Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

HOSGELDIN KIZCEM valla bende hic yaptirmadim zaten burda gerekli olmadikca yapmiyolar
sen nasilsin bugün

Evet canım aç tok fark etmez
( yeterki pozif çıksın:))))):92::92::92::92:

HOSGELDIN KIZCEM valla bende hic yaptirmadim zaten burda gerekli olmadikca yapmiyolar
sen nasilsin bugün

moralim bozuk tatlım eşimle tartıştım..bazen inanılmaz derecede uyuz oluyorum boğazlayasım geliyor :)) bide adet olucam sanırım onun asabiliğini yaşıyorum....peki sen nasılsın ? ağrıların devam ediyor mu ??

Son düzenleme:
bn aranıza katıldıktan 1-2hafta sonra hamile oldugumu öğrendim şuan 5+5günlük hamileyim.size bişi sormak istiorum hamileligimin 6.ayı temmuza ramazana gelio.oruc tutsam bi sorun olur mu.gunler uzun ve sıcak dıe.çok takıldım buna yaa.daha cok var biliorum ama bi yardımederseniz çok sevinirim

canım sen oruç tutamazsın ki ayrıca kuranda da yeri var..bknz :
Allâh Resûlü (s.a.s.) şöyle buyurur: (Allâh -Tebâreke ve Teâla- yolcudan namazın yarısını, hâmile ve emziren kadından da orucu kaldırmıştır )

Hâmile ve emziren kadın oruç tuttuğunda kendi veya çocuğu hakkında endişe ederse orucunu bozar ve bozduğu her güne karşılık bir fakiri doyurur.

İbn Umer (r.a.) bebeği hakkında korkan kadından sorulur. O da; «Orucunu bozar ve her gün için bir fakir doyurur... » der..

(Sizden ramazan ayını idrâk edenler onda oruç tutsun.) âyetinin tefsiri hakkında İbn Abbâs şöyle der: «Hâmile ve emziren kadın korkar ise, oruçlarını bozar ve her gün için bir fakir doyururlar.»

üzüldüm simdi takma kafana olur kari koca arasinda
bende iyiyim simdilik pek bi yaramazlik yok yarin doktora gidiyorum tekrar
normal doktoruma gidecegim artik hayirlisi

canim ya cok güzel anlatmisin benimde kafama takiliyor sanirim bende o zaman ALLAH IZIN VERIRSE / AYLIK FALAN
OLACAGIM BEN DE DOKTORUMA SORMAYI DÜSÜNÜYORDUM

Hoş geldin canım aramıza
Oruç tutmak elbette güzel bir şey ama bu senin sağlına ve dayanma gücüne bağlı o sıcaklarda su ihtiyacı duyabilirsin :26:
bide dr un ne diyeceği de önemli mesela benim düşük riskim vardı dr um bana tutma dedi.Bence doktoruna danış.Bide şimdiden bu kadar sitres yapma.Daha çok vakit var hele bir o zaman gelsin.Hayırlısıyla

Son düzenleme:

selam tatlim aman bosver erkek milleti iste olur boyle seyler baazen bnde esime gicik oluyorum ama geciyor sonradan seninkide gececek anam adamlar boyle isde eslerini deli ederler sonrada gulup konusurlar hic bir sey olamamis gibi tatlim takma sende kafaya yoksa erken yasda cokmemize neden oluyorlar boyle oldugu zaman bosver sende soyleyecegini soyle icinde kalmasin

üzüldüm simdi takma kafana olur kari koca arasinda
bende iyiyim simdilik pek bi yaramazlik yok yarin doktora gidiyorum tekrar
normal doktoruma gidecegim artik hayirlisi

takmamaya çalışıyorus işte :) hadi bakalım hayırlısı...

tatlım bişi sormak istiyorum..bu gebeliğin ilk haftalarında yada adetine yakın dönemlerde (tarihini tahmin ettiğin zamanlarda) akıntın nasıldı?...

hosgeldin canim nasilsin
bi yaramazlik yok insallah

sukur iyiyim canim sen nasilsin bebisler nasil bakayim...

hafta sonu iyiyiydi iki gunluk kactik otele gittik kaldik ogleden sonra geldik yemekmis utuymus falan anca oturabildim...ya bir sey soracam benim agrilarim hic yok ilkinde asilama oldugum zaman cok agrim vardi uc dort gun boyunca tuvalete bile zor otururdum sanki rahimim cikacakmis gibiydim ama simdi hic agrim yok bugun daha 2.gunum olamasna ragmen anormallik yokmu sence yaa dusun iliskiye bile girdik dunden beri hic yok agri ben anlamadim gitti bu isi

Lafımı esirgemiyorum ama çocuk gibi ...ben söylendikçe o susuyor daha çok deli ediyorum..mümkün değil bir laf alasın...aman neyse haklısınn erken çökermeye son !... :)

bu arada hoşgeldin....nasılsın ?

canim ya cok güzel anlatmisin benimde kafama takiliyor sanirim bende o zaman ALLAH IZIN VERIRSE / AYLIK FALAN
OLACAGIM BEN DE DOKTORUMA SORMAYI DÜSÜNÜYORDUM

Bencede çok güzel anlatmışsın.

ben bu hadisleri duymamıştım çok saol.sonradan borçları tutmak cok zor olucak.oyuzden bi fikir alım demiştim

Hayirdir insallah yoksa biseylermi var :81::81:

biliyosun tatlim ben genelde hapsiz adet olamadigim icin kullandigim
hapa göre hesaplamistim adetten tarihinden bi hafta sonrasinda basladi canim benim zaten ondan
sonraki haftada hamile oldugumu ögrenmistim hem adet tarihinden 1 hafta sonraydi ama halende var yine kokusuz beyaz

sana bir sey soyleyimmi susmasi daha iyi cunku konusursalar daha kotu oluyor ben bagiriyorum esimde bana bagiriyor ozaman evde kavga kiyamet oluyor...tabikide oyle ben aklimdan ne geciyorsa soyluyorum rahatliyorum butun stresim gidiyor tabiki canim bnm kirismak yok herzaman bakimli olmak var:13:...

sukur canim bekliyorum isde daha cuma gunu asilama oldum ikinciye ama hic agrim yok neden acaba bir fikrin varmi bu konuda...

sen nasilsin bekleme tarihin ne az kaldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…