cnm ben ilk araştırmaıştım ıpl lazere gittim kol altı 6 seans genital 5 seans.. ama onun bir faydasını görmedim sadece inceltti.. sonra araştırdım meğer o gerçek lazer değilmiş.. ben geçen sene temmuzda başlamıştım işte nisan gibi falanda hamilelik düşünüyodum.. malesef hem param hem zamanım boşa gitmiş oldu.. şimdi bir seans başka bir cihazla gittim kol altım bir kaç tane kaldı gibi.. genitalinde üst kısımları yüzde 80 azaldı yanalrı ve aşağısı pek azalmadı ama.. şimdi bu ay bir kez daha gitcem işte nisandada kontrol seansı olur.. artık mecbur ara vercem.. eşimi durduramıoyrum daha fazla.. bana kalsa bunu halledip daha sonra hamile kalmak istiyoduk hamileyken ağdayla falan uğraşmak istemiyodum.. ama artık milletin dilinden ve eşimin isteğinden daha fazla kurtulamıycağımı anladım ve mayıs ayına karar verdim bakalım nolcak..
canım hadi ben çıkmak zorundayım işlerim var birazcık.. sonra yine devam ederiz..
cnm ben ilk araştırmaıştım ıpl lazere gittim kol altı 6 seans genital 5 seans.. ama onun bir faydasını görmedim sadece inceltti.. sonra araştırdım meğer o gerçek lazer değilmiş.. ben geçen sene temmuzda başlamıştım işte nisan gibi falanda hamilelik düşünüyodum.. malesef hem param hem zamanım boşa gitmiş oldu.. şimdi bir seans başka bir cihazla gittim kol altım bir kaç tane kaldı gibi.. genitalinde üst kısımları yüzde 80 azaldı yanalrı ve aşağısı pek azalmadı ama.. şimdi bu ay bir kez daha gitcem işte nisandada kontrol seansı olur.. artık mecbur ara vercem.. eşimi durduramıoyrum daha fazla.. bana kalsa bunu halledip daha sonra hamile kalmak istiyoduk hamileyken ağdayla falan uğraşmak istemiyodum.. ama artık milletin dilinden ve eşimin isteğinden daha fazla kurtulamıycağımı anladım ve mayıs ayına karar verdim bakalım nolcak..
selam sekerim hosgeldin nasilsin???
bu arada herkesin KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN :79::79::79:
heh cnm nbr yakaladım seni
Haberler nasıl sen anlat ,sonrada ben anlatayım meraktan çatladım
ama ben gıdemedım doktorum gececıymıs malesef ya esım gece calısıyor bılıyosun
artık yarın ınsallah
heh cnm nbr yakaladım seni
haberler nasıl sen anlat ,sonrada ben anlatayım meraktan çatladım
selam sekerim hosgeldin nasilsin???
bu arada herkesin KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN :79::79::79:
aa hadi ya neyse yarın anlatırsın ozaman cnm
bizde gittik birsürü test ve bi tanede ilaç verdi onun dışında ultrasonda sadece gebelik kesem göründü bebişimizi göremedik henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10-15 gün sonra tekrar gelin o zaman görünür dedi yarın diğer sonuçlarım çıkıcak bakalım inşallah herşey yolundadır cnm benim adetim 40 günde bir oluyorya geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden sanırım daha çok küçükmüş.hayırlısı bir an önce büyüsede görsek ne hevesle gitmiştik gerçi herşeyin yolunda olması da mutlu etti ama şimdi on gün daha beklicez bakalım öyle işte cnm
aa hadi ya neyse yarın anlatırsın ozaman cnm
bizde gittik birsürü test ve bi tanede ilaç verdi onun dışında ultrasonda sadece gebelik kesem göründü bebişimizi göremedik henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10-15 gün sonra tekrar gelin o zaman görünür dedi yarın diğer sonuçlarım çıkıcak bakalım inşallah herşey yolundadır cnm benim adetim 40 günde bir oluyorya geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden sanırım daha çok küçükmüş.hayırlısı bir an önce büyüsede görsek ne hevesle gitmiştik gerçi herşeyin yolunda olması da mutlu etti ama şimdi on gün daha beklicez bakalım öyle işte cnm
Selam kızlar iyiyim sizlerde iyisiniz inşallahh.. asicim demek ki bugünde gidemedin ???? meraktan çatlicaz yahu....
Baharcım sen ne yaptın yeğen ne kadarlıkmış anlatsana....
Bu arada SİZLERİNDE KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN ANNECİKLER
yok canım söylemedi belki yarın kan tahlili sonuçlarına göre söyleyebilirtam olarak kaç haftalık olduğunu söylediğimi canım....inşallah tatlım o günleride göreceksin...
SEVINDIM CANIM onuda göreceksin sabrli ol bende gecen hafta sadece keseyi görmüstüm
saglikli olsunda önemli degil ooo daha cok vaktimiz var 9 ay kadarrbol bol görecegiz
ya canim benim halen agrim var
ve canim tursu nebilim eksi cigköfte falan istiyor az az yiyorum
bide akintim durmuyor hic
bu sabah kalktim hafif midem bulantim vardi disari ciktim hava aldim
ama agzimin tadi yok sanki kirec yemisim tatsiz tuzsuz sende durumlar nasil ???
sagol tatlim ya ne sansliyim bende dün olmadi bugünde ayni
agrilarimdan korkuyorum bekliycez bakalim
yok canım söylemedi belki yarın kan tahlili sonuçlarına göre söyleyebilir
cnm bende de hafif hafif mide bulantısı var aslında daha çok ayıptır söylemesi yediklerim ağzıma geliyo onun dışında yorulunca kasıklarımda ağrılar oluyo,bende çok tuzlu şeylere aşeriyorum öyle belli bişeye değil ama aşırı tuzlu şeyler yiyorum ve inanamazsın günde 1,5 lt süt içiyorum resmen süte aşeriyorum acayip canım istiyo soğuk sütü lıkır lıkır içiyorum cnm akıntım var ama çok değil üşütmüş olabilirsin dikkat et hee bide sen sordunya ilişki ne olacak diye doktor aynen devam dedi:26:
sadece ilişki sırasında kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi cnm
kasık ağrısı çok normal cnm rahimde kasılmalar olduğundan o ağrıları hissediyosun muhtemelen seninki benimkinden daha büyük çünkü ağrıların ve belirtilerin daha fazla ama sen yinede doktora sorarsın tabi ağrılarının normal olup olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?