Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hoşbulduk canım ben pek giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde bu akşam biraz erken gireyim dedim geç kalınca fazla duramıyorum

gerçekten mi çok güzel bir haber bu darısı başımıza inşaallah asifirari ne zamandır bekliyordu

canım sen ne yaptın asıfirari de iğne olmuştu bu ay.seninde az kaldı dimi belirtin varmı gittinmi bidaha doktora

Kızlar benim yarın için yemek yapmam lazım.....
İşim biterse gelirim,yoksa yarın görüşürüz artık......

İyi geceler hepinize.....:79::80::79::80:

İSİM......................................BAT............................SONUÇ

ASİfirari.......................28 Şubat........................Hamile

Bahar1212....................28 Şubat........................Beklemede

Sara_28.......................28 Şubat........................Beklemede

Özlemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet.....................................................Hamile

Beklemede....................4 Mart...........................Beklemede

Gul1182.......................7 Mart............................Beklemede

Nissam........................9 Mart............................Beklemede

Sinem16.....................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum......................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman......................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA....................18 Mart...........................Beklemede

Haskena......................20 Mart..........................Nisan ayında istiyor.

Cute..........................25 Mart...........................Beklemede

Fsane21...........................................................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan ayında istiyor.

Laleee........................29 Mart...........................Beklemede

Rojda0819.........................................................Nisan ayında istiyor.

canım sen ne yaptın asıfirari de iğne olmuştu bu ay.seninde az kaldı dimi belirtin varmı gittinmi bidaha doktora

canım ben hafta sonu konrole gittim yumurtalarım çatlamış bir prolem yok dedi doktor bekliyoruz bakalım ama şu an karın ağrısından başka belirtim yok ama benim daha 1 hafta var yani erken yinede kan testi yapsam mı diye düşünmeden alamıyorum kendimi

Son düzenleme:

en iyisi günü beklemekte aslında ama insan merak ediyor işte sabredebildiğin kadar et edemediğin yerde yaptır ve hemen bize haber ver

en iyisi günü beklemekte aslında ama insan merak ediyor işte sabredebildiğin kadar et edemediğin yerde yaptır ve hemen bize haber ver

canım zaten yapmaya cesaretim yok hüsrana uğramaktan korkuyorum idrar testinde yumurtlamanın 11. günü çıkıyor diyorlar belki perşembe günü bir test yaparım

canım zaten yapmaya cesaretim yok hüsrana uğramaktan korkuyorum idrar testinde yumurtlamanın 11. günü çıkıyor diyorlar belki perşembe günü bir test yaparım

korkma canim korkma silik falan cikiyor HAYIRLISIYLA RABBIM SIZEDE VERSIN CANIM CANIM ALLAH RAZI OLSUN BEN COK UMUTSUZ GITMISTIM DOKTORA AMA RABBIM MUCIZEMI VERDI BANA DARISI INSALLAH SENIN BÜTÜN ARKADASLARIN BASINA

korkma canim korkma silik falan cikiyor HAYIRLISIYLA RABBIM SIZEDE VERSIN CANIM CANIM ALLAH RAZI OLSUN BEN COK UMUTSUZ GITMISTIM DOKTORA AMA RABBIM MUCIZEMI VERDI BANA DARISI INSALLAH SENIN BÜTÜN ARKADASLARIN BASINA

inşaallah canım belki daha öncede sormuşumdur ama unutuyorum kusura bakma sen ne zamandır istiyodun birde çtalatmanın kaçıncı günü öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…