Aç yada tok farkedeceğini sanmıyorum canım...neticede kan şekerine bakmıyorlar :) yani hiç kan tahlili yaptırmadım ama öyledir herhalde...yapan kızlar varsa yazarlar zaten...bence yarın idrar testi yap kendine sonra birkaç gün bekle kan tahlilini o zaman yaptırırsın..
Aç yada tok farkedeceğini sanmıyorum canım...neticede kan şekerine bakmıyorlar :) yani hiç kan tahlili yaptırmadım ama öyledir herhalde...yapan kızlar varsa yazarlar zaten...bence yarın idrar testi yap kendine sonra birkaç gün bekle kan tahlilini o zaman yaptırırsın..
HOSGELDIN KIZCEM valla bende hic yaptirmadim zaten burda gerekli olmadikca yapmiyolar
sen nasilsin bugün
bn aranıza katıldıktan 1-2hafta sonra hamile oldugumu öğrendim şuan 5+5günlük hamileyim.size bişi sormak istiorum hamileligimin 6.ayı temmuza ramazana gelio.oruc tutsam bi sorun olur mu.gunler uzun ve sıcak dıe.çok takıldım buna yaa.daha cok var biliorum ama bi yardımederseniz çok sevinirim
moralim bozuk tatlım eşimle tartıştım..bazen inanılmaz derecede uyuz oluyorum boğazlayasım geliyor :)) bide adet olucam sanırım onun asabiliğini yaşıyorum....peki sen nasılsın ? ağrıların devam ediyor mu ??
canim ya cok güzel anlatmisin benimde kafama takiliyor sanirim bende o zaman ALLAH IZIN VERIRSE / AYLIK FALANcanım sen oruç tutamazsın ki ayrıca kuranda da yeri var..bknz :
Allâh Resûlü (s.a.s.) şöyle buyurur: (Allâh -Tebâreke ve Teâla- yolcudan namazın yarısını, hâmile ve emziren kadından da orucu kaldırmıştır )
Hâmile ve emziren kadın oruç tuttuğunda kendi veya çocuğu hakkında endişe ederse orucunu bozar ve bozduğu her güne karşılık bir fakiri doyurur.
İbn Umer (r.a.) bebeği hakkında korkan kadından sorulur. O da; «Orucunu bozar ve her gün için bir fakir doyurur... » der..
(Sizden ramazan ayını idrâk edenler onda oruç tutsun.) âyetinin tefsiri hakkında İbn Abbâs şöyle der: «Hâmile ve emziren kadın korkar ise, oruçlarını bozar ve her gün için bir fakir doyururlar.»
merhabalar ben geldim
bn aranıza katıldıktan 1-2hafta sonra hamile oldugumu öğrendim şuan 5+5günlük hamileyim.size bişi sormak istiorum hamileligimin 6.ayı temmuza ramazana gelio.oruc tutsam bi sorun olur mu.gunler uzun ve sıcak dıe.çok takıldım buna yaa.daha cok var biliorum ama bi yardımederseniz çok sevinirim
moralim bozuk tatlım eşimle tartıştım..bazen inanılmaz derecede uyuz oluyorum boğazlayasım geliyor :)) bide adet olucam sanırım onun asabiliğini yaşıyorum....peki sen nasılsın ? ağrıların devam ediyor mu ??
üzüldüm simdi takma kafana olur kari koca arasinda
bende iyiyim simdilik pek bi yaramazlik yok yarin doktora gidiyorum tekrar
normal doktoruma gidecegim artik hayirlisi
hosgeldin canim nasilsin
bi yaramazlik yok insallah
selam tatlim aman bosver erkek milleti iste olur boyle seyler baazen bnde esime gicik oluyorum ama geciyor sonradan seninkide gececek anam adamlar boyle isde eslerini deli ederler sonrada gulup konusurlar hic bir sey olamamis gibi tatlim takma sende kafaya yoksa erken yasda cokmemize neden oluyorlar boyle oldugu zaman bosver sende soyleyecegini soyle icinde kalmasin
canim ya cok güzel anlatmisin benimde kafama takiliyor sanirim bende o zaman ALLAH IZIN VERIRSE / AYLIK FALAN
OLACAGIM BEN DE DOKTORUMA SORMAYI DÜSÜNÜYORDUM
canım sen oruç tutamazsın ki ayrıca kuranda da yeri var..bknz :
Allâh Resûlü (s.a.s.) şöyle buyurur: (Allâh -Tebâreke ve Teâla- yolcudan namazın yarısını, hâmile ve emziren kadından da orucu kaldırmıştır )
Hâmile ve emziren kadın oruç tuttuğunda kendi veya çocuğu hakkında endişe ederse orucunu bozar ve bozduğu her güne karşılık bir fakiri doyurur.
İbn Umer (r.a.) bebeği hakkında korkan kadından sorulur. O da; «Orucunu bozar ve her gün için bir fakir doyurur... » der..
(Sizden ramazan ayını idrâk edenler onda oruç tutsun.) âyetinin tefsiri hakkında İbn Abbâs şöyle der: «Hâmile ve emziren kadın korkar ise, oruçlarını bozar ve her gün için bir fakir doyururlar.»
canım sen oruç tutamazsın ki ayrıca kuranda da yeri var..bknz :
takmamaya çalışıyorus işte :) hadi bakalım hayırlısı...
tatlım bişi sormak istiyorum..bu gebeliğin ilk haftalarında yada adetine yakın dönemlerde (tarihini tahmin ettiğin zamanlarda) akıntın nasıldı?...
Lafımı esirgemiyorum ama çocuk gibi ...ben söylendikçe o susuyor daha çok deli ediyorum..mümkün değil bir laf alasın...aman neyse haklısınn erken çökermeye son !... :)
bu arada hoşgeldin....nasılsın ?
canim ya cok güzel anlatmisin benimde kafama takiliyor sanirim bende o zaman ALLAH IZIN VERIRSE / AYLIK FALAN
OLACAGIM BEN DE DOKTORUMA SORMAYI DÜSÜNÜYORDUM
ben bu hadisleri duymamıştım çok saol.sonradan borçları tutmak cok zor olucak.oyuzden bi fikir alım demiştim
Bencede çok güzel anlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?