KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR BENDE HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM
DEĞERİM:567
KUSURA BAKMAYIN BU GÜN FAZLA KALAMICAM ŞİMDİ BABAMIZA SÜPRİZ HAZIRLICAZ
HEPİNİZ İÇİN YASİN OKUYUP DUA EDİCEM BU AKŞAM ALLAHIN İZNİYE TÜM İSTEYENLERE NASİP OLSUN İNŞALLAH...
DAHA SONRA GİRİP HERŞEYİ ANLATIRIMÇOK MUTLUYUUUMMMMM
selam.benim adetim 6 gün geçti.bugün test yaptım negatif. fakat sonra adet oldum.ama adetim farklı ağrılı ama daha açık renk pembemsi gibi.hamilelik ihtimalim varmı hala acaba yardım edermisiniz...
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım miktarı da azsa belki üstüne görme olabilir.Eğer bu şekilde devam ederse bence yarın bi kan testi yaptır,gebelik varsa çıkar....
ya aslında adet sancım çok fazla yani normal olan gibi.ama ilk defa böle daha pembe.1-2 gğn bekliyim diyorum.bakalım adetim deva edckmi.allah herkese kolaylık versin gerçekten çok zormuş beklemek.ve hüsrana uğramak.hep yeni bir aydan ümit etmek.allah herkesin gönlüne göre versin.bide adetli olsamda doktora gidebilirmiyim ki.acaba.
Canımmm sana da cok mutlu oldum hepınız sevıorum yaaa..Allah ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırllı evlatlar nasıp eder..Cokk tatlısınız yaaa..Ne dıyecegıme bılemedım valla mutlu oldum cok..Duaların ıcınde sagol ınsallah 1aya kadar bu lıste hamılelerle dolar ınsallah hepınızı opuyorum canlarımm :))
cnm çok teşekkür ederim bizde seni seviyoruz :)) listemiz çok uğurlu geldi baksana cnm dediğin gibi inş.isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur meleğine
Hoşgeldin Baharcım sen yokken 2 arkadaş daha listeye ekenmek istemişler onları da ekledim canım...
Nasıl gidiyor bakalım belirtilerin ne alemde canım?:81:Var mı yeni belirtiler?Aklıma geldi şimdi hep şu gözbebeklerinin büyümesinden bahsediyorlar ya var mı sende de?
:119::119::124::124:
Seni gördükçe bunları yapasım geliyor.....
:119::119::124::124:
Seni gördükçe bunları yapasım geliyor.....
Ne zamandır istiyorsun canım?
valla ona bende dikkat ediyorum ama yok bebişim hiç bi değişiklik yok gözbebeklerimde
bugün daha iyiyim dün gece çok batma oldu kasıklarımda sabah 6da eşimi yollayıp işe öyle yattım sabaha kadar uyuyamadım yani ağrıdan neyse öğlen 3e kadar uyumuşum kalktığımda hiçbişeyim yoktu çok şükür dinlenmek çok iyi geliyo biraz da iştahım kapandı şimdilik bunlar var bchg değerimi doktora sordum bebişim internetten cvp yazıyo doktorun biri neyse işte 3-4 haftalıksınız yazmış
İnşaallah iyi ve rahat bi hamilelik geçirirsin canım....
Ayyy düşündüm de şimdi ;iştahın şimdiden kapandıysa bulantı zamanları başlıcak daha...Sen zaten zayıftın bulantın da çok olursa uçarsın artık....Bari rüzgarlı havalarda cebine taş koyalım da uçma kız....diyorlar hep bulantı zamanında 3 kilo falan gidiyormuş....Aman canım , şimdiden kendine çok iyi bak,canının çektiğini ye de depo yapakoy,bebişi aç bırakma o zamanlar gelince....İnşallah çok bulantın olmaz da eziyet çekmezsin canım yaa....
bunu söleyince herkes bana kızacak biliyrum ama bu 1 aydır.yani ilk denememizlütfen kızmayın.adet oldum ama ne bileyim umudumu yitiremiyorum.aslında idrar testleri hep negtifff uffff psikolojim alt üst resmen.
be çıkayım kızlar iyiyken yatım da yorulursam ağrım oluyo öptüm hepinizi iyi geceler :79::79::79::79:
Yok canım biz kimselere kızmıyoz....
Olabilir yani ilk geceden bile hamile kalanlar var yani....
Sen yeni mi evlisin canım,yoksa bebeğe mi yeni karar verdiniz?
ayyy cnm hiç sorma ben artık 40 kiloya düşerim aman allah korusun ya inşallah fazla bulantım olmaz gerçi biraz olmasını istiyorum sigaradan nefret ederim belki böyle çok zor oluyo sinirlerim hep bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?