yok be güzelim hic ölcmedim ne yalan söylim ama ara ara ateslendigim oldu sadece bunu biliyorum
aksam ilac ictim uyuya kalmisim yaa
Olsun dinlenmişsindir,dün gece hiç uyumadın heyecandan....
Gerçi dün bişey varmış sanki ben de erken kalkcam sabah diye yattım ama kaç saat uyuyamadım yaaa,döndüm durdum....Geçmişi okudum da buralardaymışınız siz de.....
bende döndüm arkidişler kız dünür nasıl gidiyo bakimmmm :79:
hayirdir insallah uyku probleminmi var
hosgeldın canım nasıl olsun bebısımın dedıgı gıbı dün gece yatmadım uyuyakalmısım aksam karnım agrıyor ya yatıyorum neden gecmıyor
canım benimde ağrım hala devam ediyo yattım tekrar kalktım inanki adet sancısı gibi ama biraz daha farklı anlatması zor okuduğuma göre bebek yerleşirken tıpkı inşaat başlarken temel atılıyorya aynen öyle rahme kazımalar gerçekleştirip yerini hazırlıyormuş bu yüzden bu acılar olabilirmiş hatta üstüne görme dedikleri olayda o zaman olurmuş eğer kazıma yaparken kılcal damarlara denk gelirse hafif bi kanama bu yüzden olurmuş ilginç........bide bişey sorcam benim hep sol tarafım ağrıyor senin de öle bi tarafınmı ağrıyo doktor söledimi nereye yerleştiğini cnm
AHH canim kiyamam ben sana demek beni agrimda ondan sanirim sagda benimki gördügüme göre canim ama agrimasi normal yazdigini göre canim ben sag sol yatamiyodum biliyosun kesin sen hayirli haber verecen bize yarin
inşallah cnm banada öyle geliyo bu gün önce sağlık ocağına gittim dedimya test çubuğumuda götürdüm yanımda
hemşireler %90 dediler hatta gebelik kaydımı bile açtılar dedim durun yav böle çıkıpta olmayan çok var yapmayın dedim bide (-) çıkarsa sonra dedim yok yok çıkmaz adetinde baya gecikmiş dediler baya umutlandım ama hayırlısı bakalım ayrıca canım söylemeyi unuttum akşam dönücem dedim sana dönemedim migrenim var benim daha öncede yazmıştım yattım azcık başım geçsin diye uyuya kalmışım sabahta o yüzden geç kaldım hastaneye gitmekte yoksa bende öğrenmiştim şimdi
ya benim icimdende öyle geliyor yaa insallah olsun yarin alirsin sende ne olmus sabah erken git ama gerci senin belirtiler benle ayniALLAH OLMAYAN HERKESE VERSIN
Bence de canım,yarın da Baharın müjdeli haberini alıcaz.....:81:
İnşaallah canım.....Böyle bol bol dua edin bizlere de.....:81:
CANIM BENIM TABIKI SENIN ICIN DIGER ARKADASLAR ICIN DUA EDIOYRUM ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEBISINE KAVUSTURSUN SENI SEN COK DESTEK OLDUN BIZE BURDA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN IYI ARKADASIM:81::81::81:
iyi geceler herkese
bugün doktora gittim ilacım bitmişti iki gece önce yani reglimin 10. Günü kasıklarım çok gerildi ve sancıdı üstüne çok akıntım oldu anladım erken çatladığını yumurtamın bugünde doktorum nitemi öyle söyledi bir tane çatlamış ağrın oldumu dedi evet dedim üç tane daha yumoşum varmış onlarında büyümesini bekliycez bir hafta sonra gidicem doktora inşallah bu sefer tutar ne stresli işler bunlar ya
allah bizi bebekle imtihan etmesin isteyen herkese nasip etsin inşallah
iyi geceler herkese
bugün doktora gittim ilacım bitmişti iki gece önce yani reglimin 10. günü kasıklarım çok gerildi ve sancıdı üstüne çok akıntım oldu anladım erken çatladığını yumurtamın bugünde doktorum nitemi öyle söyledi bir tane çatlamış ağrın oldumu dedi evet dedim üç tane daha yumoşum varmış onlarında büyümesini bekliycez bir hafta sonra gidicem doktora inşallah bu sefer tutar ne stresli işler bunlar ya
Allah bizi bebekle imtihan etmesin isteyen herkese nasip etsin inşallah
eline sağlık çok güzel olmuş baharcım......:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?