hosgeldin canim nasilsin??:79::79:
İyiyim nolsun işte...Geçmişi okuyordum biraz....Senden ne var ne yok?
adetim geçeli 3.gün bugün.akşam ve bu sabah test yaptım negatif çıktı.adet belirtilerim çok fazla var.hamile olabilirmiyim.kana baktırsammı ki acaba...yardım edinnnnnnnnnnn
ya işte silik bile hiç çıkmadı ona takıldım.bide duydunuzmu hiç.birazdan adet olacakmış gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen varmı ki acaba.ben adetimi çok hissediyorum yaa.yardım edin psikolojim bozuldu yaa.hayır olsam rahatlııcam ya
benimde halen kasiklarim agriyor ya yatarken bile sag yada soluma dönüp yatamiyorum agriyor
merhaba arkadaşlar,
bir şey sormak istiyorum. şu yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı acaba?
ben normalde 3 martta adet olmam gerekio fakat 3gündür çoz az kahverengi lekeler geliyor. mide bulantım var geceleri, göğüslerim hassaslaştı. fakat umutlanmakta istemiyorum. başka sebepleri olabilir mi sizce?
baharcım ben bugun regl oldumama yarın sızden gusel haberler beklıorum ınsallah.. bıde benım bat tarıhımı 29 mart yaparmısın bu ay gectı artık bıdahakı aya calısmalara devam
Canım bence yarın kanda bi baktır derim ben,belki geç döllenme olmuştur....
Evet canım çok duydum adet belirtilerine çok benziyor çünkü hamilelik belirtileri....
Canım hele böyle deyip hamile olan da çok duydum...Hadi İnşaallah....
Yerleşme kanaması tam senin anlattığın gibi canım,İnşaallah seninki de öyledir....:81:
Aaaa.....Üzüldüm bak şimdi...Ama İnşaallah en geç önümüzdeki ay listedeki ve topiğimizdeki herkes hamile olur İnşaallah.....Sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi de kucağımıza alırız İnşaallah ..... : emir_bebek:
insallah bebisim be söyledigin gibi cikar ama sanki akintim var benim beyaz mi desem sariya dönükmü desem bilemedim günlük ped vardi zaten adet oluyorum sandim ama az az oluyor
Canım zaten öyle olması gerekiyor,hiç kuruluk olmayacak....Hamileler hep öyle diyor,akıntı artıyormuş....
kiss varya sen doktor olsaymisin bilemiyorum yani senden ögrenecek cok seyim var daha cookk :81::81:sende varmi peki gelisme:26:
Tıp'a da gidebilirdim canım ama istediğim meslek buydu....
Daha bende ne gelişmesi olsun kız adet anca bitti,10 güne yaklaştı mı ,10 gün mü sürdü ne yine yaa...
Herkese mrhbalarrrrrrrrrrrrrrrrr!'!!
Herkese mrhbalarrrrrrrrrrrrrrrrr!'!!
Nasılsınız arkadaşlarrrr!!!!!
idare eder ya sen ??
slm arkadaşlar
katılabilirmiyim aranıza?
hep böyle asirimi olur canim valla ben hapla bile en fazla 4 gün en son ne zaman oldum ben aralikta olmustum
Teşekkürler arkadaşlar keyfiniz bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?