Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşaallah zararı yoktur ben bazen acaba diyorum.bazı kişilerde gaz yapmış bazılarında başdönmesi mide bulantısı sende bişey varmı

inşaallah zararı yoktur ben bazen acaba diyorum.bazı kişilerde gaz yapmış bazılarında başdönmesi mide bulantısı sende bişey varmı

Allah'a şükür ben de bişey yok,ama dediğim gibi ben birden yemeklerimi kesmedim,belki onlar hem onu uygulayıp hem de birden rejime girdilerse ondan da olmuş olabilir.
Bu arada aklıma geldi geçen gün Ender Saraç programında bahsetmiş sandaloz sakızından vücuttaki yağları yakıyor demiş...

oh oh iyi o zaman inşaallah bizde işe yarar:122:

oh oh iyi o zaman inşaallah bizde işe yarar:122:

Yani Ender Saraç da bahsettiyse zararı yoktur diye düşünüyorum,sonuçta öyle şeylere çok dikkat ediyor...

Bi de Ahmet Maranki geçen gün elma sirkesini sabah değil gece için dedi,1 bardak kaynar suya ;60 kiloysanız 2 yemek kaşığı,80 kilolardaysanız 3 yemek kaşığı katıp yudum yudum için dedi,bu gece başlayayım bari....:81:

iyi o zaman bende öyle yapıyım birde sandaloz içinçe süt ve tatlı yasakmış yoksa kilo aldırıyıormuş

slm kızlar dün akşam giremedim herkesden çok özür dilerim gelcem demiştim ama işte herşey planladığımız gibi olmuyor eşim rahatsız grip'e yakalandı onunla uğraşıyorum neyse bu akşamda çok duramıcam bi haber verim dedim ama yazdıklarınızı takip ediyorum size sağlıklı zayıflamalar diliyorum

teşekkür ederim canım aynı zamanda geçmiş olsun erkekleri hsatlığıda zor olur keşke senin yerine ben hasta olaydım dedirtirler Allah şifa versin canım

Hoş geldin canım....Çok geçmiş olsun sana kolay gelsin....Önemli değil canım tabiki de sağlık bu....Müsait olduğunda gelirsin....Tekrardan geçmiş olsun....

teşekkür ederim canım aynı zamanda geçmiş olsun erkekleri hsatlığıda zor olur keşke senin yerine ben hasta olaydım dedirtirler Allah şifa versin canım

aynen cnm ya çok sağol valla dediğin gibi bi naz bi naz ıhlamurlar nane limonlar haplar havada uçuştu dün gece bide gece terlemeye çalıştı biraz üst baş değiştirmeler mahvoldum valla öyle yorulmuşumki ağzım açık uyudum valla

Hoş geldin canım....Çok geçmiş olsun sana kolay gelsin....Önemli değil canım tabiki de sağlık bu....Müsait olduğunda gelirsin....Tekrardan geçmiş olsun....

çok sağol cnm ,bu akşam telde sesi daha iyi geliyodu bakalım nasıl gelcek valla ben hamileysemde bu tempoyla düşürcem ha diyorum o zaman otur sen otur diyo yoksa beni mahveder o acayip nazlı olur hasta olunca neyse kızlar yine görüşürüz inşallah ben çıkayım şimdi iyi geceler hepinize :79:

Ayy evet canım ya sen ne kadar hasta olsan da her işini kendin yaparsın,onlar en ufak bişey de hemen nazlanırlar...

bilmezmiyim canım seni çok iyi anlıyorum iki hafta önce de benim eşim grip olmuştu ayy neler yaptım zencefil,ıhlamur birde içmem, yemem aynı bebek gibi oluyorlar canım o benim hastalığına da hiç dayanamam iyiki onlar var

iyi geceler canım tekrar geçmiş olsun bahar sen nerede yaşıyorsun gitmeden sorayım

ya öyle tabi allah başımdan eksik etmesin elimden geleni yaparım onun için ama bayanlara göre biraz daha zayıflar ben ateşlenmeden yataklara düşmem asla ayakta atlatırım genelde hastalığımı ama o direk yatak döşek yapıyor kendini acıyorum da içim gidiyo , gerçi ortada şöyle bir gerçek var erkekler bizim kadar sık hastalanmadıkları için tadını çıkarıyolar öle diyo benimki dur cnm ya kırk yılda bi hasta oluyorum azıcık bende naz yapim dio,sen olmasan ben ölürüm falan dio ee öyle diyince akan sular duruyo deli gibi koşturuyorum bende peşinde allah bi an önce şifa versin kocişime :13: aa kızlar yaaa lafa tutmayın beni çıkçam diyorum çıkamıyorum doyum olmuyo size ama saat 3 te kocişim gelcek o gelmeden bişeyler hazırlıyım çorba istedi yetişmicek valla hadi öptüm bye :79: :79: :79:

İyi geceler canım...Kolay gelsin....:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…