Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldin canım sen de....:79::80:

Kız kiloların ne güzel gitmiş ben aynı sayıda kaldım yaaaa.....:84:

İşin sırrını bana da söyler misin?
hoşbulduk canım .canım bu cuma yarışmalarında bir guruptayım ordan azimlenip bol su tüketip,yürüyüşler ve egzersizler yapıyorum.2 aydır yapıyorum ancak bu kadar gitti aslında çok hızlı çalışsa metabolizma daha da giderdi ama bazen aburcuburlar giriyor gittiği kadar vermeye çalışıyorum .bende hedefi biraz daha aşağı çektim malum madem diş için beklicem en azından az daha kilo verirsem daha iyi olur dedim.sen herhangi bir guruba katılmıyor musun?

Allahın izniyle tutulur inşallah canım umudunu kaybetme.sağlık daha mühim valla az önce dolaptan bir pasta çıkartıp açmıştım yarım saat geçmesine ragmen soğukmuş sanırım bogazım indi ya da korkudan bilmiyorum şimdi sıcak su içiyorum

yakaladım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:
selam canım hoşgeldin .

Olsun canım,sen önce dişlerini hallettir sonra kafan rahatlar,yaparsın canım hayırlısıyla.... :81:
dişten çok kötü birşey yok şu ağrı konusunda.doğum yapmayla eşitmiş diye duymuştum ve denenmiştir gerçekten zor acısı .

Gezme dediysem ev oturması kız akrabalardaydık...
Gul bugün yeni gelmiştir daha,hafta içi giremedi heralde oralarda...
Yarın girer heralde büyük ihtimal....
Senden ne var ne yok?
bende bşeycikler yok bende akşam 2 saat arkadaşa gittim çan çan çene çaldım deşarj oldum geldim
Adacım yanlış hatırlamıyorsam samsunda ikamet eden sendin değilmi ? Öyleyse şayet arkadaşım büyük anadolu hastanesine gidiyormuşşş..doktoruda aynur hn mış..

ewet doğru hatırlıyosun hımm netten baktımda aynur diye hatırlıyorum birde atasamda aysun kabasakal varmış onuda duydum ya hem doktora gideyim diyorum hemde içimden hiç gelmiyor bilmiyorumki

Kızlar ben çıkıyorum,çok uykum geldi....

Cümleten iyi geceler....Yarın görüşürüz.....

:79::80::79::80::79::80::79::80:

Kafandaki soru işaretleri gidermek açısından bi görün derim...

Kaç haftalık gebesin canım ? birde bu göğüs sızlaması hatırlıyosan ne zamandır revaçta ?

evet ya ama adette felan hic agrimazdi
doktor tahminen 3 yada 4 dedi canim pazartesi daha net belli olacak gerci ultrasonda görünüyor
hamile oldugumdan beri ssanirim yaklasik 1 ay diyebilirim

Kafandaki soru işaretleri gidermek açısından bi görün derim...

ah ahhh soru işaretleri bilmiyorumki benim endişem şu ki belki bişey yoktur ama ya varsa boşyere beklememiş olurum ona göre tedaviye başlanır zaman kaybedilememiş olur diye düşünüyorum ama eşim gitme yaza kadar olmaz diyo ne anlarsa sanki.o benim çok stresli olduğumu düşünüyor ki son 6 ayım gerçekten bazı nedenlerden dolayı çok stresli geçti ona göre kadın doğumcudan çok psikyatri yada piskoloğa gitmeliyim düşününce hakta veriyorum aslında

evet ya ama adette felan hic agrimazdi
doktor tahminen 3 yada 4 dedi canim pazartesi daha net belli olacak gerci ultrasonda görünüyor
hamile oldugumdan beri ssanirim yaklasik 1 ay diyebilirim

2 gündür bende de göğüs ucu sızlaması oluyo canım...gerçi çok erken biliyorum hesaplamalarıma göre daha yumurtlama sürecindeyim ama tahmin edersin ki bi umut benimkiside işte...

Bu arada tekrardan Allah bağışlasın rabbim sağlıcakla kucağına almayı,sancısız doğurmayı nasip etsin cnm

asifirari canım en son adetin ne ise ondan hesaplanıyor.ultrasona bilgi olarak onu giriyorlar.14 gün ovulasyon olarak hesaplayanlarda var ama çoğunluk hep adetten sayıolar.senin daha 8. haftadan sonra bulantıların başlıcak taa 18. haftaya kadar sürücek daha nerelerin agrıcak canım stres yapma .agır kaldırma,çok iş yapma,dinlen bol bol ve güzel beslen gerisi gelir.

aslinda kafan rahat olsa daha iyi ama seni anliyorum
ama bi git istersen gercekten kafanda soru isareti kalmasin canim bee
düsünme sürekli al esini git

sagol hayatim zaten pek yorulmuyorum canim ama ben normalde adet görmüyorum
en son aralikta hapla adet görmüstüm
tedaviyle hamile kaldim ondan bende bilmiyorum tahminen
diyor doktor 4 hafta lik diye

aslinda kafan rahat olsa daha iyi ama seni anliyorum
ama bi git istersen gercekten kafanda soru isareti kalmasin canim bee
düsünme sürekli al esini git

gelse şimdi giderim bu saatte ama yok illa agustos yada eylüle kadar beklicekmişiz
tek başıma gidecem diyom yalnız da göndermiyor çok inat bu laz damarı tutar arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…