6 ay olacak bu ayla beraber istiyorum ilk başlarda zaten takip etmiyordum düzenli degildi memlekte falan gelip gidiyordum
ama son iki aydır yoğun bir istekle beraber büyük hayal kırıklığı yaşadım
aslında bir an önce doktora gitmek istiyorum ama eşim 1 sene olmadan gitme diyor
kararsızım hala normal muane oldum yeni devlette rahim yumurtalık normal bir sorun yok dedi
ama herhangi bir tahlil yaptırmadım hiç
senin ne kadar oldu
hemen hemen aynı sayılırız canım...evet heray aynı hüsranı yaşamak insanı canını acıtıyor...aralık ayında pkolarım olduğu söylendi çok şükür kurtuldum fakat o esnada ultrasonda rahimde perdemsi bişi gördüler 24 ocakta da rahim filmi çekildim temiz çıktı...çk şükür bi problemim yok ..geçen ay çok umutluyum ama olmadı inşallah bu ay olur canım ikimiz içinde hayırlısı..
film çekilmeden rahim tam olarak görülmüyor demekki ultrasyonda
yumurtam çat çat çatlıyor resmen okadar sancı yapıyor ki resmen hissediyorum ama yapacak bişey yok
Acısı olmaz mı canm benimm...afedersin ama kıçımın üzerine oturamıordum iki büklüm yerlerde kıvranıyordum..adet dönemindeki iken parça parça atıyordum ağrılı oluyordu ama çok şükür atlattımm bitti..rabbim kimseye vermesin...çok kötü bi sancı
acilde hemşire bana bu çektiğin sancıyla bir çocuk doğurmuştun bile dedi onunda öle oluyormuş doğum kolay geldi onadan bana dedi
evet doğum sancısıyla eş değer bir sancıymışşş gebe kalamadan acısını çektim vallarabbim inşallah bebek sahibi yaparda bizleri varsın o sancılarıda çekeriz :)
öyle gerçekten olsun yeterki herşeye razıyım bende
kızlar 4 martı bekleyemedim test yaptım sonuç negatif çok üzgünüm
mrb kızlar.. yeni girdim bende yazıyım dedim.. bende 1 buçuk senelik evliyim.. mayıs ayında korunmayı bırakıcam mayısta hamile kalmayı istiyorum inşallah allah nasip eder.. allah herkesin gönlüne göre versin..
asi firari bahar sizin belırtılerınız nasıldı nasıl bır tedavı ızlendı polıkıstıkover sendromu varmıydı sızde lutfen yanıtlayın ona gore kendımızle kıyaslayalım umudumuzu yıtırmeyelım inş.
Allah bebegınızı saglıklıca kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?