Tanıdığım yok ama internetten araştırdığım kadarıyla 20 kilo bile veren varmış,zaten aktara sandaloz sakızı var mı diye sorduğumda direk zayıflamak için mi diye sordu ve etkili olduğunu söyledi,zararı olur mu diye sordum hiç şikayet gelmedi şu zamana kadar dedi,o yüzden içim rahat....
inşaallah zararı yoktur ben bazen acaba diyorum.bazı kişilerde gaz yapmış bazılarında başdönmesi mide bulantısı sende bişey varmı
Allah'a şükür ben de bişey yok,ama dediğim gibi ben birden yemeklerimi kesmedim,belki onlar hem onu uygulayıp hem de birden rejime girdilerse ondan da olmuş olabilir.
Bu arada aklıma geldi geçen gün Ender Saraç programında bahsetmiş sandaloz sakızından vücuttaki yağları yakıyor demiş...
oh oh iyi o zaman inşaallah bizde işe yarar:122:
Yani Ender Saraç da bahsettiyse zararı yoktur diye düşünüyorum,sonuçta öyle şeylere çok dikkat ediyor...
Bi de Ahmet Maranki geçen gün elma sirkesini sabah değil gece için dedi,1 bardak kaynar suya ;60 kiloysanız 2 yemek kaşığı,80 kilolardaysanız 3 yemek kaşığı katıp yudum yudum için dedi,bu gece başlayayım bari....:81:
iyi o zaman bende öyle yapıyım birde sandaloz içinçe süt ve tatlı yasakmış yoksa kilo aldırıyıormuş
ÖylemiymişBen bugün hem sütlü kahve içtim hem de tatlı yedim.....
slm kızlar dün akşam giremedim herkesden çok özür dilerim gelcem demiştim ama işte herşey planladığımız gibi olmuyor eşim rahatsız grip'e yakalandı onunla uğraşıyorum neyse bu akşamda çok duramıcam bi haber verim dedim ama yazdıklarınızı takip ediyorum size sağlıklı zayıflamalar diliyorum
slm kızlar dün akşam giremedim herkesden çok özür dilerim gelcem demiştim ama işte herşey planladığımız gibi olmuyor eşim rahatsız grip'e yakalandı onunla uğraşıyorum neyse bu akşamda çok duramıcam bi haber verim dedim ama yazdıklarınızı takip ediyorum size sağlıklı zayıflamalar diliyorum
teşekkür ederim canım aynı zamanda geçmiş olsun erkekleri hsatlığıda zor olur keşke senin yerine ben hasta olaydım dedirtirler Allah şifa versin canım
Hoş geldin canım....Çok geçmiş olsun sana kolay gelsin....Önemli değil canım tabiki de sağlık bu....Müsait olduğunda gelirsin....Tekrardan geçmiş olsun....
teşekkür ederim canım aynı zamanda geçmiş olsun erkekleri hsatlığıda zor olur keşke senin yerine ben hasta olaydım dedirtirler Allah şifa versin canım
aynen cnm ya çok sağol valla dediğin gibi bi naz bi naz ıhlamurlar nane limonlar haplar havada uçuştu dün gece bide gece terlemeye çalıştı biraz üst baş değiştirmeler mahvoldum valla öyle yorulmuşumki ağzım açık uyudum valla
çok sağol cnm ,bu akşam telde sesi daha iyi geliyodu bakalım nasıl gelcek valla ben hamileysemde bu tempoyla düşürcem ha diyorum o zaman otur sen otur diyo yoksa beni mahveder o acayip nazlı olur hasta oluncaneyse kızlar yine görüşürüz inşallah ben çıkayım şimdi iyi geceler hepinize :79:
bilmezmiyim canım seni çok iyi anlıyorum iki hafta önce de benim eşim grip olmuştu ayy neler yaptım zencefil,ıhlamur birde içmem, yemem aynı bebek gibi oluyorlar canım o benim hastalığına da hiç dayanamam iyiki onlar var
çok sağol cnm ,bu akşam telde sesi daha iyi geliyodu bakalım nasıl gelcek valla ben hamileysemde bu tempoyla düşürcem ha diyorum o zaman otur sen otur diyo yoksa beni mahveder o acayip nazlı olur hasta oluncaneyse kızlar yine görüşürüz inşallah ben çıkayım şimdi iyi geceler hepinize :79:
iyi geceler canım tekrar geçmiş olsun bahar sen nerede yaşıyorsun gitmeden sorayım
bursada canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?