Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sen alll cnmm o kadar önemli değill

Sorum diğer sayfada kaldı yine....

benim icinde farketmiyor canim bnde onume geceni aliyorum bozuk olmadigi surece bence farketmez ama sadece suna dikkat ediyorum mesela oglenleri veya aksam yapacaksam gunluk test aliyorum egerki sabah yapacaksam ilk idrarla sabah testini aliyorum bizim bura boyle testler var bilmiyorum turkiyede varmi

ama daha dogru komsum ikinci gebeligini ogrenmek icin sabah testini aldi ucuz oluyor diye aksamdi yaptiginda ve pozitif cikmisti...

kizlar hersey icin cok sagolun hic yabancilik cektirmediniz bana ilk kez yazmama ragmen bu topige tesekkuler...

ben cikiyorum kocis cagiriyor...kendinize iyi bakin allaha emnet olun allahin izniyle yeniden goruselim mutlaka...iyigecelr kizlar

Bebişim sen al önemli değil arkadaşımm
arkadaşlarrrrrrrrrr keyfiniz güzel olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

Burda yok canım öyle günlük falan....Sadece gebelik testi diye geçiyor o kadar...

kizlar hersey icin cok sagolun hic yabancilik cektirmediniz bana ilk kez yazmama ragmen bu topige tesekkuler...

ben cikiyorum kocis cagiriyor...kendinize iyi bakin allaha emnet olun allahin izniyle yeniden goruselim mutlaka...iyigecelr kizlar

Her zaman bekleriz canım....

İyi geceler....Yarın görüşürüz....:79::80:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Cimeka..........................1 Mart........................Beklemede...İnşaallah sıkı sıkı tutun annene.....

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.........................? Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

selam kizlar nasilsiniz bakalim bugun....

bugun pzar kocisle gezme gunumuz simdi yok evde arabayi temizlemeye goturdu isi bitirdikden sonra

gelecek alacak beni...belki bir kac saat ayri kalririz ama gelecem mutlaka allah izin verirse... kendinize iyi bakin opuyorum kocaman

Tamam canım iyi gezmeler sana....Görüşürüz.....:79::80:

Senle ben varız ya kız....Sen gelmişsin bak sonra ben geldim,bizi görürler gelirler şimdi.....

Ne var ne yok bakalım?Senin müjdeli habere de az kaldı....:81:

evet canım az kaldı ama ben ümit yok yani açıkcası ümitlendirmek istemiyorum kendimi hasta olcak gibiyim belim karnım falan ağrıyo ama dünden beri çok yedimm iştahım çok var bakalım nolcak bekliyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…