ayy canim sagol ya aydinlattin beni iliskiden korkuyodum bisey olur diye esimde baci kardes olduk diyodu
sanirim üsütüyorum dedigin gibi
ben süt icemiyorum zaten pek sevmemde icmeye calistim yutamiyorum bile anla
hayirlisi olsun hakkimizda artik
10 gün sonra gidiyosun bebek belli olacakmiymis canim aklim orda kaldi
sözde 10-15 gün sonra bebeği anca görürüz dedi inşallah bakalım
evet cnm hakkımızda hayırlısı artık Allah herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah cnm
slm arkadaşlar ben yeni katıldım siz tüp bebekmi deniyosunuz
zaten bi gitsem soracam hepsini bilmiyorum canim
ama pek aramiz yok bizim senle
slm arkadaşlar ben yeni katıldım siz tüp bebekmi deniyosunuz
yok yok anca bir hafta falandır aramız bencede ama herkesin belirtiside farklı oluyomuş canım baksana belkide ondan ne bilim işte bi netleşse herşey rahatlıcaz zaten bugün ilk defa eşimle gittimya benide heyecanlandırdı manyak
soracaklarımıda unuttum inşallah 10 gün sonra daha detaylı konuşucaz doktorumla,bide doktorumda 2,5 aylık hamile napcaz bakalım izinde olmaz inşallah doğumumda neyse o günlere daha çok var bakcaz bakalım neyse ben kaçtım kızlar inlencem hava çok soğuktu üşüdüm yoruldum yatayım biraz görüşürüz yine:79:
cnm ben ilk araştırmaıştım ıpl lazere gittim kol altı 6 seans genital 5 seans.. ama onun bir faydasını görmedim sadece inceltti.. sonra araştırdım meğer o gerçek lazer değilmiş.. ben geçen sene temmuzda başlamıştım işte nisan gibi falanda hamilelik düşünüyodum.. malesef hem param hem zamanım boşa gitmiş oldu.. şimdi bir seans başka bir cihazla gittim kol altım bir kaç tane kaldı gibi.. genitalinde üst kısımları yüzde 80 azaldı yanalrı ve aşağısı pek azalmadı ama.. şimdi bu ay bir kez daha gitcem işte nisandada kontrol seansı olur.. artık mecbur ara vercem.. eşimi durduramıoyrum daha fazla.. bana kalsa bunu halledip daha sonra hamile kalmak istiyoduk hamileyken ağdayla falan uğraşmak istemiyodum.. ama artık milletin dilinden ve eşimin isteğinden daha fazla kurtulamıycağımı anladım ve mayıs ayına karar verdim bakalım nolcak..
slm ben geldim evde deiğldim.Ne çok şey yazmışsınız önce bir merhaba diyim sonra okurum
Arkadaşlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
kızlar iyi akşamlar
iyiyi desem yalan oluriyiaksamlar kimsecikler yok:44:
nasilsin iyimisin
iyiyi desem yalan olurama hastada degilim böyle bir halsizlik var üzerimde pc nin başına bile gelmeye üşeniyorum canım sıkılıyor pskolojimide çökelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?