oyle diyorsan oyledir ozaman tatlim sen daha iyi bilirsin tabikide...insan kayinvalidesinden ceker sende eltinden mi..ben anlamiyorum yaa kumalarin gemileri yururmusde eltilerinki degil demekki dogruymus..
neyse allah beterinden saklasin
ya arkadaşlar evet konu meleklerimiz ama !!!!bende sizinle aynı fikirdeyimmm.bu soru ne dir böyleee!!!insanın mahremini soruyosun eğer biraz dikkatli düşünürsek!!!çok yakın olacaksınn vede yalnız olavcaksın daaaa ondan sonraaa!!!bu konu karı-kocadan başak kimseyi ilgilendirmez.birde soranlar nedense gerçekten bizimle ilgilenenlerde olmuyor öyle değilmi
ya arkadaşlar evet konu meleklerimiz ama !!!!bende sizinle aynı fikirdeyimmm.bu soru ne dir böyleee!!!insanın mahremini soruyosun eğer biraz dikkatli düşünürsek!!!çok yakın olacaksınn vede yalnız olavcaksın daaaa ondan sonraaa!!!bu konu karı-kocadan başak kimseyi ilgilendirmez.birde soranlar nedense gerçekten bizimle ilgilenenlerde olmuyor öyle değilmi
kaynanam türkiyede bu hasbam da onun yerini almis güya ama esim agzinin payini verdi
kise bize karismasin biz mutluyuz esimle diye simdi tik yok cok sükürr
kaynanam türkiyede bu hasbam da onun yerini almis güya ama esim agzinin payini verdi
kise bize karismasin biz mutluyuz esimle diye simdi tik yok cok sükürr
hasban uzak olsun emi senden
kayınvalidem geçenlerde ilk defa sordu bana daha düşünmüyormusunuz diye ( bebek istediğimizi kk dan başka kimse bilmiyor daha ) eşim okadar kızdıki annesine ayıp ya dedi bide soruyor hiç utanmasıda yok falan sende ona sorsaydın nasıl korunuyorlarmış madem demesinmi
Kizcelerim ben gidiyom artik uyku moduna girdim herkese iyi geceler
görüsmek üzere:79::79::79:
Kızlar hangi marka gebelik testleri uyguluyorsunuz?
sagol canim sendegorusmek uzere bitanem allaha emnet olun tatli ruyalar
oyle ama millet boyle isde lafdan anlamazlar baskalarina kulp bulamaya baylirlar nedense kimseceikler kendilerinin ne halde olduklarini veyya ne hale geleceklerini bilmeden bos bos konusurlar zaten allah korkusu olan bunlari demz..birak mahremi..
Benim yakinlarim haric kayinvldem gorumcem annemden baska kimsecikler bilmiyor isde buyuzden boyle kararlar aldik..
Allah korkusu olmayanlar cok buralarda...burda bir camii hocasi var bayan bebeigi olmuyor dindar olduklari icin cok tup bebege karsilar neden bilmiyorum ama onlarin karari artik.aileler cocuklarini o hocaya gonderiyorlar en az var 20 cocuk ve bunlar birlesince ne olur tahmin bilee edilmez..bunlara durun yapmayin etmeyin falan demis bagirmis dogol olarak ailerden birisi gelmis demis zaten sen iyi birisi olsaydin allah verirdi sana da ama vermiyor isde ben bu lafi duyunca bana anlatinca o agladikca bende agladim sok oldum diyecek bir sey bulamadim bu laf denirmi sence ne kadar gunah
Kizcelerim ben gidiyom artik uyku moduna girdim herkese iyi geceler
görüsmek üzere:79::79::79:
Sorumu tekrarlayayım diğer sayfada kaldı da....
allahım allahım herişin hayırlısı!!tanrım ya nasıl allahımmm!!!!
sorumu tekrarlayayım diğer sayfada kaldı da....
Kızlar hangi marka gebelik testleri uyguluyorsunuz?
isde boyle bir dunya daho dogrusu boyle bir insanlik disi hareket nedesem bos gelir oldu arakadasa birde okadar iyiki anlataamam okadar sabirli hatda o oakadar kapali bnde aksine okadar acigim bilirsin belki cok asiri derecedeki insanlar boyle duumlari hic kaldiramaz ama benim arkadasim oyle degil cok iyi ama rabbim vermiyor isde cok isterim oan versin hatda okadar cok uzuluyormki benden once ona ver diyorum hep artik rabbimin gusune gitmez insanllah onun takdiri tabikide ama cok uzuluyorum arakdasilmin adina cok agir laflar bunlar kimseler haketmiyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?