esimden degil sorun bende polikistik over hastasiyim yumurtaliklarimla ilgili sorunlar var buyumuyorlar normal yollarla...oyuzden asilama ikinciinsini olacam.dr.la bugun konustum ucuncusunude yapariz diyor egerki tutmazsa sonrada tup bebek dedi bnde kabul ettim hic yokdan sans daha yuksek..aslinda ne yaparsak yapalim rabbim yazinca oluyor ama isde bunlarada vesile yaratmak gerekiyor bnde onun yolundayim..bende sorun esimin normalindende uszerinde cikti 757 milyon 456 sperm sayisi cok guzel dediler dr.lar ama bnde isde sorun
sen klomen falan o tedaviyi ne kadar kullandın??
canım evet yazalım valla güzel olur bende yarın doktorda öğrenirim heralde kaç haftalık olduğumu ya arkadaşım gelicek bu akşam bana o yüzden fazla vaktim yok cnm geçmişide azcık okudum ama asifirarinin yazısını hiç göremedim noldu merak ediyorum doktora gidecekti bugün yada yazdıda ben mi görmedim acaba bi bilgin varmı cnm
esimden degil sorun bende polikistik over hastasiyim yumurtaliklarimla ilgili sorunlar var buyumuyorlar normal yollarla...oyuzden asilama ikinciinsini olacam.dr.la bugun konustum ucuncusunude yapariz diyor egerki tutmazsa sonrada tup bebek dedi bnde kabul ettim hic yokdan sans daha yuksek..aslinda ne yaparsak yapalim rabbim yazinca oluyor ama isde bunlarada vesile yaratmak gerekiyor bnde onun yolundayim..bende sorun esimin normalindende uszerinde cikti 757 milyon 456 sperm sayisi cok guzel dediler dr.lar ama bnde isde sorun
merhabalar iyi akşamlar
bende 12 martta regl olcam ve ondan sonra korunmayı bırakmayı planlıyoruz 28 yaşındayım 26 aylık defne adında bi kızım var aslında bu ay bırakıcaktık ama bırakmadan kadın doğuma gittim genel kontrol ve iyki gitmişim rahim ağzında hafif iltihap varmış bir hafta antibiotik kullanıcam tabii bu süreçte korunmamız gerekecekmiş kısmetse nisanda belli olucak durumum yani
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese tattırsın rabbim
hamilelere Allah kolay doğumlar versin kucağınızda göstersin inşallah
canim nasilsin bugun daha iyisindir insallah
ASİfirari hoşgeldin canım....:79::80:
Nasılsın bakalım?
cok sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim...
evet yaa asilama olacam cuma gunu insallah o gun gibi banada mubarek gelir..
iyiyim tatlim sen nasilsin??
afiyet olsn hos olsun yemegin
yarasinn
Sağol canım....Yedim geldim....
Kizlar ben uzanacagim biraz
yine gelirim ama
iyi aksamlar size:79::79::79:
bende ilaclarimi aldim simdik
esim bana bissürü tursu almiss oleyyy
iyi akşamlarrr bnm akşamım yeni geldiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?