Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hemen hemen aynı sayılırız canım...evet heray aynı hüsranı yaşamak insanı canını acıtıyor...aralık ayında pkolarım olduğu söylendi çok şükür kurtuldum fakat o esnada ultrasonda rahimde perdemsi bişi gördüler 24 ocakta da rahim filmi çekildim temiz çıktı...çk şükür bi problemim yok ..geçen ay çok umutluyum ama olmadı inşallah bu ay olur canım ikimiz içinde hayırlısı..

[/QUOTE]
film çekilmeden rahim tam olarak görülmüyor demekki ultrasyonda

film çekilmeden rahim tam olarak görülmüyor demekki ultrasyonda[/QUOTE]

perdeyi diyorsan ultrasonda gördüler kistlerim olduğu dönemde o zaman alttan muayene etmek istediler ama izin vermedim daha sonra doktor perde olabilir bu bebk için tehlikeli rahim filmi çektirmen gerek dedi ...kistlerimden kurtulunca hemen adet bitiminde daha doğrusu reglin 7.gününde 24 ocakta rahim filmi çekildim temiz çıktı çok şükür

film çekilmeden rahim tam olarak görülmüyor demekki ultrasyonda

perdeyi diyorsan ultrasonda gördüler kistlerim olduğu dönemde o zaman alttan muayene etmek istediler ama izin vermedim daha sonra doktor perde olabilir bu bebk için tehlikeli rahim filmi çektirmen gerek dedi ...kistlerimden kurtulunca hemen adet bitiminde daha doğrusu reglin 7.gününde 24 ocakta rahim filmi çekildim temiz çıktı çok şükür[/QUOTE]

temiz çıkmış ya iyi bari
ben allttanda muane oldum adetliyken karnımdan ultrasyonla baktılar görünürde bişey yok
devamlı bir doktorum yok olsa beni takip eder ondan istiyorum illa beklemek mi gerek zamn geçmesini
kistlerin varken adetlerin sancılı oluyormuydu

benim bu ay okadar sancılı olduki adetim ilk defa oluyor böyle acillik oldum 2 agrı kesici iğne fayda etmedi serum taktılar 2 saat sonra hafifledi ordan kadın doğuma geçtik bişey yok dedi
genelde kist olanların sancısı çok oluyormuş duyardım hep ondan sordum
doktor sancı için stres yapma üşütme başka yapacak bişey yok diyor

yumurtam çat çat çatlıyor resmen okadar sancı yapıyor ki resmen hissediyorum ama yapacak bişey yok

yumurtam çat çat çatlıyor resmen okadar sancı yapıyor ki resmen hissediyorum ama yapacak bişey yok

Acısı olmaz mı canm benimm...afedersin ama kıçımın üzerine oturamıordum iki büklüm yerlerde kıvranıyordum..adet dönemindeki iken parça parça atıyordum ağrılı oluyordu ama çok şükür atlattımm bitti..rabbim kimseye vermesin...çok kötü bi sancı

acilde hemşire bana bu çektiğin sancıyla bir çocuk doğurmuştun bile dedi onunda öle oluyormuş doğum kolay geldi onadan bana dedi

acilde hemşire bana bu çektiğin sancıyla bir çocuk doğurmuştun bile dedi onunda öle oluyormuş doğum kolay geldi onadan bana dedi

evet doğum sancısıyla eş değer bir sancıymışşş gebe kalamadan acısını çektim valla rabbim inşallah bebek sahibi yaparda bizleri varsın o sancılarıda çekeriz :)

evet doğum sancısıyla eş değer bir sancıymışşş gebe kalamadan acısını çektim valla rabbim inşallah bebek sahibi yaparda bizleri varsın o sancılarıda çekeriz :)

öyle gerçekten olsun yeterki herşeye razıyım bende

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Sara_28.......................28 Şubat.........................Beklemede

Özlemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Beklemede....................4 Mart............................Beklemede

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute............................25 Mart...........................Beklemede

Fsane21.......................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee.........................29 Mart...........................Beklemede

Rojda0819....................? Nisan ..........................Nisan anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

mrb kızlar.. yeni girdim bende yazıyım dedim.. bende 1 buçuk senelik evliyim.. mayıs ayında korunmayı bırakıcam mayısta hamile kalmayı istiyorum inşallah allah nasip eder.. allah herkesin gönlüne göre versin..

hosgeldin canim daha yeni evlisin tabiki olur
allah gönlüne göre versinn

asi firari bahar sizin belırtılerınız nasıldı nasıl bır tedavı ızlendı polıkıstıkover sendromu varmıydı sızde lutfen yanıtlayın ona gore kendımızle kıyaslayalım umudumuzu yıtırmeyelım inş.

Allah bebegınızı saglıklıca kucagınıza almayı nasıp etsın ıns.

ÖNCELIKLE TESEKKÜR EDERIM CANIM darisi basiniza ben yumurta gelistirici ve catlatma ignesiyle hamile kaldim 2.ci catlatma ignemdi 1.bucuk yil tedavi gördüm aslinda yazmistim
belirtileri tekrar yazayim senin icin
kasiklarda agri
gögüslerde asiri hassasiyet
eksi seyler canim istiyordu
dalginlik uyku hali vardi
ve beyaz akinti vardi ve asiri
istahim acilmisti
sanirim bu kadar

merhaba arkadaşlar ben de bi kaç gün önce kahverengi akıntım olduğunu yazmıştım. yerleşme kanaması olarak umut ediyordum hala ediyorum:) beklenen adet günüm yarın. dayanamadım bende bugün test yaptım tabiki negatif hala umut etmeli miyim bu ay için sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…