Evet canım insan burda konutukça rahatlıyor....
Hele şu kilo meselesinde,etrafımdaki herkes beni hamile zannetmeye başlamıştı,ben de olsam öyle zannederdim heralde,herkes hamile misin diye soruyordu (Hamile olsam yüreğim yanmaz,hem de bebek için değer derim,doğumla da gider zaten çoğu ),şimdi artık herkes biliyor kilo olduğunu hamilelik sorularından kurtuldum....Soruldukça da üzülüyor insan çünkü....
insanların çoğu gerçekten çok patavatsız oluyor bebişim1 takma sen kafana kilo dediğin ne ki gelip geçici şeyler değilmihem inan senin kilonla alakalı değil ben çok zayıf 50 kiloyum banada soruyorlar inan birde işaret ederek karnımı sanki hamile olsam saklıcam ya çoğu laf arayışında laf olsun torba dolsun misali.
birde şöyle bir durum var umarım hepimizinde olur bebişleri ama olmayanlarda var degilmi sonuçta rabbim ol demedikçe olmaz kuzenim var olmuyor yumurtalıklarını aldılar çünkü.ona her soruşlarında okdar üzülüyorki.sonuçta rabim öyle istemiş.sorupta üzmenin ne alemi var değilmi ondan ben kimseye sormam.
Evet canım,aynen öyle varsa bişey söylemek isteyen söyler zaten hamileliğini insanları da üzmenin bi alemi yok,atalarımız demiş ya "Sorandan mı yaradan mı" diye bu söz bunu en iyi anlatıyor.
Çıkıyordum tam,yazmadan da edemedim,yarın görüşürüz kızlar...:79::80::79::80::79:
Evet canım,aynen öyle varsa bişey söylemek isteyen söyler zaten hamileliğini insanları da üzmenin bi alemi yok,atalarımız demiş ya "Sorandan mı yaradan mı" diye bu söz bunu en iyi anlatıyor.
Çıkıyordum tam,yazmadan da edemedim,yarın görüşürüz kızlar...:79::80::79::80::79:
Günaydin herkeseay ben geceleri giremedigimden kaciriyorum tüm muhabbeti
Ara sira bende gireyim bari
Ben geldim kızlar.....:79:
meraba canım hoşgeldin
Hoş bulduk canım.....
Naptın aldın mı sandaloz sakızı?
aldım canım sen başladın mı kullanmya
evet canım 2 gün oldu,bakalım İnşaallah gidecek kilolar.....
inşaallah canım ben pazartesi başlayacam eşim haftasonu evdeyim beraber güzel bir kahvaltı yapalım pazartesi başla dedi ne yapıyım kıramadım
Yarın başlayabilirsin canım;kahvaltıdan 10-15 dk.önce aç karnına onu yiyorum,sonra kahvaltımı yapıyorum ben...
diyet yapmak gerekmiyor mu
Ben aşırı diyet yapamıyorum canım ya ,elim ayağım titreyiveriyor,şekerim düşüyor,ama ekmeği azalttım şimdilik,daha sonra da yemeği azalttmayı düşünüyorum azar azar...
o zaman bende yarın başlayım hem alışmış olurum . nasıl içiyorsu?n zor mu? elma sirkesi içiyormusun?
1 hafta önce,2 gün kaynayan suyun içine atıp süzüp suyunu içmiştim,öyle çok etkili olmaycak heralde diye bıraktım,2 gündürde sandalozu çiğniyorum o zaten tuz gibi eriyor üstüne 1 bardak su içiyorum.Esasında elma sirkesine de başlasam fena olmaz....
evet elma sirkesiyle beraber çok etkiliymiş.Senin tanıdığın var mı kullanan olumlu sonuç alan:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?