Hoşbulduk :)Doğru yerdesin canım,hoşgeldin......:79::80:
Ben genel bi başlık açtım ki herşeyi burda paylaşalım diye.....
Adetlerin düzenli anladığım kadarıyla,bu durumda 23'ü yumurtlama günün eğer o günleri değerlendirdiysen İnşaallah hamile kalmış olabilirsin canım....
Hoşbulduk :)
idrar testi yaptım adet olmam gereken ilk gün, merak işte tutamadım kendimi, negatif çıktı, o yüzden bilemedim, testin doğruluk payı nedir?
Hoşbulduk :)
idrar testi yaptım adet olmam gereken ilk gün, merak işte tutamadım kendimi, negatif çıktı, o yüzden bilemedim, testin doğruluk payı nedir?
Merhabalar kızlar,ben geldim....:79:
bende geldim biraz geç oldu ama
bende geldim biraz geç oldu ama
Hoşgeldin canım....
1 saattir dolanıyorum diğer topikleri de hiç muhabbet yok,dönüp bakıyorum buraya da gelen yok....napalım işte benden böyle....Senden ne var ne yok?
canım kayınvalidemlerdeydik geç döndük gelir gelmezde giremedim
ne olsun canım işte herzamanki durumlar benimde fazla kilom var ne yapsak ki:44:
Sandaloz sakızı varmış geçmişte yazdım belki okumuşundur,ondan aldım aktardan onu deniycem bi de,bi türlü gitmiyor şu kilolarım yaa....:84:
nasıl birşey nasıl kullanılıyor ilk defa duydum
Sert bişey,görünüşü limon tuzuna benziyor,ama ağzında çiğneyince çok sert değil tuz gibi dağılıyor,üstüne su içip yutuyorsun,bu bi şekilde kullanılışı.Bir de kaynayan suyun içine atıyorsun,suda sakız gibi oluyor,süzüp o suyu içiyorsun....İşte böyle...
şimdi internetten araştırdım elma sirkesi ile daha etkiliymiş boyun ve kilon kaç canım
Hiç söylemeyeyim yaa,1 yılda 10 kilo aldım,hiçbir kıyafetime sığamadığım için yeni kıyafetler almak zorunda kaldım,hatta onlar bile zorlamaya başladı,o yüzden acil önlem almam lazım artık diye düşündüm ondan....
benimde zaten fazlam vardı üzerine ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım bende kullansam hamile kalmama engel olurmu acaba kilo alıp vermeyin diyorlar sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?