Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

aslında istanbul yani 15 tatil dolayısıyla eşimin yanındayım pazartesiden itibaren çorlu"ya dönüyorum göçebeyim anlayacağın canım

hmm zor iş cnm bende beş yıl ist.da yaşadım ama çocukken teyzemler hala orda eşimin ablasıda istda çok sık gidip geliriz hatta sadece gezmek için bile günü birlik gidip geldiğimiz çok oluyo çok seviyorum istanbulun tadı başka be

aynen canım yaşamak zor ama kopamıyoruz bir türlü:44:

evet pazarteside boşum 3 gün burda 4 gün orda idare ediyoruz 1 yıl böyle:2:

İyi bari en azından pazartesini boşaltmışlar...Yine uzak değil en azından birbirine yerleriniz,kiminin çok uzak oluyor yaz,yarıyıl ve bayram tatillerine ya da rapor alarak görüşebiliyor....Hepsi de zor aslında hele evli olunca daha da zor .....

ahhh canımuzağıda yaşadım 1,5 yıl da trabzonda kaldım o zaman sözleşmeliydim tam istanbula geldim 4 ay çalışdım hadi kadrolu atama oldu çorlu yolu göründü bize

ahhh canımuzağıda yaşadım 1,5 yıl da trabzonda kaldım o zaman sözleşmeliydim tam istanbula geldim 4 ay çalışdım hadi kadrolu atama oldu çorlu yolu göründü bize

Dedim ya aslında hepsi de çok zor canım,neyse az kalmış heralde artık kavuşursunuz sonunda hayırlısıyla...

inşaallah canım birde bebek yapmaya çalışıyoruz nasıl olacaksa böyle

Olsun canım tabiki de çalışacaksınız,yumurtlama günlerine denk gelirse o 3 gün,bi de Allah nasip ettiyse olur İnşaallah....

Aman ne bileyim Türk filmlerinde hemen kalıveriyorlar yaa,bi kusma sahnesi tamam hamile işte diyosun,zaten hep o filmler yüzünden hemen hamile kalabileceğimizi sanıyorduk çoğumuz ama öyle değil işte....İlk deneme de hamile kalan sayısı çok az...

hiç sorma canım bir kere beraber olurlar yada tecavüze uğrarlar ama okadar isabetliki yumurtlama gününe denk geliyor kadın yumurtlamış bbirde üstelik yumurtası çatlamış oluyor ne büyük şans bizde ise biri olsa biri olmaz galiba bizde sorun var

O yüzden ben bu konuları araştırmadan önce ;yumurtluyoruz o yumurta biz adet oluncaya kadar duruyor döllenirse adet olmuyoruz,döllenmezse ya da sağlıksızsa o zaman adet oluyoruz sanıyordum,öğrendim ki ancak24-48 saat arası yaşıyabiliyor....düşününce ne kadar zor bi ihtimal esasında....

artık filmleri daha gerçekçi yapmaya başladılar bak fatmagüle kaç kişi tecavüz etti yine hamile kalmadı dayanamadım çorbayı yaptım geldim yine

bende senin gibi biliyordum cnm

evet herşey tam olduğunda bile döllenme şansı %25 miş

kızlar herşeyi boşverinde belirtiler yaşayanlar var mı aranızda ben psikolojik mi ne bilmem ama dünden beri kasık ağrısı çekiyorum biraz da akıntım arttı,herşeyde umutlanıyorum aptal gibi aslında basit bi üşütmede olabilir ama ne bilim işte sık idrara falan çıkıyorum anlayamadım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…