Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Listemizin birincisi hamilelik haberiyle başladı,İnşaallah topiğimize uğur getirecek.........:81:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR BENDE HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM
DEĞERİM:567
KUSURA BAKMAYIN BU GÜN FAZLA KALAMICAM ŞİMDİ BABAMIZA SÜPRİZ HAZIRLICAZ
HEPİNİZ İÇİN YASİN OKUYUP DUA EDİCEM BU AKŞAM ALLAHIN İZNİYE TÜM İSTEYENLERE NASİP OLSUN İNŞALLAH...
DAHA SONRA GİRİP HERŞEYİ ANLATIRIM ÇOK MUTLUYUUUMMMMM

çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza

hayırlı uğurlu bebeğin sağlıklı gelsin

baharcım belirtilerinden bahsedermisin ne değişiklikler oldu adet olacakamışsın gibi oluyormuydu kasık ağrısı falan

çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza
amiin cnm ,allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm
hayırlı uğurlu bebeğin sağlıklı gelsin
amin cnm çok tşk ederim allah hepinize nasip etsin
baharcım belirtilerinden bahsedermisin ne değişiklikler oldu adet olacakamışsın gibi oluyormuydu kasık ağrısı falan

belirtilerimi daha sonra vaktim olunca liste halinde yazıcam cnm zaten geçmiştede yazmıştım bazılarını onun dışında evet cnm aynen kasık ağrıların oluyo aynı adetin geleceği zaman olduğu gibi hala da var ağrılarım zaten adet belirtilerinden hiç farkı yok göğüsler olsun kasıklar olsun aynı belirtileri veriyo cnm o yüzden hiç belli olmaz sıkma canını

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Sara_28.......................28 Şubat.........................Beklemede

Özlemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Beklemede....................4 Mart............................Beklemede

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute............................25 Mart...........................Beklemede

Fsane21.......................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee.........................29 Mart...........................Beklemede

Rojda0819....................? Nisan ..........................Nisan anne adayı

Son düzenleme:
bahar cok sevındım senın adına bende suan prımolut kulanıyorum doktor adet olduktan 2 gun sonra gel hormon testı yapıp tedavıye baslayalım dedı klomen olcak sanırım hemen hamıle kalabılırmıyım burdakı herkes klomenle hamıle kaldı sanırım

Bahar çok sevindim adına dünden beri çok merak ediyodum sürekli girip bakıyodum ne oldu diye . Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

baharcımmm çok mutlu tatlım adınaaaa rabbim sağlıkla kucağınıda almayı nasip etsin...nolur bizler için dua edinnnnnnnn seviyorum sizi...

hayırlı uğurlu olsun
:92::92::92::92::92: :92::

ayy canim cok sevindim inan icimden geciyodu daha topige girmeden ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM SAGLIKLA KUCAGINADA GELSIN BEBISSS COK MUTLU OLDUM COKKKK

canim benim.cok sevindim....
rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...
darisi basimizaaaaaaa

hosbuldum canim iyidr iste haplarimi aldim uzandim biraz göz atiyorum ne var ne yok diye

sen nasilsin canim ne var ne yok
pek görüsemedikk

dinlen cnm bol bol istarahat ett artık iki canlısın sen :) nolsun cnm ev işleri falan feşmekan işte...bilinenden bir fark yok ...bu arada bizim için dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…