Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

insanların çoğu gerçekten çok patavatsız oluyor bebişim1 takma sen kafana kilo dediğin ne ki gelip geçici şeyler değilmi hem inan senin kilonla alakalı değil ben çok zayıf 50 kiloyum banada soruyorlar inan birde işaret ederek karnımı sanki hamile olsam saklıcam ya çoğu laf arayışında laf olsun torba dolsun misali.
birde şöyle bir durum var umarım hepimizinde olur bebişleri ama olmayanlarda var degilmi sonuçta rabbim ol demedikçe olmaz kuzenim var olmuyor yumurtalıklarını aldılar çünkü.ona her soruşlarında okdar üzülüyorki.sonuçta rabim öyle istemiş.sorupta üzmenin ne alemi var değilmi ondan ben kimseye sormam.

Evet canım,aynen öyle varsa bişey söylemek isteyen söyler zaten hamileliğini insanları da üzmenin bi alemi yok,atalarımız demiş ya "Sorandan mı yaradan mı" diye bu söz bunu en iyi anlatıyor.

Çıkıyordum tam,yazmadan da edemedim,yarın görüşürüz kızlar...:79::80::79::80::79:

iyi geceler canım

iyi geceeler

Günaydin herkese ay ben geceleri giremedigimden kaciriyorum tüm muhabbeti
Ara sira bende gireyim bari

Ben aşırı diyet yapamıyorum canım ya ,elim ayağım titreyiveriyor,şekerim düşüyor,ama ekmeği azalttım şimdilik,daha sonra da yemeği azalttmayı düşünüyorum azar azar...

o zaman bende yarın başlayım hem alışmış olurum . nasıl içiyorsu?n zor mu? elma sirkesi içiyormusun?

o zaman bende yarın başlayım hem alışmış olurum . nasıl içiyorsu?n zor mu? elma sirkesi içiyormusun?

1 hafta önce,2 gün kaynayan suyun içine atıp süzüp suyunu içmiştim,öyle çok etkili olmaycak heralde diye bıraktım,2 gündürde sandalozu çiğniyorum o zaten tuz gibi eriyor üstüne 1 bardak su içiyorum.Esasında elma sirkesine de başlasam fena olmaz....

evet elma sirkesiyle beraber çok etkiliymiş.Senin tanıdığın var mı kullanan olumlu sonuç alan:76:

evet elma sirkesiyle beraber çok etkiliymiş.Senin tanıdığın var mı kullanan olumlu sonuç alan:76:

Tanıdığım yok ama internetten araştırdığım kadarıyla 20 kilo bile veren varmış,zaten aktara sandaloz sakızı var mı diye sorduğumda direk zayıflamak için mi diye sordu ve etkili olduğunu söyledi,zararı olur mu diye sordum hiç şikayet gelmedi şu zamana kadar dedi,o yüzden içim rahat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…