iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
evet canım az kaldı ama ben ümit yok yani açıkcası ümitlendirmek istemiyorum kendimi hasta olcak gibiyim belim karnım falan ağrıyo ama dünden beri çok yedimm iştahım çok var bakalım nolcak bekliyorum :):):)
iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
nasilsiniz arkadaslar ???
:79::79::79::79::79::79::79::79:
disari cikmadim cabuk yoruluyorum
zaten yarin doktora gitcem dolasmis olurum
ama agzimin tadi yyok bugünn:
Canım ASİfirarinin de Baharın da iştahları çok açıktı.....Hadi İnşaallah senin de.....
Hoşgeldin canım....:79::80:
Tamam yorulma sen,yarın doktora gitmişken gezmiş hava almış olursun....
Neden ağzının tadı yok canım?Hamileliğin etkisi mi ki?
bakalım benim şimdi hastalığım yarın ya doktor 2 gün geçerse hemen test yap dedi yarınmı yapıyım bekliyimmi acaba diğer arkadaşlar nezaman yaptı :)
kızlar bu saatte burası bukadar kalabalık
kızlar bu saatte burası bukadar kalabalık
bakalım benim şimdi hastalığım yarın ya doktor 2 gün geçerse hemen test yap dedi yarınmı yapıyım bekliyimmi acaba diğer arkadaşlar nezaman yaptı :)
evet birde pazar günü herkes evde olur genelde bizde dışarı çıkacaktık ama bir yağmur yagıyor felaket bende balkonda çay keyfi yaptım tek başımaCanım artık geceleri erken yatıyoruz ya ondan....
Hoşgeldin bu arada....
ne güzel demi
gece yokladim yoktun cicim sen??
aslinda yapabilirsin canim
belkide bebisin seninledir
Canım bak gördün mü herkes geliyor işte....Yeterki buraya yazıp geldiğini ve beklediğini ifade et....:81:
evet birde pazar günü herkes evde olur genelde bizde dışarı çıkacaktık ama bir yağmur yagıyor felaket bende balkonda çay keyfi yaptım tek başıma
yahu yakın falan olsak bir kahve içimlik buluşsak güzel olurdu
ben aslında gece geri geldim ama 3-4 arasıydı doğal olarak kimse yoktu
sonra bende kitap okudum sabahı ezanını duymadan yatamıyorum eşimde gece çalışıyordu tek başıma korkuyorum birazda:18:
evet birde pazar günü herkes evde olur genelde bizde dışarı çıkacaktık ama bir yağmur yagıyor felaket bende balkonda çay keyfi yaptım tek başıma
yahu yakın falan olsak bir kahve içimlik buluşsak güzel olurdu
ben aslında gece geri geldim ama 3-4 arasıydı doğal olarak kimse yoktu
sonra bende kitap okudum sabahı ezanını duymadan yatamıyorum eşimde gece çalışıyordu tek başıma korkuyorum birazda:18:
ayy bende yanlizim geceleri ya aslinda geldiydim kizcemmm saat 4 falandi ama o zaman türkiyede
saat kac oluyo 5 karsilasmadik
ya keske tanisabilsek ben cok isterdim ama taaa uzaktayim anacim yaa:84::84::84::84::84::84:
h.g canım nasılsın bakalım bugün :)
ya 3 gün önce yaptım çıkmadı bişey beklyiim biraz sabrediyorum hayırlısı artık :):)
halen bel ve karnım ağrıyo olcaksam olımda bu ağrımda geçsin malüm yarın iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?