olabilir canım :) gerçekten tuhaf bir alışkanlık..inanırmasınız şu sıralar işlerim dolayısyle giremedim siteye...sabah kalkar kalkmaz direk aklıma siz geliyorsunuz...acaba neler kaynattılar ne paylaştılar diye..geçen sabah sesli düşünmüşüm ''hatun ne diyon sen diyo eşim '' acaba diyorum bizim kızlar ne kaynattılar diyorum...hangi kızlar diyo...kkcılar canım kim olcak diyorum...hatun diyo bi akıllı sen vardın senide kaybediyoruz sanırım diyo eşim ..ben ne yapım cnm bi nevi bağımlılık yaptı burası
bende öyleyim canim insan gercekten umut buluyor burda yani bebisim olsun yada siz
en zor zamanlarda bile burda umut buldum iyiki bulmusum sizleriesim evdeyken
izin vermiyor banao gidince hemen size kosuyorumm
kızlar iyi geceler ben kaçardiş korkusunda uyurmuyum bilinmez
allaha emanet olun canım.
olabilir canım :) gerçekten tuhaf bir alışkanlık..inanırmasınız şu sıralar işlerim dolayısyle giremedim siteye...sabah kalkar kalkmaz direk aklıma siz geliyorsunuz...acaba neler kaynattılar ne paylaştılar diye..geçen sabah sesli düşünmüşüm ''hatun ne diyon sen diyo eşim '' acaba diyorum bizim kızlar ne kaynattılar diyorum...hangi kızlar diyo...kkcılar canım kim olcak diyorum...hatun diyo bi akıllı sen vardın senide kaybediyoruz sanırım diyo eşim ..ben ne yapım cnm bi nevi bağımlılık yaptı burası
kızlar iyi geceler ben kaçardiş korkusunda uyurmuyum bilinmez
allaha emanet olun canım.
benimkide sen ne yapıyosun diyo devamlı yanıma bakmaya gelince hemen sayfayı indiriyorum ben böyle yaptıkça bu meraklandı iyice bikeresinde gel gel oku dedim yine sorunca geldi yok yok ben utanırım okadar kadınıniçine giripte yazdıklarını okuyamam dedi bir kaçış var bunda gül gül öldüm
yaa ben yine aciktimhafif biseyler bakinim mutfakta
yaa ben yine aciktimhafif biseyler bakinim mutfakta
ye güzelim ye bende çok olmadı yedim ama yavaştan acıkıyorum bende
2 satte bi acikirmi insan ya gecen sabahin köründe kalktim yemek yedim
sonra yine yattim
2 satte bi acikirmi insan ya gecen sabahin köründe kalktim yemek yedim
sonra yine yattim
ye ye yat göbüşü büyüt senin işin bu bundan sonra
oyyy kıyamam sanaaaaa...seni düşünmez olurmuyuzzz hiççç annecikkk... :)
kızlar sizde hep böyle benim gibi gece kuşumusunuz
kızlar sizde hep böyle benim gibi gece kuşumusunuz
ınsallah sızınkıerde gelıcek yakında
bak ben neler yapacam sızee
o zaman ınsallahhh darısı senın basına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?