TAMAM canim sen o zaman iyi bi doktora basvur cok beklemek istemiyosan
en azindan kafanda soru isareti kalmaz böylece
ne diyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN insallah kisa zamanda bebegine kavusursun sende iyi dileklerin icin
tesekkür ederim
neyse ben yemek yiyip gelecegim sanirim tombik olucam
2 saatte bi acikiyorum
sonra görüsürüz canim
beni de eklesenize.. adetim 1 mart ama 4 mart cuma test yaptıracağım..
İyi akşamlar herkese
of bu beklemek ne zor şey ya kafama takmıyım diyorum düşünmiyim ama bir an olsun çıkmıyor aklımdan bu siteye bile girme diyorum kendi kendime düşünmemek için ama neti açar açmaz ilk yaptığım burayı açmak
İyi akşamlar herkese
of bu beklemek ne zor şey ya kafama takmıyım diyorum düşünmiyim ama bir an olsun çıkmıyor aklımdan bu siteye bile girme diyorum kendi kendime düşünmemek için ama neti açar açmaz ilk yaptığım burayı açmak
İyi akşamlar canım....:79::80:
Aklından çıkmaması çok doğal canım,hepimiz öyleyiz,elimizde değil napalım.....
Var mı belirti falan?
aynen bende bazen girmeyim diyorum ama bagımlılık yaptı burası
ama çözüm buldum hamilelik dışındada çok güzel topikler var kafa dagıtmak için onlarada bakıyorum
hatta kahkalarla güldüğüm yerler var tavsiye ederim
yoksa hep gebelik hep gebelik kafayı yicektim az kalsın
canım benim bugün tam 14.günüm çalışmalar sürüyor 17 mart regli zamanım
Tamam canım çalışmalara devam et....:81:
kızlar 4 martı bekleyemedim test yaptım sonuç negatif çok üzgünüm
mrb kızlar.. yeni girdim bende yazıyım dedim.. bende 1 buçuk senelik evliyim.. mayıs ayında korunmayı bırakıcam mayısta hamile kalmayı istiyorum inşallah allah nasip eder.. allah herkesin gönlüne göre versin..
merhaba arkadaşlar ben de bi kaç gün önce kahverengi akıntım olduğunu yazmıştım. yerleşme kanaması olarak umut ediyordum hala ediyorum:) beklenen adet günüm yarın. dayanamadım bende bugün test yaptım tabiki negatifhala umut etmeli miyim bu ay için sizce...
beni de eklesenize.. adetim 1 mart ama 4 mart cuma test yaptıracağım..
GITTIM CANIM BENDE DOKTORA ÖNCE IDRAR TESTI YAPT 2 dakikada cikti cizgiler esim geldi bana dedi askim hamilesn diyesonra inanamadim doktor ultrasonda bakti daha kücücük mercimek tanesi kadar cok mutluyum ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?