4 yıldır istiyoruz çukulata kistim olduğu için doktor
aşılama önermedi laparoskopi oldum 6 ay sonra kistler yeniledi
tüp bebek son sansım
hoşgeldin nbr bende seni soracaktım
selam kızlar ben geldim:79::79::79::79:
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Gördün mü canım AsSİfirari nin müjdeli haberini.....:81:
4 yıldır istiyoruz çukulata kistim olduğu için doktor
aşılama önermedi laparoskopi oldum 6 ay sonra kistler yeniledi
tüp bebek son sansım
hoşbulduk canım ben pek giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde bu akşam biraz erken gireyim dedim geç kalınca fazla duramıyorum
gerçekten mi çok güzel bir haber bu darısı başımıza inşaallah asifirari ne zamandır bekliyordu
İnşaallah Alah'ım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize.....
canım sen ne yaptın asıfirari de iğne olmuştu bu ay.seninde az kaldı dimi belirtin varmı gittinmi bidaha doktora
canım ben hafta sonu konrole gittim yumurtalarım çatlamış bir prolem yok dedi doktor bekliyoruz bakalım ama şu an karın ağrısından başka belirtim yok ama benim daha 1 hafta var yani erken yinede kan testi yapsam mı diye düşünmeden alamıyorum kendimi
en iyisi günü beklemekte aslında ama insan merak ediyor işte sabredebildiğin kadar et edemediğin yerde yaptır ve hemen bize haber ver
canım zaten yapmaya cesaretim yok hüsrana uğramaktan korkuyorum idrar testinde yumurtlamanın 11. günü çıkıyor diyorlar belki perşembe günü bir test yaparım
korkma canim korkma silik falan cikiyor HAYIRLISIYLA RABBIM SIZEDE VERSIN CANIM CANIM ALLAH RAZI OLSUN BEN COK UMUTSUZ GITMISTIM DOKTORA AMA RABBIM MUCIZEMI VERDI BANA DARISI INSALLAH SENIN BÜTÜN ARKADASLARIN BASINA
inşaallah canım belki daha öncede sormuşumdur ama unutuyorum kusura bakma sen ne zamandır istiyodun birde çtalatmanın kaçıncı günü öğrendin[/QUOTE
1.bucuk yildir istiyordum canim 22 gün falan oldu igne olali 7.snde olmustum ama ne kadarlik oldugunu söylemedi zaten ama ultrasonda görünüyo teyzesi kücücük minicik daha ve 2.catlatma ignemde oldu canim sen tedavimi görüyodun canim
canımbirde ateşini ölçtünmü benim düşük çıkıyor üzülüyorum yaaa
inşaallah canım belki daha öncede sormuşumdur ama unutuyorum kusura bakma sen ne zamandır istiyodun birde çtalatmanın kaçıncı günü öğrendin[/QUOTE
1.bucuk yildir istiyordum canim 22 gün falan oldu igne olali 7.snde olmustum ama ne kadarlik oldugunu söylemedi zaten ama ultrasonda görünüyo teyzesi kücücük minicik daha ve 2.catlatma ignemde oldu canim sen tedavimi görüyodun canim
evet canım ben klomen kullandım 2 yumoşum olgunlaştı 18. de çatlatma iğnesi oldum hafta sonu kontrole gittim yumoşlar çatlamış doktor coraspinle progestan verdi gebelik varsa daha kolay tutunsun diye
evet canım ben klomen kullandım 2 yumoşum olgunlaştı 18. de çatlatma iğnesi oldum hafta sonu kontrole gittim yumoşlar çatlamış doktor coraspinle progestan verdi gebelik varsa daha kolay tutunsun diye
öylemi cok sevindim aslinda tedaviler benziyor canim INSALLAH OLUR CANIM GÜZEL BITER TEDAVIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSINN CANIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?