Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

vallahi benim adetimin 5. günü yoksa çoktan havalara girmiştim senin nekadar var adetine canım sen ne zamandır istiyosun yada bekliyosun bebişi

Ayy canım hiç sorma ben her ay o belirtileri buralardan okuyup okuyup yaşıyorum,umutlanıyorum,sonra da gelince kırmızılar üzül ,ağla....:85: O yüzden geçen aydan beri karar aldım hiç kafama takmıcam,belirtileri aramıcam kendimde diye,çok üzülüyorum sonra geçen ay çok ağladım....

aynen canım bende bu ay resmen yıkıldım iki gün ağladım içim alev alev yandı evlere sığamadım artık umtlanmayacağım şimdiden bu ay ümidim yok diye kendimi alıştırıyorum

ay desenize bende hiç moda sokmiyim kendimi ya aslında benim ilk denemem ayın başından beri istiyoruz,ama benim adetim düzensiz 35-40 günde bir adet oluyorum yumurta sayım çokmuş,neyse işte geçen ay 18inde olmuştum o yüzden benim düzenime göre şubatın 25inden sonra falan test yaparım gelmezse tabi

ya desenize eğer olmazsa ilk yıkılış benide bekliyo çünkü benim eşim çok umutlandırıyo beni başım ağrıyo desem bile gebesinde ondan diyo gerçi şaka yapıyo ama ben baya baya inanmaya başlamıştım daha fazla heveslenmeden yok olmadı gibi düşüneyimde olursa seviniriz olmazsa en azından bi dahaki aya moralim yüksek olur çok inandırmıyım kendimi,bu gün yine arkadaşa bebek görmeye gittik çok özeniyorum artık ya allah sen isteyen herkese nasip et yarabbim

belli olmaz canım herkes aynı olmuyor ben önceki hamileligime ilk denemede kalmıştım ama şimdi kaç aydır olmuyor kısmet ama sen yinede ümitlenme olmazsa üzülmezsin olursa süpriz olur

belli olmaz canım herkes aynı olmuyor ben önceki hamileligime ilk denemede kalmıştım ama şimdi kaç aydır olmuyor kısmet ama sen yinede ümitlenme olmazsa üzülmezsin olursa süpriz olur

evet cnm haklısın
ee hatırlatmak gibi olmasın ama senin ilk gebeliğin neden bitti soruyorum ama eğer üzülüyorsan cevap verme hiç girmeyelim konuyu değiştirelim hemen bende sohbet çoooook :86:

Yok canım heveslen,belki senin olmuştur İnşaallah,nasip bu belli olmaz.Ama zaten ilk heveslerde o kadar üzülmüyor insan 6. aydan sonra başlıyor üzülmeler,1 yıla yaklaşıp,ulaşıp, geçti mi de işte o aylarda dayanamıyorsun artık,her aklına gelişte ağlıyorsun...

Ne diyeyim Allah'ım en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü,sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizleri bebişlerimize....

insani yoruyor tabi beklemeler helede umutlar tükenirse ALLAH BÜYÜK SABIR EDECEGIZ BENDE CATLATMA IGNESI OLDUM BEKLIYORUM SIMDI HEYECANLA TABIII

ayyyy allah göstermesin cnm inşallah o kadar uzun sürmez amiiiin inş. en yakın zamanda alırız kucağımıza

Günaydin herkese ay ben geceleri giremedigimden kaciriyorum tüm muhabbeti
Ara sira bende gireyim bari

Şimdi geçmişe baktım da biraz,Aborjinoscum senle de bi türlü denk gelemiyoruz yaa...Yarın bakabilirsem gündüz de ara ara bakarım ama bizim muhabbet genelde akşam koyulaşıyor,sen akşamları gel gelebilirsen...Görüşürüz canım....:79:

evet cnm haklısın
ee hatırlatmak gibi olmasın ama senin ilk gebeliğin neden bitti soruyorum ama eğer üzülüyorsan cevap verme hiç girmeyelim konuyu değiştirelim hemen bende sohbet çoooook :86:

yok canım üzülmüyorum artık alıştım 11 haftalıkken kalbi durdu o zaman doktor senden kaynaklı değil demişti ama şimdiki doktorum bebeğin ölümününde hamile kalamayışımında da benim hastalığımla ilgili olabileceğini söylüyor bakalım zaman gösterecek

anladım canım allah sabır versin inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunda tüm bunları unutturur meleğin hastalığın neydi geçmiş olsun bu arada

anladım canım allah sabır versin inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunda tüm bunları unutturur meleğin hastalığın neydi geçmiş olsun bu arada

dün de bebişim1 e anlatmıştım canım dertleşiyoruz iyi oluyor şöyle anlatıyım haşimoto troidi diye geçiyor belki duymuşsundur vücudum troid bezini yabancı bir cisim olarak algılıyor ve yok etmek için antikor üretiyor bu antikorlar troid bezimi parçalıyor bir müddet sonra tamamen yok olacak hormon ilaçları alıyorum ve bir ömür boyu alacam,şimmdi doktor bu antikorların bebeğe zarar vermiş olabileceğini ve hmile kalmama engel olabileceğini söyüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…