öylemiymiş araştırdınmı annem bana adet bitince demişti ama gerçi bende adetim bittikten 10 gün sonra yaptım
gül sen ne zaman beklemiyosun tarih ne senin
işte ben şimdi reglim 4.günü beklemediğim adet günüm 7 mart
senin bat ne gülcüm bide yaş kaçtı
benim yaş 26 cnm ben daha ilk kez deniyorum cnm ,denemedim soğan kürünü bakalım bu ay olmazsa senden tekrar bi bilgi alırım cnm olurmu
olur canım eeeeeee bu kupa kapama meselesini dün sen söylemişsin benim aklımda yumurtlma gününde diye kalmış ne zaman yapsakki :44:
cnm dediğim gibi bence adetin bitince yapılmasıda mantıklı yumurtlama günü yapılmasıda,ayrıca arasıra tekrar tekrar yaptır ne varki bunda basit bişey bildiğim kadarıyla bel soğukluğunu alıp kanalları açıyomuş işte ,sonuçta bunu hasta oluncada yapıyoruz biz soğukalğınlığına iyi geliyor ilişkiden hemen önce yaptır üzerinede bi masaj yaptır benim gibi ooohhh çok ii geliyo
sonuçta moral ve stresten uzak durmak çok önemli böyle şeyler insanı rahatlatıyo iyi geliyo
ben bide bol bol süt içiyorum süt kadınlık hormonunun daha fazla salgılanmasını sağlıyormuş bunuda araştırma yaparken biyerlerde okumuştum aklıma gelen herşeyi paylaşıyorum işte ne bilim küçük şeyler ama belki faydası olur
canım ben kaçıyorum sana iyi
Günaydin kizlarkimseler yokmu ?? :44:
Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?