Şimdi internetten araştırdım biraz evet canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.B12 eksikliğine bağlı kansızlıkla(pernisiyöz anemi ) beraber görülülüyormuş sıklıkla,ondan folbioldan sana sabah akşam vermiş o zaman,prospektüsünü okuduysan.
Canım googledan otoimmün tiroidit diye arattırdığında 2.linke tıklarsan o sitede çok güzel bilgiler var,en altta da dikkat edilmesi gereken hususları 6 maddede sıralamış ve gebeliğe engel diye bişey de yazmıyor hiç,sadece en son tiroit ilacı almazsanız düşük riski artar demiş.Benim içim rahatladı bu yazıyı okuyunca bence sen de oku ve canını sıkma.İnşaallah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşacaksın....
Ben çıkıyorum,iyi geceler,yarın görüşürüz.....:79::80::79::80::79:
ben de geldim kızlar :79: :79:
ben de geldim kızlar :79: :79:
Hoş geldin canım:79:
Kzlar niye bu kadar geç geliyorsunuz yaayarın daha erken gelin konuşuruz bol bol, siz devam edin artık napalım, iyi geceler.....:79::80::79::80::79:
kızlar ya hastalıklar bi taraftan hamilelik yada hamile kalmaya çalışmak bi taraftan nasıl yapcaz biz,bendede migren var henüz doktorumla konuşmadım ama bakalım hamiş olabilirsem ağrı kesicilerimi nasıl kullanıcam( migren ilaçlarımın hepsinde gebelikte kullanılmaz yazıyo ben şimdiden kullanmamaya başladım belki hamile kalmamıda engeller yada bi yan etkisi olur diye hiç içmiyorum ama baş ağrılarıma da dayanamıyorum allah yardımcımız olsun aslında hamile olmak gerçekten çok zor
hoş geldin canım niye geç geldin
canım bende migrende var vallahi işimiz zor ne ilaç kullanıyorsun
cnm annemlerdeydim kocişim gececi saat 3 te geliyo bende annemlere gittim anca doyduk birbirimize anca gelebildim,neyse kupa kapama olayını deneyen vrmı kızlar aranızda
cnm ben migrex ile aprolfort kullanıyorum çok iyi geliyolardı ama artık kullanamıyorum bu akşamda migrenim tuttu annemlerdeydim dedimya annem kadıncağız bişeyler hazırlamaya çalıştı ama baya geç oldu bende baya aç kaldım açlık çok etkiliyo beni şimdi ilaç ta yutamıyorum çekiyorum böle :84:
yapmadım ama soğan kürü ile barak kapamayı bu ay deneyecegim bugün adetimin 4. günü galiba bardak kapama yumurtlama günlerinde yapılıyor
öylemiymiş araştırdınmı annem bana adet bitince demişti ama gerçi bende adetim bittikten 10 gün sonra yaptım
ne zaman adet olacaksın pardon olmayacaksın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?