Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kizlar bana musade bir muddet yemek yapmadim kocis gelir az sonra..koyayimda su yemegi ocaga isim kalmasin kenidinize iyi bakin

Canım tam yine gitmişsin neyse gelince sorarım artık yine....Kolay gelsin sana....

bebişim1 beni listeye eklemişsin sağol canım önemseyip yazdığın için:76:

Tabi ki de canım ,biz her aramıza katılanı önemsiyor ve sevgimizle karşılıyoruz.....

canımcım ben iyiyim sen

Canım dün gece rahatlattık onu ben ve kızlar....Sonra biraz yattı sonra tekrar yine geldi.Bugün de doktora gidecekti....Daha haber vermedi....Gelir az sonra heralde....

Sen nasılsın canım,ağrın var mı?Bebişi görcen yani yarın ......:81:
Hayırlısıyla iyidir İnşaallah bebek....Yarın haber veririsin bize de ne kadarlıkmış minik....

4444 kere okunuyor..

Tamam canım sağolasın.....
Hoşgeldin aramıza....:79::80:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.........................? Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182...........................................................Nisan anne adayı

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hmm tamam cnm ben sonra yine bakarım artık ne yazmış.ben iyiyim cnm sağol ağrılarım var ama az çok şükür hafif hafif mide bulantılarım başladı onun dışında pek bi değişiklik yok ,evet yarın görcez Allah kısmet ederse canım hemen size haber veririm ne kadarlık olduğunu bende en çok bunu merak ediyorum şuan bide sağlığını inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim öptüm cnm hepinizi iyi akşamlar :79::79::79:

kızlar çıkıyorum malesef hoşçakalın

Gece gelecek misin canım?

Tamam canım....
Misafirin gidince gelirsin di mi?

Canım aşılama sırasında yani spermler rahme verilirken çok acı oluyor mu?

yok be canim acimiyor inan bana sadece sperm verilirken sogukluk hissediyorsn oda normal cunku sperm ozel tiffirizlerde tutuldugu icin soguk hemen yapiliyor ordan cikarttiklari zaman..acimiyor bende duymustum aciyor falan demsilerdi bana inanki acimadan daha kendimi cok siktim kastim dr.artik rahat islemini yapamiyordu en sonunda birakti spermi vermeden once dedi rahatlayin sonra yapacam cunku cok kasili catilariniz dedi bende derin derin nefes alip verdim kendime geldim ve sonrada oldum asilamayi ama cok pismanim keske sikmasaydim kendimi ikincisin de korkmam ve sikmam kendimi

canim ben cuma gunu asilama olacam yaa allahin izniyle asilamadan sonra 15.gundede test yapacam ben tarihe baktim yani kendim hesapladim 26 mart 15.gun bugune denk geliyor asilamadan sonra sen degistir beni istersen belli oldu bence dr.bana bu tarihi verir cunku ilkinide bu tarihde yap demisti tamam tatlim

Canım neden aşılama yaptırıyorsun,yani sorun ne?Benim eşimin de sperm hareketliliği az da ben de düşünmeye başladım acaba diye de ondan sordum canım.....

Canım neden aşılama yaptırıyorsun,yani sorun ne?Benim eşimin de sperm hareketliliği az da ben de düşünmeye başladım acaba diye de ondan sordum canım.....

esimden degil sorun bende polikistik over hastasiyim yumurtaliklarimla ilgili sorunlar var buyumuyorlar normal yollarla...oyuzden asilama ikinciinsini olacam.dr.la bugun konustum ucuncusunude yapariz diyor egerki tutmazsa sonrada tup bebek dedi bnde kabul ettim hic yokdan sans daha yuksek..aslinda ne yaparsak yapalim rabbim yazinca oluyor ama isde bunlarada vesile yaratmak gerekiyor bnde onun yolundayim..bende sorun esimin normalindende uszerinde cikti 757 milyon 456 sperm sayisi cok guzel dediler dr.lar ama bnde isde sorun

merhabalar iyi akşamlar
bende 12 martta regl olcam ve ondan sonra korunmayı bırakmayı planlıyoruz 28 yaşındayım 26 aylık defne adında bi kızım var aslında bu ay bırakıcaktık ama bırakmadan kadın doğuma gittim genel kontrol ve iyki gitmişim rahim ağzında hafif iltihap varmış bir hafta antibiotik kullanıcam tabii bu süreçte korunmamız gerekecekmiş kısmetse nisanda belli olucak durumum yani
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese tattırsın rabbim

hamilelere Allah kolay doğumlar versin kucağınızda göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…