Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım adetlerin düzenliyse 14.gün yani 3 ve ya 4 mart gibi yumurtlarsın büyük ihtimal....

Sorun ne çıkmıştı canım?
İnşaallah canım.....
Hepimizin istediği olur.....

cnm rahim ağzında yara vardı 6 ay onunla uğraştık.
geçen ay 2. kez dondurdum ve bu ay çalışmalara başladık.
fakat adet düzenim de pek olmadığından yumurtlama günüme denk getiremicem sanırım :18:

insallah olur canim dua et her zaman

inş cnm ediyorum hep.senin varmı bebek?

teşekkür ederim cnmmm dediğim gibi kaçırıyorum önemli günleri!!!!

Ayyy tam da zamanına denk gelmiş yani....
Neyse canım yaa belki geç yumurtlayıverirsin bu ay belli olmaz,olacak olduktan sonra burda bi yerde okumuştum bi bayan adetine 4 gün kala olan ilişkiden hamile kalmış....
Bazıları ay da 2 kez yumurtluyormuş ya...

Yumurtladığını akıntıdan anlayabiirsin canım,yumurta akı kıvamında ve uzayan bi akıntı olması lazım....

Yumurtladığını akıntıdan anlayabiirsin canım,yumurta akı kıvamında ve uzayan bi akıntı olması lazım....[/QUOTE]

cnm ya hep akıntım var benim şu dondurma işleminden sonra bir sürede devam edecekmiş
onun için pek net olmuyo akıntı kontrolüm

Ayyyy site yavaşladı yine sinir oluyorum yaa....:84:

evet canım dün doktora gittim yumurtalarım çatlamış bir problem yok bekliyoruz şimdilik

Sevindim canım problem olmadığına....

cnm ya hep akıntım var benim şu dondurma işleminden sonra bir sürede devam edecekmiş
onun için pek net olmuyo akıntı kontrolüm

Canım akıntının uzayan yapışkan bi akıntı olması lazım ona dikkat edebilirsin....

ya kizlar benim adetime daha 9 gun var...
ve kac gundur asiri sirtim ve yanlarim cok agriyor
neden acaba?

yoksaaa...
yada adet sancilarimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…