Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayy ayy insallah bebisim yaaa birde catlayip dollense ahh olsa birde hamis olsam birde kucagima alsam birde birde birde insallah bir gun gelirde bunlarin hepsini yasariz

Amin canım İnşaallah.....

kizlar ben cikiyorum..

nasil uyuyacamda onu bilemiyorum ama yalniz biran once sabah olsu istiyorumm

yarin cuma hayirli gun.

rabbim bu hayirli gunde guzel haberler vermeyi nasip eder ins...

iyi geceler..

gorusmek uezeree

İyi geceler canım.....
Testi yapar yapmaz yaz topiğe ,yarın bi ara bakmaya çalışırım gündüz İnşaallah....

ben geldim:79::79:

Hoşgeldin canım....:79::80:

Ben de seni merak etmiştim,demin bahsettim hatta....

Nasıl gitti canım doktor ziyaretiniz?

AYYYYYYYYYYYY HAYIRLI UĞURLU OLSUUUNNNN!!SABAH HERKES OKUYUNCA İNAN HERKES SENİN ADINA SEVİNECEKKK!!!SAĞLICAKLA DA DEVAMI GELSİN CNMMMMM

ayyy canim yaaa baksana allahin isine nerden nereya sen istedin bir tane rabbim verdi ikitane super bir haber bu yaaa insallah sagsaglim kucagina alirsin yavrularini allahim darisi basima yarabbimmmmmmmmmm
allah nazarlardan saklr insalah...he simdi gordun mu bak dogsunlar biri susacak oteki aslayacak ayyy nekadar guzel yaaaaa

sagol canim allah sanada nasip etsin insallahh

cok iyi gitti tatlim yazdim simdi bebisler geliyor kalp atislarini duydum

kizlar size birsey soracam bnde adet agrilari basladi ve atesim var ama cok cokda degil gunduzden cok ama acaba adet olma ihtimalim olabilirmiki

ay dur canim herkeste ayni olmaz daha hayirli haberini alcaz senin

ne bileyim yaa ilkinde hic boyle yoktu yarin birde adet olursam varya ben kafayi yerim heeee tekrardan ignelr falan dinlenseydi bari gobisim ne bileyim isde sik idrar ates ve adet agrim var sanki adet olacakmisim gibiyim affff allahim affffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…