Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

cnm evet yaaa!sizlerle deşarj oluyorum fakat bu aralar o kadar iş bakımından yoğunumkiii!!!veeee maalesef en önemli günlerde deeee eşim seyahateeee gitmezmiii nasıl üzüldümmmm!!1yaaaa
benimde öyle oldu sorma ya kocasız kaldım
o dönemin son günü ve ilk günü çalışabildik sadece
evet tatlim oyle ama yinede sukurler olsun rabbime bunada sukur diyorum artik vardir rabbimin bir hikmetide bunlari yasadim diyorum veya yasiyorum...

artik rabbime siginiyorum takdir onun

en doğrusu bu zaten zaman zaman aciz bir kul olarak çıkmaza girdiğimizi zannedip içimizde fırtınalar kopsada Allaha çok şükürki aklımız başımıza çabuk geliyor bazı şeyleri değiştiremeyiz isyan etmeden sabredersek rabbim meleklerimizi gönderecektir hepimize.bu arada gerekli tedavi dr da güzel bir vesile olacaktır inşallah

cnm evet yaaa!sizlerle deşarj oluyorum fakat bu aralar o kadar iş bakımından yoğunumkiii!!!veeee maalesef en önemli günlerde deeee eşim seyahateeee gitmezmiii nasıl üzüldümmmm!!1yaaaa

bu arada cnm sen benden 1gün sonraydın galiba değilmiii??? Bizim günlerimiz bittiimmmmi

selam canim sakin umudunu yitirme biliyorum acini ama ne yapalim actsada oldurmuyor birtek olume care yokmus...rabbim ne eylerse guzel eyler sen sabirli ol savasina devam et...morelini bozma.
inşallah canım ya saol
Üzüldüm bak şimdi....
Listede güncelleyeyim seni o zaman canım....

tamam canım güncelle ben 28 günde bir oluyorum bi aksilik olmazsa bi dahaki adet tarihim 31 marta geliyo

tesekkur ederim bitanem burasi hep boyle kalabalik mi kizlar..yoksa sadece bu aksama ozel mi

ayy egerki hep kalaaliksa nekadar guzel olur hee hep birileri olur ya insan okdar cok rahatliyorki esime anlatiyorum ama sanki benim hisstiklerimi bbukonuda anlamiyor gibi ama burdaki dusunceler bilgilere tecrubelere daha cok onem veriyorum

evet tatlim oyle ama inanki bazen oluyor tabiki muhum olan isyan etmeden cabuk toparlanmak sonucda hepimiz insaniz hepimiz aglayaz gulecez...ben inaniyorum rabbim verecek insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar

bu saatlerde kalabalık olur burası gece kuşlarıyız biz

Genelde muhakkak birileri oluyor canım...Akşam saatlerinde daha fazla tabiii....

Hele bi de bizim gece kuşu takımımız var onlar gece 12 'den sonra gelip sabah 4'ü -5'i buluyorlar....

sabret canim elbet bir gun olacak rabbim bunu verdiyse vardir bil bildigi sende biliyorsun bunu...

hersey biz insanlar icin isde neyapalim keske elimizden bir sey gelse ama ben inaniyorum ki allahim

dua eden isyan etmeyen sabreden iyilik yapan mucadele eden kullanrini geri cevirmez elbet bir gun

olacak allahim bizleride anallik duygusunu tatdiracak insallahhhhhhhhhhh

cimeka dan haber bekliyoruz canim valla sen calis beline kuvvet
ben tedaviyle hamile kaldim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim canim
1.bucuk yil tedavi oldum bebis yeni geldi cok sükür

gözün aydın cnm ya
biizm denemede ilk ayımız daha ama hemen olsun istiyorummmm

Kızlar herkes folik asit kullanıyordu dimi?Ek vitamin alanınız var mı?

bende 1 hafta oldu folik asite başladım ama doktor yazmadı ben kendim içiyorum sizce doktor mu önermeli?

Genelde muhakkak birileri oluyor canım...Akşam saatlerinde daha fazla tabiii....

Hele bi de bizim gece kuşu takımımız var onlar gece 12 'den sonra gelip sabah 4'ü -5'i buluyorlar....

supermis yaa...

sevdim burayi...uyku tutmadigi zamanlar cok ariyorum...ya insan hem desarj oluyor hemde morel veriyor..

ben seviyorum bu kadinlar kulubunu ya evdeyken isdeyken hep aklimda acaba ne yaptilar diye hele hele birde

test yapilacaksa ogun sanki ben yapacak gibi heyecanli oluyorum...

kızlar benim adet düzensizliğim vardı farlutal kullanıp adet oldum ocak 12 de şubat 12 de de adet oldum şimdi benim yımırtlama tarihim aşağı yukarı ne zamandır 1 haftadır çalışma yapıyoruz.bugün ara ara belim ve şu an sağ kasığımda ağrı var sizce yumurtamı çatlıyo adet mi olucam yaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…