Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canımmm sana da cok mutlu oldum hepınız sevıorum yaaa..Allah ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırllı evlatlar nasıp eder..Cokk tatlısınız yaaa.. Ne dıyecegıme bılemedım valla mutlu oldum cok..Duaların ıcınde sagol ınsallah 1aya kadar bu lıste hamılelerle dolar ınsallah hepınızı opuyorum canlarımm :))

selam.benim adetim 6 gün geçti.bugün test yaptım negatif. fakat sonra adet oldum.ama adetim farklı ağrılı ama daha açık renk pembemsi gibi.hamilelik ihtimalim varmı hala acaba yardım edermisiniz...

selam.benim adetim 6 gün geçti.bugün test yaptım negatif. fakat sonra adet oldum.ama adetim farklı ağrılı ama daha açık renk pembemsi gibi.hamilelik ihtimalim varmı hala acaba yardım edermisiniz...

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım miktarı da azsa belki üstüne görme olabilir.Eğer bu şekilde devam ederse bence yarın bi kan testi yaptır,gebelik varsa çıkar....

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım miktarı da azsa belki üstüne görme olabilir.Eğer bu şekilde devam ederse bence yarın bi kan testi yaptır,gebelik varsa çıkar....

ya aslında adet sancım çok fazla yani normal olan gibi.ama ilk defa böle daha pembe.1-2 gğn bekliyim diyorum.bakalım adetim deva edckmi.allah herkese kolaylık versin gerçekten çok zormuş beklemek.ve hüsrana uğramak.hep yeni bir aydan ümit etmek.allah herkesin gönlüne göre versin.bide adetli olsamda doktora gidebilirmiyim ki.acaba.

Ne zamandır istiyorsun canım?

cnm çok teşekkür ederim bizde seni seviyoruz :)) listemiz çok uğurlu geldi baksana cnm dediğin gibi inş.isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur meleğine

cnm çok teşekkür ederim bizde seni seviyoruz :)) listemiz çok uğurlu geldi baksana cnm dediğin gibi inş.isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur meleğine

Hoşgeldin Baharcım sen yokken 2 arkadaş daha listeye ekenmek istemişler onları da ekledim canım...
Nasıl gidiyor bakalım belirtilerin ne alemde canım?:81:Var mı yeni belirtiler?Aklıma geldi şimdi hep şu gözbebeklerinin büyümesinden bahsediyorlar ya var mı sende de?

:119::119::124::124:

Seni gördükçe bunları yapasım geliyor.....

valla ona bende dikkat ediyorum ama yok bebişim hiç bi değişiklik yok gözbebeklerimde
bugün daha iyiyim dün gece çok batma oldu kasıklarımda sabah 6da eşimi yollayıp işe öyle yattım sabaha kadar uyuyamadım yani ağrıdan neyse öğlen 3e kadar uyumuşum kalktığımda hiçbişeyim yoktu çok şükür dinlenmek çok iyi geliyo biraz da iştahım kapandı şimdilik bunlar var bchg değerimi doktora sordum bebişim internetten cvp yazıyo doktorun biri neyse işte 3-4 haftalıksınız yazmış

:119::119::124::124:

Seni gördükçe bunları yapasım geliyor.....

kız deli ben bunları görmemişim şimdi farkettim eeeee oynucanız tabii teyzoş olmak kolaymı hele bi sizde hamiş olun bak ben nasıl oynuyorum bütün sayfayı doldurcam bunlarla

sonrada kk beni üyelikten atar heralde

İnşaallah iyi ve rahat bi hamilelik geçirirsin canım....
Ayyy düşündüm de şimdi ;iştahın şimdiden kapandıysa bulantı zamanları başlıcak daha...Sen zaten zayıftın bulantın da çok olursa uçarsın artık....Bari rüzgarlı havalarda cebine taş koyalım da uçma kız.... diyorlar hep bulantı zamanında 3 kilo falan gidiyormuş....Aman canım , şimdiden kendine çok iyi bak,canının çektiğini ye de depo yapakoy,bebişi aç bırakma o zamanlar gelince....İnşallah çok bulantın olmaz da eziyet çekmezsin canım yaa....

ayyy cnm hiç sorma ben artık 40 kiloya düşerim aman allah korusun ya inşallah fazla bulantım olmaz gerçi biraz olmasını istiyorum sigaradan nefret ederim belki böyle çok zor oluyo sinirlerim hep bozuk

bunu söleyince herkes bana kızacak biliyrum ama bu 1 aydır.yani ilk denememiz lütfen kızmayın.adet oldum ama ne bileyim umudumu yitiremiyorum.aslında idrar testleri hep negtifff uffff psikolojim alt üst resmen.

Yok canım biz kimselere kızmıyoz....
Olabilir yani ilk geceden bile hamile kalanlar var yani....
Sen yeni mi evlisin canım,yoksa bebeğe mi yeni karar verdiniz?

be çıkayım kızlar iyiyken yatım da yorulursam ağrım oluyo öptüm hepinizi iyi geceler :79::79::79::79:

Yok canım biz kimselere kızmıyoz....
Olabilir yani ilk geceden bile hamile kalanlar var yani....
Sen yeni mi evlisin canım,yoksa bebeğe mi yeni karar verdiniz?

canım ben 1.5 yıllık evliyim.ve bebeğe yenii karar verdik.29 yaşındayım.bana hep ilk seferinde olacakmış gibi gelirdi.ama ben hiç korunmadım.eşim korundu.onunda etkisi varmıdır ki.

ayyy cnm hiç sorma ben artık 40 kiloya düşerim aman allah korusun ya inşallah fazla bulantım olmaz gerçi biraz olmasını istiyorum sigaradan nefret ederim belki böyle çok zor oluyo sinirlerim hep bozuk

Bebeğin için katlancan artık canım,sakın sigara içme kızarız bak sonra.....
Hem bu vesileyle belki sigarayı da bırakırsın....:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…