Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

benim yaş 26 cnm ben daha ilk kez deniyorum cnm ,denemedim soğan kürünü bakalım bu ay olmazsa senden tekrar bi bilgi alırım cnm olurmu

olur canım eeeeeee bu kupa kapama meselesini dün sen söylemişsin benim aklımda yumurtlma gününde diye kalmış ne zaman yapsakki :44:

cnm dediğim gibi bence adetin bitince yapılmasıda mantıklı yumurtlama günü yapılmasıda,ayrıca arasıra tekrar tekrar yaptır ne varki bunda basit bişey bildiğim kadarıyla bel soğukluğunu alıp kanalları açıyomuş işte ,sonuçta bunu hasta oluncada yapıyoruz biz soğukalğınlığına iyi geliyor ilişkiden hemen önce yaptır üzerinede bi masaj yaptır benim gibi ooohhh çok ii geliyo
sonuçta moral ve stresten uzak durmak çok önemli böyle şeyler insanı rahatlatıyo iyi geliyo

haklısın birkaç kere yapmak lazım masaj da iyi fikir

ben bide bol bol süt içiyorum süt kadınlık hormonunun daha fazla salgılanmasını sağlıyormuş bunuda araştırma yaparken biyerlerde okumuştum aklıma gelen herşeyi paylaşıyorum işte ne bilim küçük şeyler ama belki faydası olur

küçük ama önemli neyin vesile olacağı belli olmaz

öyle cnm valla hiç belli olmaz,abiminde yeni bebişi oldu 50 günlük çok mutlu oluyo insan ya allah bizede kendi bebişlerimizi sevmeyi nasip etsin o cennet kokularını duymayı nasip etsin ben çıkıyorum cnm başım tuttu iyice yatayım belki geçer yarın akşam fatmagülün suçu ne biter bitmez burdayım umarım görüşürüz :79: :79: :79:

Günaydin kizlar kimseler yokmu ?? :44:

Merhabalar canım...:79:
Gece geç yattığımız için geç kalkıyoruz haliyle...Ama dün anlaştık İnşaallah bugün daha erken başlıcaz muhabbete,ben de şöyle bi baktım kimseler var mı diye,akşam görüşürüz....:79::80::79::80::79:

Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

Doğru yerdesin canım,hoşgeldin......:79::80:

Ben genel bi başlık açtım ki herşeyi burda paylaşalım diye.....
Adetlerin düzenli anladığım kadarıyla,bu durumda 23'ü yumurtlama günün eğer o günleri değerlendirdiysen İnşaallah hamile kalmış olabilirsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…