Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Yumurtan mı çatlamıyormuş canım senin?Nasıl anladın peki,yumurta takibi falan mı yaptırdın?

yok canim ben hic adet görmüyodum sadece hapla progynova kullaniyodum 3 yillik evliyim halada tek olamiyorum herneyse doktora gittik oda iste dediki beynimdeki olgu yumurtlarimi yenilemiyomus sonra gecen sene igne yazdi bana menogon kullandim yaklasik 4 ayda yavas yavas ilerledik catlatma ignesi oldum 1.cisi olmadi malesef tekrar basladim igneye 2 ay kadar kullandim tabi hepsi her hafta doktora gitmemele yürüdü iste pazarreside catlatma ignemi oldum 2,defa insallah bu ay tutar doktor garanti diyor ama bilmiyorum esime spermiogram testi yapailacak pazartesi :18::18::18:

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi size iyi geceler :79: :79: :79:

İyi geceler canım,hastana ve kendine iyi bak... :94:

İnşaallah olur canım yaa,siz de çok beklemişsiniz....Evet adet olmayınca ben yumurtlama olmuyor diye biliyordum demek ki yumurta çatlamayınca da adet olunmuyormuş...

Kızlar ben de çıkıyorum artık,ama yarın gerçekten daha erken gelmeye çalışalım,muhabbet koyulaşıyor iyice bu saatleri buluyoruz,saat biraz daha erken olsa konuşuruz daha....Hadi kendinize iyi bakın....
İyi geceler.......:79::80::79::80::79:

evet artik bu ay insallah olu diyorum igneler canimi acitiyor esimde bi problem cikmaz umarim beklemekte cok zor oluyo 25ine kadar beklemem gerek adet olursam üzülürüm yine duphaston diye hap verdi bebek yoksa adet oluyosun eger varsa tutunmasina yardimci oluyor

Allah önce şifa sonrada bebiş verir inşaallah
amin cnm valla kızlar bende bol bol gülüp güldürmeye çalışıyorum neşeminzin bol olması lazım bu günlerde
kesinlikle katılıyorum ondan burayı seviyorum bazen kendi kendime pc nin başında gülüyorum gören olsa delimi ne der

yumurta az dert çok oda dertmiş bak bunu bilmiyordum öğrendim
bizde ilk ay olacak zannetmiştik bilseydim 2 yıl boşuboşuna korunacam diye yormazdım kendimi
ama olanlarda var ilk ay
ben ilk evlenince herkes dediki uzun zaman karunma sonra senin yumurtalıklar tembeleşir olmaz sonra diye ama ben inanmadım sonuçta her ay düzenli adet oluyom diye hem doktorada sordum olmaz öyle şey dedi
ama acaba şimdi doğrumu söylemişler diye düşünmekten kendimi alamıyorum

aminnn hepimize insallah tez zamanda gelsin meleklerimizz boll sanss kizlar

Hoşgeldin AdaESıla....:79: Ben de çıkıyordum artık,aklım burda kalcak dönüp durcam yatakta yine,erken gel diyoruz,senin geldiğin saate bak yaa...Amerika'da mı yaşıyon sen yoksa?

Hoşgeldin AdaESıla....:79: Ben de çıkıyordum artık,aklım burda kalcak dönüp durcam yatakta yine,erken gel diyoruz,senin geldiğin saate bak yaa...Amerika'da mı yaşıyon sen yoksa?

sorma ya saate bak dimi hiç uyku düzenim yok daha doğrusu gece uykum yok
ama yarın söz erken katılacam aranıza

sorma ya saate bak dimi hiç uyku düzenim yok daha doğrusu gece uykum yok
ama yarın söz erken katılacam aranıza

Zaten şu topik yüzünden yarasaya döndük,gece ayaktayız gündüz uykuda....

Ben çıkayım artık,yarın görüşürüz,erken ama Türkiye saatine göre

İyi geceler kızlar,kendinize iyi bakın.....:79::80::79::80::79:

sevgili gece kuşu kk kızları sizlere bir sorum var
hani normalde seffaf bir akıntı olur bu yumurtlama döneminde beyazımsı bulanık bir hal alır sonra tekrar şeffaf renge döner.benim batıma 6 gün kaldı ve buğün o beyaz bulanık akıntım oluyor
sizce ben tekrardan yumurtluyor olabilirmiyim :)

söz yarın erken burdayım
nerde yaşadımı bende bilmiyomki dünyayı bırak uzaylı gibiyim

canimcim öncelikle hosgeldin seni yaniltmak istemem cünkü ben normal adet bile görmüyrum ama bu dediginin gerceklik payi var daha once duydum ihtimalle sanirim yumurtluyor olabilirsin

tekrar yumurtlamıyorsundur ama bebek yerleşiyor olabilir

canimcim öncelikle hosgeldin seni yaniltmak istemem cünkü ben normal adet bile görmüyrum ama bu dediginin gerceklik payi var daha once duydum ihtimalle sanirim yumurtluyor olabilirsin

hoşgördük asıfiraricim
aklıma başka bişey gelmedi çünkü ondan soruyum dedim mümkünmü ayda iki kere yumurtlanırmı?
ben normal bir insan degilimki mümkün değilse bile beni bulur böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…