolu
yapma böle hiç belli olmaz benim daha önce yaptıklarımda hiç çıkmamıştı 2.çizgi çıkmışsa ve eğer hala adetin gelmemişse büyük oranda bi belirti o 2.çizgi allahtan ümidini kesme cnm moralini yüksek tut cnm
düzelirim canim sen bakma bana gelen giden yok sükür yarin hersey cikar ortaya tamam simdi topluyorum kendimi canim
ay hiç unuturmuyum cnm onlar benim kabusum oldu zaten gerçekmi psikolojikmi diye kafayı yemiştim bakalım gerçek çıkarsa hepsi aklımda liste halinde yazıcam hepsini bide bişey sorayım sizede öyle çıkayım folik asiti (eğer gebeysem) günde 3 taneye çıkarmam gerekiyor değilmi ben günde bi tane yutuyordum doktorumun öyle bişey dediğini hatırlıyorum gebelik oluşunca günde 3 demişti galiba ama tamda emin değilim
hah şöyle hadi ben kaçtım sayfamı açık bırakcam arasıra dinlenirken bakarım yazılanlara size iyi sohbetler em dandini beni bekliyo kocişimide yolladım temizlik yapıcam diye oda arabasını temizliyo o gelmeden rahatla bitireyim temizliğimi canlarım öptüm
yorulma cok bak burdayiz biz yarini düsün canim
tmm cnm arkadaşlarım benim iyiki varsınız
ben folik asiti bi kere kullandim yaninda baska bi ilac daha vardi bebek icinmi o ilacta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?