Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ee hadi bakalim bu ayy iyi calis insallah bu ay hepimize ugur getirir canim

ARKADAŞLAR BEN SİZE TAKILAYIMDAAAA BU AY BENİM UMUDUM OLMAYACAK SANIRSAMMMM.Maaleseff eşimmm yolculuğa çıkıyooo 3 gün yokkk benimm adetim 18 şubat başladı yeni adetimde 17 mart yinde size sorayım istedimmmm. önemli günler içinnn

iyiyim canım sağolun siz nasılsınız asifirari bebişten ne haber

canim test yaptim ben önce tek cikti sonra zaten yüzüne bakmadim testin sabah bi daha baktim ucuk pembe 2.cizgi vardi ve ben emin olamiyorum nedense gelen gidende yok esimde ded doktora gidelim yarin insallah doktora gidicem o zaman dogru olur bana göre

hosgeldin gel canim gell burda herkese yer var :79::79:

tşk ederim hoşbulduk

Büyük ihtimal çıkar canım....Yap da bize burdan müjdeli haberleri ver....

Tabiki de canım.....Hoşgeldin aramıza.....

Sen ne zamandır istiyorsun ya da hamile misin?

hoşbulduk
8 aylık evliyim 2. aydan itibaren istedim de sorunlar çıktı bu ay sağlıklı olarak ilk denemiz oluyor bakalım nasıl olucak.....

Canım adetlerin düzenliyse 14.gün yani 3 ve ya 4 mart gibi yumurtlarsın büyük ihtimal....

hoşbulduk
8 aylık evliyim 2. aydan itibaren istedim de sorunlar çıktı bu ay sağlıklı olarak ilk denemiz oluyor bakalım nasıl olucak.....

Sorun ne çıkmıştı canım?
İnşaallah canım.....
Hepimizin istediği olur.....

cnm 18 şubatta 1. gün başladı 17 martta kesin adet olurummm benim düzgün dür günüm şaşmazzzz.hatta şunu dahi söyleyebilirim 17 mart akşam geç vakitlerde.buna göre

muhyemelen 3.vey 4. gibi yumurtlarsın bu ne demek ayın 1 inden itibaren 1 hafta gün aşırı yanı iki günde bir beraberlik gerekiyor demek yani 1.-3.-5.-7 si gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…