Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet tipik belirtisi B12 ve folik asit eksiklği ama bu hastalıkla ilgili çok psofesörle, doçentlekimsi olmaz dedi görüştüm bazısı gebeliğe engel olur dedi tek birleştikleri nokta tedavisi yok ömür boyu hormon ilaçlarına mahkumum anlyacağın bebek işi Rabbimin iznine bağlı

evet tipik belirtisi B12 ve folik asit eksiklği ama bu hastalıkla ilgili çok psofesörle, doçentle görüştüm bazısı gebeliğe engel olur, kisi olmaz dedi tek birleştikleri nokta tedavisi yok ömür boyu hormon ilaçlarına mahkumum anlyacağın bebek işi Rabbimin iznine bağlı (yazılar karışmış düzelttim canım)

Canım googledan otoimmün tiroidit diye arattırdığında 2.linke tıklarsan o sitede çok güzel bilgiler var,en altta da dikkat edilmesi gereken hususları 6 maddede sıralamış ve gebeliğe engel diye bişey de yazmıyor hiç,sadece en son tiroit ilacı almazsanız düşük riski artar demiş.Benim içim rahatladı bu yazıyı okuyunca bence sen de oku ve canını sıkma.İnşaallah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşacaksın....

sağol canım ilk hastalğımı duyduğumda çokk araştırdım diyorumya gitmediğim doktor kalmadı işte yapılacak birşey yok hastalığa alıştımda bebeğe engel olmaz inşaallah benim bir arkadaşım bu hastalıktan 4 bebeğini kaybetti 5. de sağlıklı doğum yaptı allah yardımcımız olsun

kızlar ya hastalıklar bi taraftan hamilelik yada hamile kalmaya çalışmak bi taraftan nasıl yapcaz biz,bendede migren var henüz doktorumla konuşmadım ama bakalım hamiş olabilirsem ağrı kesicilerimi nasıl kullanıcam( migren ilaçlarımın hepsinde gebelikte kullanılmaz yazıyo ben şimdiden kullanmamaya başladım belki hamile kalmamıda engeller yada bi yan etkisi olur diye hiç içmiyorum ama baş ağrılarıma da dayanamıyorum allah yardımcımız olsun aslında hamile olmak gerçekten çok zor

canım bende migrende var vallahi işimiz zor ne ilaç kullanıyorsun

canım bende migrende var vallahi işimiz zor ne ilaç kullanıyorsun

cnm ben migrex ile aprolfort kullanıyorum çok iyi geliyolardı ama artık kullanamıyorum bu akşamda migrenim tuttu annemlerdeydim dedimya annem kadıncağız bişeyler hazırlamaya çalıştı ama baya geç oldu bende baya aç kaldım açlık çok etkiliyo beni şimdi ilaç ta yutamıyorum çekiyorum böle :84:

cnm annemlerdeydim kocişim gececi saat 3 te geliyo bende annemlere gittim anca doyduk birbirimize anca gelebildim,neyse kupa kapama olayını deneyen vrmı kızlar aranızda

yapmadım ama soğan kürü ile barak kapamayı bu ay deneyecegim bugün adetimin 4. günü galiba bardak kapama yumurtlama günlerinde yapılıyor

bende avmigren kullanıyordum artık kullanmamaya çalışıyorum ama doktor ağrı ile inatlaşmayın diyor ne yapacagız

yapmadım ama soğan kürü ile barak kapamayı bu ay deneyecegim bugün adetimin 4. günü galiba bardak kapama yumurtlama günlerinde yapılıyor

öylemiymiş araştırdınmı annem bana adet bitince demişti ama gerçi bende adetim bittikten 10 gün sonra yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…