Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Benim eşim sağlıkçı olmasına rağmen kendiside senin eşinin görüşünde...kasım ayında kistlerim vardı doktor bunları adet yoluyla atmadan gebe kalma dedi tabi o esnada ultrasonda uterus septus (rahimde perde) den şüphelendi...gün alındı...24 ocakta rahim filmi çekildi...ki o da zorla doktor arkadaşlarının iknasıyla...çok şükür temiz çıktı...yani demen o ki ya varsa bişiler neden önceden önlemini almayasın ki zatenkafadan 6ay bekleme süreci oluyo ..bardağın boş kısmına bakarsak ya tedaviyi gerektiren bi olgu varsa..kafadan minumum bi 6 ay da ona say ..gereksiz yanii..tamam stres herşeyin başıdır ama ben yine de ne yap ne et en azından kendin bi görün derim cnm ...

hayirdir insallah canim insallah bi umuttur cünkü benim normalde adet döneminde yada
öncesinde olmaz sanirim yapi dan
umarim seninkide öyledirr:92::92::92
hayirli haberler alirizz:

işte aynen bende senin gibi düşünüyorum ya bişey varsa zaman kaybetmek istemiyorum
sen hemşiremisin geçen nöbetteydim demiştin nöbetli bir mesleğin var yada

hayirdir insallah canim insallah bi umuttur cünkü benim normalde adet döneminde yada
öncesinde olmaz sanirim yapi dan
umarim seninkide öyledirr:92::92::92

hayirli haberler alirizz:

inşallah canım..bu ay, geride bıkratığımız aylardan daha bir umutluyumm..nedendir bilmem..ama inşallahh umutlarım hüsranla sonlanmaz

gelse şimdi giderim bu saatte ama yok illa agustos yada eylüle kadar beklicekmişiz
tek başıma gidecem diyom yalnız da göndermiyor çok inat bu laz damarı tutar arada

:26: ya ama insan bi merak eder demi hayirlisini iste arkadasim
herseyden önce rahat ol derim sana BEN ISTERIMKI TOPIKTEKI HERKES HAMILE KALSIN HEMEN
BI AN ÖNCE AMA RABBIM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN TATLIM
INSALLAH SIZDENDE DUYACAGIZZ HAYIRLI HABERLER

işte aynen bende senin gibi düşünüyorum ya bişey varsa zaman kaybetmek istemiyorum
sen hemşiremisin geçen nöbetteydim demiştin nöbetli bir mesleğin var yada

yok cnm mesleğim vergi denetmen yard...eşime ziyaret gitmiştim..nöbetteyim derken eşimleyimi kasdetmiştim...

inşallah canım..bu ay, geride bıkratığımız aylardan daha bir umutluyumm..nedendir bilmem..ama inşallahh umutlarım hüsranla sonlanmaz

biliyomusun aynen bende daha umutluyum sanki belli bir zaman geçmesi gerekiyorda o zaman yaklaşmış gibi bir his var içimde

amin canım inşallah
şimdi uğraşsam ısrar etsem daha çok gerer beni
çok rahattır eşim benim aksime takmaz hiçbişeyi
geçen ay daha stresliydim farkındayım tamamen bitmedi ama azalıyor yavaş yavaş
yok cnm mesleğim vergi denetmen yard...eşime ziyaret gitmiştim..nöbetteyim derken eşimleyimi kasdetmiştim...

ama doğru hatırlamışım

biliyomusun aynen bende daha umutluyum sanki belli bir zaman geçmesi gerekiyorda o zaman yaklaşmış gibi bir his var içimde

aynen cnm ..tuhaf bir duyguu inşalah o doğru zaman bu zamandır...rabbim daha çok bekletmesin bizleri....

ÜZÜLME YOK SADECE POZITIF OLUYORUZ TAMAMMI
DÜNYANIN SONU DEGIL YARI YARIYA DÜSÜN TATLIM

İyiki varsınız kızlar....depresife bağladığım zaman hep sizin enerji dolu yazışmalarınız geliyor...özellikle baharın tükenmek bilmeyen enerjisi...işte o zamanlarda daha bir umutlu daha bir verimli oluyorum....sürekli teskim ediyorum ediyorum kendimi...iyi varsınız iyi ki yazışma arkadaşlarımsınız...seviyorum sizleri...

AHH ne diyebilirim hayirlisi neyse o olsun canim bu arada herkese yanlizmi
kocisleriniz yokmu yahu evde
benimki gece calisiyor hep
yanliz kaliyorum hep simdi olaydi sarilip uyurdukkkk

dimi burasıda bir çeşit terapi bende mesala kimseye söyleyemediğim şeyleri gelip yazıyorum burda rahatlıyorum sonra

valla helal :) geçende gene böyle bir konu olmuştu bi üyenin bişeyini hatırlamıştın :) ne hafıza varmış kız sende ...maşş maşş..

emin canm sırf senin değil benimki de öyle umursuz tınlamaz beni ( tabi söz konusu gebelik olunca)..belki de bana onu yansıtmak istiyordur ..çünkü adet gördüğüm zamanlarda inanılmaz asi ve saldırgan oluyorumm..sonradan pişman olsamda dilime hükmedemiyorum...ama seninde dediğin gibi..yaşaya yaşaya alıştık artık hergeçen ay daha bir sakin metin oluyo insan dimi :) en azından ben öyleyim :)

Son düzenleme:
sagol hayatim zaten pek yorulmuyorum canim ama ben normalde adet görmüyorum
en son aralikta hapla adet görmüstüm
tedaviyle hamile kaldim ondan bende bilmiyorum tahminen
diyor doktor 4 hafta lik diye

anladım canım hadi bakalım 1 aylık bebişimiz maşallah

acaba topigin adini dert topigimi yapsak ne
valla bende öyleyim site yazmayinca olmuyor:26:
iyiki varsinizz

olabilir canım :) gerçekten tuhaf bir alışkanlık..inanırmasınız şu sıralar işlerim dolayısyle giremedim siteye...sabah kalkar kalkmaz direk aklıma siz geliyorsunuz...acaba neler kaynattılar ne paylaştılar diye..geçen sabah sesli düşünmüşüm ''hatun ne diyon sen diyo eşim '' acaba diyorum bizim kızlar ne kaynattılar diyorum...hangi kızlar diyo...kkcılar canım kim olcak diyorum...hatun diyo bi akıllı sen vardın senide kaybediyoruz sanırım diyo eşim .. ben ne yapım cnm bi nevi bağımlılık yaptı burası

acaba topigin adini dert topigimi yapsak ne
valla bende öyleyim site yazmayinca olmuyor:26:
iyiki varsinizz
hakikaten bu topiğin diğerlerinden farkı hamilelelik dışındada konuşup rahatlayabiliyoruz ama diğerlerinde konu dışına çıkınca olmuyor

bende çok pis hafıza var ilkokul arkadaşlarımın okul numaralarını hatırlıyorum hala :86:
unutma istiyorum boşyere harddiskimi kaplıyor diye ama olmuyor
keşke kendimizi resetleyebilsek ne güzel hiçbişey olmamış gibi relax devam etsek işte ozaman no stres olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…