kizlar bana musade bir muddet yemek yapmadim kocis gelir az sonra..koyayimda su yemegi ocaga isim kalmasin kenidinize iyi bakin
bebişim1 beni listeye eklemişsin sağol canım önemseyip yazdığın için:76:
İnşaallah canım yaa...
Sana geçengün bişey sormuştum ama tam çıkmışsın görmedin canım...
Aşılamayapılırken yani spermler rahme verilirken çok acı oluyor mu?
Hoşgeldin canım....Epeydir yoktun....Nasılsın iyi misin canım?
Ne var ne yok?
hoşgeldin aramızasen daha tecrübelisin oğlun varmış allah bağışlasın
canım evet yazalım valla güzel olur bende yarın doktorda öğrenirim heralde kaç haftalık olduğumu ya arkadaşım gelicek bu akşam bana o yüzden fazla vaktim yok cnm geçmişide azcık okudum ama asifirarinin yazısını hiç göremedim noldu merak ediyorum doktora gidecekti bugün yada yazdıda ben mi görmedim acaba bi bilgin varmı cnm
4444 kere okunuyor..
canımcım ben iyiyim sen
hepinize tşkrler umarım güzel paylaşımlar yaşarız
ayy rezil oldumbeni sormamışsın yanlış okudum galiba
iyi sevindim nasıl gidiyor hayat
Canım dün gece rahatlattık onu ben ve kızlar....Sonra biraz yattı sonra tekrar yine geldi.Bugün de doktora gidecekti....Daha haber vermedi....Gelir az sonra heralde....
Sen nasılsın canım,ağrın var mı?Bebişi görcen yani yarın ......:81:
Hayırlısıyla iyidir İnşaallah bebek....Yarın haber veririsin bize de ne kadarlıkmış minik....
kızlar çıkıyorum malesef hoşçakalın
hmm tamam cnm ben sonra yine bakarım artık ne yazmış.ben iyiyim cnm sağol ağrılarım var ama az çok şükür hafif hafif mide bulantılarım başladı onun dışında pek bi değişiklik yok ,evet yarın görcez Allah kısmet ederse canım hemen size haber veririm ne kadarlık olduğunu bende en çok bunu merak ediyorum şuan bide sağlığınıinşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim öptüm cnm hepinizi iyi akşamlar :79::79::79:
geldim tatlim rahatim simdi sole bitanem
Canım aşılama sırasında yani spermler rahme verilirken çok acı oluyor mu?
yok be canim acimiyor inan bana sadece sperm verilirken sogukluk hissediyorsn oda normal cunku sperm ozel tiffirizlerde tutuldugu icin soguk hemen yapiliyor ordan cikarttiklari zaman..acimiyor bende duymustum aciyor falan demsilerdi bana inanki acimadan daha kendimi cok siktim kastim dr.artik rahat islemini yapamiyordu en sonunda birakti spermi vermeden once dedi rahatlayin sonra yapacam cunku cok kasili catilariniz dedi bende derin derin nefes alip verdim kendime geldim ve sonrada oldum asilamayi ama cok pismanim keske sikmasaydim kendimi ikincisin de korkmam ve sikmam kendimi
Canım neden aşılama yaptırıyorsun,yani sorun ne?Benim eşimin de sperm hareketliliği az da ben de düşünmeye başladım acaba diye de ondan sordum canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?