benimde öyle oldu sorma ya kocasız kaldımcnm evet yaaa!sizlerle deşarj oluyorum fakat bu aralar o kadar iş bakımından yoğunumkiii!!!veeee maalesef en önemli günlerde deeee eşim seyahateeee gitmezmiii nasıl üzüldümmmm!!1yaaaa
evet tatlim oyle ama yinede sukurler olsun rabbime bunada sukur diyorum artik vardir rabbimin bir hikmetide bunlari yasadim diyorum veya yasiyorum...
artik rabbime siginiyorum takdir onun
cnm evet yaaa!sizlerle deşarj oluyorum fakat bu aralar o kadar iş bakımından yoğunumkiii!!!veeee maalesef en önemli günlerde deeee eşim seyahateeee gitmezmiii nasıl üzüldümmmm!!1yaaaa
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler
inşallah canım ya saolselam canim sakin umudunu yitirme biliyorum acini ama ne yapalim actsada oldurmuyor birtek olume care yokmus...rabbim ne eylerse guzel eyler sen sabirli ol savasina devam et...morelini bozma.
Üzüldüm bak şimdi....
Listede güncelleyeyim seni o zaman canım....
bu arada cnm sen benden 1gün sonraydın galiba değilmiii??? Bizim günlerimiz bittiimmmmi
inşallah canım ya saol
tamam canım güncelle ben 28 günde bir oluyorum bi aksilik olmazsa bi dahaki adet tarihim 31 marta geliyo
benim son günümdü zaten başka şansım yokAma senin hala var
tesekkur ederim bitanem burasi hep boyle kalabalik mi kizlar..yoksa sadece bu aksama ozel mi
ayy egerki hep kalaaliksa nekadar guzel olur hee hep birileri olur ya insan okdar cok rahatliyorki esime anlatiyorum ama sanki benim hisstiklerimi bbukonuda anlamiyor gibi ama burdaki dusunceler bilgilere tecrubelere daha cok onem veriyorum
tesekkur ederim bitanem burasi hep boyle kalabalik mi kizlar..yoksa sadece bu aksama ozel mi
ayy egerki hep kalaaliksa nekadar guzel olur hee hep birileri olur ya insan okdar cok rahatliyorki esime anlatiyorum ama sanki benim hisstiklerimi bbukonuda anlamiyor gibi ama burdaki dusunceler bilgilere tecrubelere daha cok onem veriyorum
üzülme canim insallah öbür ay hamis olursun
cimeka dan haber bekliyoruz canim valla sen calis beline kuvvet
ben tedaviyle hamile kaldim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim canim
1.bucuk yil tedavi oldum bebis yeni geldi cok sükür
Kızlar herkes folik asit kullanıyordu dimi?Ek vitamin alanınız var mı?
ama anlamadım cnmmm!sen benden sonra değilmisin güzelimm!bnm günlerimmm 18 şubat-----17 marttt!!!anlamadım amaa!!!
Genelde muhakkak birileri oluyor canım...Akşam saatlerinde daha fazla tabiii....
Hele bi de bizim gece kuşu takımımız var onlar gece 12 'den sonra gelip sabah 4'ü -5'i buluyorlar....
gözün aydın cnm ya
biizm denemede ilk ayımız daha ama hemen olsun istiyorummmm
bende 1 hafta oldu folik asite başladım ama doktor yazmadı ben kendim içiyorum sizce doktor mu önermeli?
Genelde muhakkak birileri oluyor canım...Akşam saatlerinde daha fazla tabiii....
Hele bi de bizim gece kuşu takımımız var onlar gece 12 'den sonra gelip sabah 4'ü -5'i buluyorlar....
ya doğru diyosun benim kafam allak bullak olmuş dur ya bidaha hesaplayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?