Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım ASİfirarinin de Baharın da iştahları çok açıktı.....Hadi İnşaallah senin de.....

nasilsiniz arkadaslar ???
:79::79::79::79::79::79::79::79:
disari cikmadim cabuk yoruluyorum
zaten yarin doktora gitcem dolasmis olurum
ama agzimin tadi yyok bugünn:

nasilsiniz arkadaslar ???
:79::79::79::79::79::79::79::79:
disari cikmadim cabuk yoruluyorum
zaten yarin doktora gitcem dolasmis olurum
ama agzimin tadi yyok bugünn:

Hoşgeldin canım....:79::80:

Tamam yorulma sen,yarın doktora gitmişken gezmiş hava almış olursun....

Neden ağzının tadı yok canım?Hamileliğin etkisi mi ki?

Canım bak gördün mü herkes geliyor işte....Yeterki buraya yazıp geldiğini ve beklediğini ifade et....:81:

Hoşgeldin canım....:79::80:

Tamam yorulma sen,yarın doktora gitmişken gezmiş hava almış olursun....

Neden ağzının tadı yok canım?Hamileliğin etkisi mi ki?

sagol canim hosbuldum sanirim öyle sabah kalktim ne yemek ne de icecek bisey istemedi canim
bu arada söylim zararli biseylerde icmedim:26::26:

bakalım benim şimdi hastalığım yarın ya doktor 2 gün geçerse hemen test yap dedi yarınmı yapıyım bekliyimmi acaba diğer arkadaşlar nezaman yaptı :)

Canım günün yarınsa yapabilirsin varsa silik de olsa ikinci çizgi çıkar.
Sonra da doğru kan testine.....:81:

Canım artık geceleri erken yatıyoruz ya ondan....

Hoşgeldin bu arada....
evet birde pazar günü herkes evde olur genelde bizde dışarı çıkacaktık ama bir yağmur yagıyor felaket bende balkonda çay keyfi yaptım tek başıma
yahu yakın falan olsak bir kahve içimlik buluşsak güzel olurdu
ne güzel demi
gece yokladim yoktun cicim sen??

ben aslında gece geri geldim ama 3-4 arasıydı doğal olarak kimse yoktu
sonra bende kitap okudum sabahı ezanını duymadan yatamıyorum eşimde gece çalışıyordu tek başıma korkuyorum birazda:18:

ayy bende yanlizim geceleri ya aslinda geldiydim kizcemmm saat 4 falandi ama o zaman türkiyede
saat kac oluyo 5 karsilasmadik
ya keske tanisabilsek ben cok isterdim ama taaa uzaktayim anacim yaa:84::84::84::84::84::84:

Evet canım ya...Neyse bizde bilgisayar karşısında :126:karşılıklı içeriz kahvelerimizi....

ayy bende yanlizim geceleri ya aslinda geldiydim kizcemmm saat 4 falandi ama o zaman türkiyede
saat kac oluyo 5 karsilasmadik
ya keske tanisabilsek ben cok isterdim ama taaa uzaktayim anacim yaa:84::84::84::84::84::84:

mesaj yazdım baktım kimse yok çıktım.sen almanyaya evlenincemi gittin yoksa ordamıydın alışması zor olmştur diye sordum

iyiyim canim be nasil olsun
insallah hayirli haberlerini aliriz canim simdiden heyecan yaptim:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…