Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyiyi desem yalan olur ama hastada degilim böyle bir halsizlik var üzerimde pc nin başına bile gelmeye üşeniyorum canım sıkılıyor pskolojimide çökelttim

canim sakin ol bozma psikolojini...rabbim herseyin hayirlisini verecek bak gorursun...

Ben geldim....:79::80:

hosgeldin canim benim ne yaptin yaptin mi utulerini arkadas bir kahve icip gitti hemen yaptim ben yoksa kalirdi yine bu aksam cunku esim diyor cumaya kadar calisacaksin aksama kadar kal falan dedi bnde artik persembe gunu yemeklerimi yaparim evi silip supururum ki iki gun boyunca dinlenmek icin asilamadan sonra

Baharcım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım....
İnşaallah bi dahaki sefere görürsün bebeğini canım....

Evet canım sen şimdiden bitir işlerini canım dinlenirsin sonra da....
Ben de yaptım biraz ütülerimi en azından dağ tepecik oldu....

Evet canım sen şimdiden bitir işlerini canım dinlenirsin sonra da....
Ben de yaptım biraz ütülerimi en azından dağ tepecik oldu....

en mantiklisi cunku oteki turlu olmuyor yemek yok utu var ortalik pis rahat edemiyorum hic...

benim cokdu vallahi omuzlarim agridi artik bitirene kadar canim cikti heee bitmiyor bir turlu su ev isleri banada dustu pis bir koca hic yardim etmiyor bana hep bnden bekliyor

Erkekler hep öyle canım yaa....
Napcan artık Allah yardımcımız olsun....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182...........................................................Nisan anne adayı

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Erkekler hep öyle canım yaa....
Napcan artık Allah yardımcımız olsun....

ewet ya bu erkeklerin geneli böyle arada bir istisna çıkar o da bize denk gelmez zaten
benimkide çorabını fırlatır bir o yana bir bu yana .ara toplayıp agzına sokmaya çalışıyorum sanırım etkili oluyor bir ay sepete atıyor sonra yine aynı

evet geneli öyle ama iyileride var mesela benim eşim benden daha düzenlidir sağolsun her konuda yardımcı olur bazen evde kaybolur mutlaka bir iş bulmuştur kendine çamaşır varsa asar toplar katlar yoksa benim işim çok zor olurdu

Son düzenleme:

haaahaaacok guzelmis corap olayin...aman biktim yaaa vallahi gel git ayni is bazen isden benden once geliyor sabah ben evmi toplayip cikiyorum genelde isden bir geliyorum ev almis basini gidiyor..dusun pantolunu cikartmis oldugu yerde elleme diyor bana ben hemen ayaklarimi sokup giyecem oyle gene orda bir utuluyon da ne oluyor birkaiyor kiristriyor anlat anlat bitmez bizler cocuk sahibi oluruz yinede anlatmak bitmez...komsum var hemen evimin yaninda turk onlarda adam evini supuruyor karisi calisiyr diye camlari siliyor coplerini dokuyor birtek yemek utu ye isine girmiyor gersini adam hep yapiyor esime diyorum esi cok sansli bak kocasi yapiyor diyorum ben erkegim ben yapmam diyor yani anlayacagin tam o mantikda ama bir hamile kalayim varyaaaaaaa yedim onu

ay nekadar guzel yaa cok isterdim benim esimde boyle olsun ama degil isde degil ama bir hamile neler yapacam...bnce cok sanslisin bazi erkekler sever duzenliligi benmki ben olmasam hastaliklara yakalanirdi ayakli vuris gibi ortalliklarda dolasirdi...

ooo seninki istisna işte
benimkide evde kaybolunca başıma bir iş daha açıyordur kesin

ay nekadar guzel yaa cok isterdim benim esimde boyle olsun ama degil isde degil ama bir hamile neler yapacam...bnce cok sanslisin bazi erkekler sever duzenliligi benmki ben olmasam hastaliklara yakalanirdi ayakli vuris gibi ortalliklarda dolasirdi...

özellikle çalışan bir bayansan eşin yardıncı olması çok önemli yoksa hem ev hem iş daha çocuk yok birde çocuk olsa nasıl olur düşünemiyorum vallahi Allah bütün kadınlara güç ve sabır versin

al benimkini vur seninkine

Ben geldim kızlar....:79::80:

hosgelmissen canim digerleri sanirim dizi izliyorlar baksan okadar cok kisi degiliz normalde burasi kalabalik oluyordu...ohhh ne guzel dizi izliyorlar benim kocamda mac var diye televizyonu aldi elimden artik internetden bakarim daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…