ben geldim:79::79:
ayy ayy insallah bebisim yaaa birde catlayip dollense ahh olsa birde hamis olsam birde kucagima alsam birde birde birde insallah bir gun gelirde bunlarin hepsini yasariz
kizlar ben cikiyorum..
nasil uyuyacamda onu bilemiyorum ama yalniz biran once sabah olsu istiyorumm
yarin cuma hayirli gun.
rabbim bu hayirli gunde guzel haberler vermeyi nasip eder ins...
iyi geceler..
gorusmek uezeree
ben geldim:79::79:
Esim evde kizcelerim ya ondan izin vermiyo ama size güzel haberi veriyim dedim iste
doktora gittim bebisler 7 haftalik olmusdurumlari gayet iyi bebisler diyorum [cünki ikizlerim benimle)
bugün belli oldu kalp atislarini duydum cok mutluyum yaa
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAHHH
Esim evde kizcelerim ya ondan izin vermiyo ama size güzel haberi veriyim dedim iste
doktora gittim bebisler 7 haftalik olmusdurumlari gayet iyi bebisler diyorum [cünki ikizlerim benimle)
bugün belli oldu kalp atislarini duydum cok mutluyum yaa
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAHHH
AYYYYYYYYYYYY HAYIRLI UĞURLU OLSUUUNNNN!!SABAH HERKES OKUYUNCA İNAN HERKES SENİN ADINA SEVİNECEKKK!!!SAĞLICAKLA DA DEVAMI GELSİN CNMMMMM
insallah arkadasim sagolasin
ayyy canim yaaa baksana allahin isine nerden nereya sen istedin bir tane rabbim verdi ikitane super bir haber bu yaaa insallah sagsaglim kucagina alirsin yavrularini allahim darisi basima yarabbimmmmmmmmmm
allah nazarlardan saklr insalah...he simdi gordun mu bak dogsunlar biri susacak oteki aslayacak ayyy nekadar guzel yaaaaa
sagol canim allah sanada nasip etsin insallahh
ayy çok tatlı sen bu sessiz günlerin tadını çıkart bence !!!depola kendiniiii!!!
cok iyi gitti tatlim yazdim simdi bebisler geliyor kalp atislarini duydumAmin canım İnşaallah.....
İyi geceler canım.....
Testi yapar yapmaz yaz topiğe ,yarın bi ara bakmaya çalışırım gündüz İnşaallah....
Hoşgeldin canım....:79::80:
Ben de seni merak etmiştim,demin bahsettim hatta....
Nasıl gitti canım doktor ziyaretiniz?
ARKADAŞLAAAR İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRRRR
kizlar size birsey soracam bnde adet agrilari basladi ve atesim var ama cok cokda degil gunduzden cok ama acaba adet olma ihtimalim olabilirmiki
ay dur canim herkeste ayni olmaz daha hayirli haberini alcaz senin
heyo heyo ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?