ben geldim yineee
çok sağol canım benim.aslında biliyordum ama gebelik öncesi bir gittim doktor hemen çekilmesi lazım sıkıntı yaratırdiyice planlarım suya düştü hesapla yarın çalışmaya başlıcaktık diş çektirmeye giidyorum birde bir tanesi yarısı dışarda diğeri tam içerde hiç görünürde yok .gecmis olsun canim ama önce saglik demi
iyi ol önce
selam kızlar daha doğrusu iyi geceler cutecim inşallah bu ay bekliyoruz canım.
ben de yarın 20 lik dişlerim için gideceğim 3 tane çekilicek diş var sanırım her hafta bir tane derken ben bebiş planını bir ay daha uzatıcam bu gidişle :26: çok korkuyorum uyuyamadımda off.:84:
hosbuldum canim gelip gidiyor iste
sanirim sorunlu bi hamis olacagim ben
sen nasilsin??
selam kızlar daha doğrusu iyi geceler cutecim inşallah bu ay bekliyoruz canım.
ben de yarın 20 lik dişlerim için gideceğim 3 tane çekilicek diş var sanırım her hafta bir tane derken ben bebiş planını bir ay daha uzatıcam bu gidişle :26: çok korkuyorum uyuyamadımda off.:84:
Hoşgeldin canım....:79::80:
Kız benim kokumumu alıyonuz siz?Yazılanlara bikaç cevap yazıp çıkacaktım,herkes geldi.....Yehuuu......
TABIKI canim uykudan uyandim hemn topige geldim bak
ayri kalamiyorum sizden
bebesim ben cok uyuyorum ya aksam hap aliyorum
sonra hemen uyku modu
ve istahim halen acik acaba vitamin felan verdi ondanmi??
cnm gebeliğin ilk aylarındasın zamanla geçer düşünme öyle.. hem negatif düşünürsen negatif döner sana..iyiyim de ağrım yok dee sürekli bu şekilde telkin et kendini..
inşallah cnm umutluyum bu ay umarımm tutunurr bebişim yaherşeyden önemlisi önce senin sağlığınnn sen iyi olasın ki bebiş de iyi olsun dimi ?..
çok sağol canım benim.aslında biliyordum ama gebelik öncesi bir gittim doktor hemen çekilmesi lazım sıkıntı yaratırdiyice planlarım suya düştü hesapla yarın çalışmaya başlıcaktık diş çektirmeye giidyorum birde bir tanesi yarısı dışarda diğeri tam içerde hiç görünürde yok .
2 sini çektirsen yeter dedi doktor ama ben 3 ünü çektiricem kafam rahat ne zaman iyileşir ondan sonra başlıcam.dişten çok korktuğum için bir kere başlayınca diğerleride bitsin istiyorum of ya keşke daha önce gitseydim bekletmeseydim.
yakaladım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:
TABIKI canim uykudan uyandim hemn topige geldim bak
ayri kalamiyorum sizden
bebesim ben cok uyuyorum ya aksam hap aliyorum
sonra hemen uyku modu
ve istahim halen acik acaba vitamin felan verdi ondanmi??
asicimm sanki kız bebişin olacak bana öyle gibi geliyo :) gerçi hamilelik evresinde uyku çok oluyormuş ama kızz olanlarda daha fazla bir uyku oluyormuşş öyle duymuştum :)
Evet canım,vitaminler iştah açar...Ondandır büyük ihtimal....
bilmemki canim bahar cin takvimine bakti kiz cikmisti zaten
aman ne yapayim veririm insallah
aman ne yapayim veririm insallah
hadi bakalımmm hayırlısıııbu arada yukarda bişi sordun cnm..bu göğüs hassasiyeti nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?