Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

belirtiler ne durumda canim

normalde bugün akşam başlayacaktı yarın 1. gün olcaktı. bakalım artık. ben 1,5 yıldır istiyorum. dediğin gibi beklicez bakalım. yarın olsun:)

insallah olur canim
ALLAH EMEGINI BOSA CIKARMASIN
AMA YINEDE HERSEYE HAZIRLIKLI OL
CANIM

hayırlısı bakalım ya.umursamadığın zaman olurmuş. elimden geldiğince umursamıcam bakalım:)
allah senin bebişini de sağlıklıca kucağına almak nasip etsin canım. teşekkür ederim cavaplar için..:)

ÖNEMLI DEGIL KESKE YARDIMCI OLABILSEM
ÖYLE YAP COK KAFANA TAKMA CANIM
VALLA BEN UMUTSUZDUM DOKTORA GIDERKEN
AMA ISTE RABBIM OL DERSE OLUR CANIM
INSALLAH SENDE KAVUSURSUN BEBEGINE

kızlar hızlıca okuudm geçmişide gün geçmeden idrar testlerine negatifse tam olarak güvenmeyin derim
ya günü geçmesini bekleyin yada kan testi yaptırın
genelde sabırsızlanıyoruz günü bekleyemiyoruz sonrada boş yere üzülüyoruz negatif görüpte hamile olan çok kişi var ikinci çizgi çıksa bile çok silik oluyor zaten.en iyisi tekrar diyorum kanda baktırmak ozamanda negatifse en azından belirsizlikten daha iyi ozamanda durmak yok çalışmalara devam demek gerek

normal adet belirtilerim var canım kasıklar falan işte bide gögüslerim acıyo idrar testi yaptım kendim evde

BIRAZ DAHA BEKLE CANIM OLMASSADA ÜZÜLME
DÜNYANIN SONU DEGILKI
VAZGECME BAK BEN EN AZ 1bucuk yil tedavi gördüm
sabirli olman gerek sonra gelsin bebiss

BIRAZ DAHA BEKLE CANIM OLMASSADA ÜZÜLME
DÜNYANIN SONU DEGILKI
VAZGECME BAK BEN EN AZ 1bucuk yil tedavi gördüm
sabirli olman gerek sonra gelsin bebiss

aslında adet gelmedikçe umut var ama bazende stres yapıp gecıktırıyorum adeti o daha kötü kızlar sizce doktora gitmelimiyim yoksa 1 sene beklemelimiyim 8 aylık evliyim ama eylülden beri yumurtlama günü falan hesaplayarak deniyoruz yani 6 aydır bilinçli olarak çalışıyoruz diyebiliririm doktora gitmek için erkenmi sizce

haklisin stress fena oluyor
helede bebek düsünüyrsan
sen bilirsin ama doktorlar bile en 1 sene bekleyin olmassa
basvurun diyor en azinda ben öyle yaptim
3 yillik evliyim ben daha yeni geldi bebegim hem birbirimizi daha cok anladik
hemde beraber savastik yerinde geldi bebegim
ALLAH OLMAYAN HERKESE HERKESE VERSINN

amin canım allah senin bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende ne bileyim hem 1 yıl beklemek istiyorum hem korkuyorum bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu heralde

amin canım allah senin bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende ne bileyim hem 1 yıl beklemek istiyorum hem korkuyorum bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu heralde

TAMAM canim sen o zaman iyi bi doktora basvur cok beklemek istemiyosan
en azindan kafanda soru isareti kalmaz böylece
ne diyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN insallah kisa zamanda bebegine kavusursun sende iyi dileklerin icin
tesekkür ederim
neyse ben yemek yiyip gelecegim sanirim tombik olucam
2 saatte bi acikiyorum
sonra görüsürüz canim

iyi akşamlar kızlar..duydum ki bu topikte hep güzel insanlar varmış.. başlık ta bana uyuyor katılmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…