İYİ GECELER ARKADAŞLARRRRRRRRRRR:92::92::92::92:
cnm dürüstçe şunu söyleyeyim ben çok yoğunum hangi eczaneye girimişsem açıkcası hangisi varsa alıp çıkıyorum sana yardımcı olamam !!!ama şunu söyleyeyim en kötüsüde olsa bozuk olmadıktan sonra 14+ 11 de sonuç kesin çıkıyor idrar testinde
hepinizi öptüm ben birazcık kaçıyorum
Sorum diğer sayfada kaldı yine....
sen alll cnmm o kadar önemli değill
benim icinde farketmiyor canim bnde onume geceni aliyorum bozuk olmadigi surece bence farketmez ama sadece suna dikkat ediyorum mesela oglenleri veya aksam yapacaksam gunluk test aliyorum egerki sabah yapacaksam ilk idrarla sabah testini aliyorum bizim bura boyle testler var bilmiyorum turkiyede varmi
ama daha dogru komsum ikinci gebeligini ogrenmek icin sabah testini aldi ucuz oluyor diye aksamdi yaptiginda ve pozitif cikmisti...
kizlar hersey icin cok sagolun hic yabancilik cektirmediniz bana ilk kez yazmama ragmen bu topige tesekkuler...
ben cikiyorum kocis cagiriyor...kendinize iyi bakin allaha emnet olun allahin izniyle yeniden goruselim mutlaka...iyigecelr kizlar
Gelcen mi yine?
Ben geldim....:79::80:
selam kizlar nasilsiniz bakalim bugun....
bugun pzar kocisle gezme gunumuz simdi yok evde arabayi temizlemeye goturdu isi bitirdikden sonra
gelecek alacak beni...belki bir kac saat ayri kalririz ama gelecem mutlaka allah izin verirse... kendinize iyi bakin opuyorum kocaman
h.geldin canım ama kimse yokk :)
Senle ben varız ya kız....Sen gelmişsin bak sonra ben geldim,bizi görürler gelirler şimdi.....
Ne var ne yok bakalım?Senin müjdeli habere de az kaldı....:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?