ınsallah canım ama sabırlı ol allahım sızede yardım etsın en kısa zamanda
gelır ınsallah bebegın
Eline sağlık çok güzel olmuş Baharcım......:13:
İyi gecler canım,hoşgeldin.....:79::80:
Ayyy hadi İnşaallah senden de alırız bu ay müjdeli haberler.....:81:
Kızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi.....:93:
Yarın görüşürüz......
Bahar sabah erken git de İnşaallah öğlen bakmaya çalışıcam alırız İnşaallah canım senin de müjdeli haberini....
İyi geceler kızlar......:79::80::79::80::79::81:
Yarın görüşürüz......
Bahar sabah erken git de İnşaallah öğlen bakmaya çalışıcam alırız İnşaallah canım senin de müjdeli haberini....
Yarın görüşürüz......
e bende çıkayım o zaman ders çaışıcam biraz öptüm kızlar iyi geceler hepinize:79::79::79:
baharim haberini bekliyorum yarin insallah hayirlisi olur arkadasim iyi geceler sanada allah zihin acikligi versin ayrica diger arkadaslarada iyi geceler bende kaciyorum yavas yavas görüsürüzz:79::79:
:80::80::80:
tmm cnm hemen yazıcam öğrenince sanada iyi geceler bol bol dinlen teyzoşumuzun annesi:79:
GITTIM CANIM BENDE DOKTORA ÖNCE IDRAR TESTI YAPT 2 dakikada cikti cizgiler esim geldi bana dedi askim hamilesn diyesonra inanamadim doktor ultrasonda bakti daha kücücük mercimek tanesi kadar cok mutluyum ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSINN
tmm cnm hemen yazıcam öğrenince sanada iyi geceler bol bol dinlen teyzoşumuzun annesi:79:
uyuyamıyorum kızlarrrrrrrrrrr çooooooooookk heyecanlıyım :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?