Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sözde 10-15 gün sonra bebeği anca görürüz dedi inşallah bakalım
evet cnm hakkımızda hayırlısı artık Allah herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah cnm

zaten bi gitsem soracam hepsini bilmiyorum canim
ama pek aramiz yok bizim senle

yok yok anca bir hafta falandır aramız bencede ama herkesin belirtiside farklı oluyomuş canım baksana belkide ondan ne bilim işte bi netleşse herşey rahatlıcaz zaten bugün ilk defa eşimle gittimya benide heyecanlandırdı manyak
soracaklarımıda unuttum inşallah 10 gün sonra daha detaylı konuşucaz doktorumla,bide doktorumda 2,5 aylık hamile napcaz bakalım izinde olmaz inşallah doğumumda neyse o günlere daha çok var bakcaz bakalım neyse ben kaçtım kızlar inlencem hava çok soğuktu üşüdüm yoruldum yatayım biraz görüşürüz yine:79:

benimkide heyecan yapiyo dogru canim bide ben gideyim bakalim ne olacak
tamam sen dinlen canim sonra görüsürüz dikkat et kendine bebise iyi bak :79:

slm ben geldim evde deiğldim.Ne çok şey yazmışsınız önce bir merhaba diyim sonra okurum

Arkadaşlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun

canim evet gercek lazere gidersen eger azalmalar olur ama genital de azalmalarda olur ama yinede yok olmuyorlar veya tek tukede dusmuyorlar diger bolgeler gibi..bak canim ben tam tamina 1 yil gittim lazere agdadan bir farkini gormedim sadece agda gec cikartiyor bu daha da gec oldu ve daha da incelme ev azalma oldu...bende en guzeli dedim gittim agdaciya sir agda yaptirmaya kendin ugrasma turkiyede de cok kisiler aliyor bilmiyorum turkiyede mi yasiyorsun ama turkiyedede var cok da guzel aliyorlar...sana tavsiyem sir agda daha iyi hem olu deriyi kaldiriyor hemde hemen hemen ayni oluyor..

boyle sebeplerden dolayi bebegi erteleme bence cunku kil tuh falan bnde jiletle hic rahat edemiyorum yaklasik 10 yildan beri ayni yere aldiriyorum ve lazerdende cok memnunum...bence bebegi ertelemek icin bir sebep degil bu sana tavsiyelerim bu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…