ah ahhh soru işaretleri bilmiyorumki benim endişem şu ki belki bişey yoktur ama ya varsa boşyere beklememiş olurum ona göre tedaviye başlanır zaman kaybedilememiş olur diye düşünüyorum ama eşim gitme yaza kadar olmaz diyo ne anlarsa sanki.o benim çok stresli olduğumu düşünüyor ki son 6 ayım gerçekten bazı nedenlerden dolayı çok stresli geçti ona göre kadın doğumcudan çok psikyatri yada piskoloğa gitmeliyim düşününce hakta veriyorum aslında
2 gündür bende de göğüs ucu sızlaması oluyo canım...gerçi çok erken biliyorum hesaplamalarıma göre daha yumurtlama sürecindeyim ama tahmin edersin ki bi umut benimkiside işte...
Bu arada tekrardan Allah bağışlasın rabbim sağlıcakla kucağına almayı,sancısız doğurmayı nasip etsin cnm
Benim eşim sağlıkçı olmasına rağmen kendiside senin eşinin görüşünde...kasım ayında kistlerim vardı doktor bunları adet yoluyla atmadan gebe kalma dedi tabi o esnada ultrasonda uterus septus (rahimde perde) den şüphelendi...gün alındı...24 ocakta rahim filmi çekildi...ki o da zorla doktor arkadaşlarının iknasıyla...çok şükür temiz çıktı...yani demen o ki ya varsa bişiler neden önceden önlemini almayasın ki zatenkafadan 6ay bekleme süreci oluyo ..bardağın boş kısmına bakarsak ya tedaviyi gerektiren bi olgu varsa..kafadan minumum bi 6 ay da ona say ..gereksiz yanii..tamam stres herşeyin başıdır ama ben yine de ne yap ne et en azından kendin bi görün derim cnm ...
hayirdir insallah canim insallah bi umuttur cünkü benim normalde adet döneminde yada
öncesinde olmaz sanirim yapi dan
umarim seninkide öyledirr:92::92::92
hayirli haberler alirizz:
gelse şimdi giderim bu saatte ama yokilla agustos yada eylüle kadar beklicekmişiz
tek başıma gidecem diyom yalnız da göndermiyor çok inat bu laz damarı tutar arada
işte aynen bende senin gibi düşünüyorum ya bişey varsa zaman kaybetmek istemiyorum
sen hemşiremisin geçen nöbetteydim demiştin nöbetli bir mesleğin var yada
inşallah canım..bu ay, geride bıkratığımız aylardan daha bir umutluyumm..nedendir bilmem..ama inşallahh umutlarım hüsranla sonlanmaz
inşallah canım..bu ay, geride bıkratığımız aylardan daha bir umutluyumm..nedendir bilmem..ama inşallahh umutlarım hüsranla sonlanmaz
:26: ya ama insan bi merak eder demi hayirlisini iste arkadasim
herseyden önce rahat ol derim sana BEN ISTERIMKI TOPIKTEKI HERKES HAMILE KALSIN HEMEN
BI AN ÖNCE AMA RABBIM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN TATLIM
INSALLAH SIZDENDE DUYACAGIZZ HAYIRLI HABERLER
yok cnm mesleğim vergi denetmen yard...eşime ziyaret gitmiştim..nöbetteyim derken eşimleyimi kasdetmiştim...
biliyomusun aynen bende daha umutluyum sanki belli bir zaman geçmesi gerekiyorda o zaman yaklaşmış gibi bir his var içimde
ÜZÜLME YOK SADECE POZITIF OLUYORUZ TAMAMMI
DÜNYANIN SONU DEGIL YARI YARIYA DÜSÜN TATLIM
amin canım inşallah
şimdi uğraşsam ısrar etsem daha çok gerer beni
çok rahattır eşim benim aksime takmaz hiçbişeyi
geçen ay daha stresliydim farkındayım tamamen bitmedi ama azalıyor yavaş yavaş
ama doğru hatırlamışım
aynen cnm ..tuhaf bir duyguu inşalah o doğru zaman bu zamandır...rabbim daha çok bekletmesin bizleri....
İyiki varsınız kızlar....depresife bağladığım zaman hep sizin enerji dolu yazışmalarınız geliyor...özellikle baharın tükenmek bilmeyen enerjisi...işte o zamanlarda daha bir umutlu daha bir verimli oluyorum....sürekli teskim ediyorum ediyorum kendimi...iyi varsınız iyi ki yazışma arkadaşlarımsınız...seviyorum sizleri...
amin canım inşallah
şimdi uğraşsam ısrar etsem daha çok gerer beni
çok rahattır eşim benim aksime takmaz hiçbişeyi
geçen ay daha stresliydim farkındayım tamamen bitmedi ama azalıyor yavaş yavaş
ama doğru hatırlamışım
sagol hayatim zaten pek yorulmuyorum canim ama ben normalde adet görmüyorum
en son aralikta hapla adet görmüstüm
tedaviyle hamile kaldim ondan bende bilmiyorum tahminen
diyor doktor 4 hafta lik diye
dimi burasıda bir çeşit terapi bende mesala kimseye söyleyemediğim şeyleri gelip yazıyorum burda rahatlıyorum sonra
dimi burasıda bir çeşit terapi bende mesala kimseye söyleyemediğim şeyleri gelip yazıyorum burda rahatlıyorum sonra
ALLAH RAZI OLSUN CANIManladım canım hadi bakalım 1 aylık bebişimiz maşallah
acaba topigin adini dert topigimi yapsak ne
valla bende öyleyim site yazmayinca olmuyor:26:
iyiki varsinizz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
DARISI OLMAYAN HERKESIN HERKESINN BASINAA
INSALLAHHH
hakikatenacaba topigin adini dert topigimi yapsak ne
valla bende öyleyim site yazmayinca olmuyor:26:
iyiki varsinizz
valla helal :) geçende gene böyle bir konu olmuştu bi üyenin bişeyini hatırlamıştın :) ne hafıza varmış kız sende ...maşş maşş..
emin canm sırf senin değil benimki de öyle umursuz tınlamaz beni ( tabi söz konusu gebelik olunca)..belki de bana onu yansıtmak istiyordur ..çünkü adet gördüğüm zamanlarda inanılmaz asi ve saldırgan oluyorumm..sonradan pişman olsamda dilime hükmedemiyorum...ama seninde dediğin gibi..yaşaya yaşaya alıştık artık hergeçen ay daha bir sakin metin oluyo insan dimi :) en azından ben öyleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?