sukur iyiyim canim sen nasilsin bebisler nasil bakayim...
hafta sonu iyiyiydi iki gunluk kactik otele gittik kaldik ogleden sonra geldik yemekmis utuymus falan anca oturabildim...ya bir sey soracam benim agrilarim hic yok ilkinde asilama oldugum zaman cok agrim vardi uc dort gun boyunca tuvalete bile zor otururdum sanki rahimim cikacakmis gibiydim ama simdi hic agrim yok bugun daha 2.gunum olamasna ragmen anormallik yokmu sence yaa dusun iliskiye bile girdik dunden beri hic yok agri ben anlamadim gitti bu isi
canım sen oruç tutamazsın ki ayrıca kuranda da yeri var..bknz :
Allâh Resûlü (s.a.s.) şöyle buyurur: (Allâh -Tebâreke ve Teâla- yolcudan namazın yarısını, hâmile ve emziren kadından da orucu kaldırmıştır )
Hâmile ve emziren kadın oruç tuttuğunda kendi veya çocuğu hakkında endişe ederse orucunu bozar ve bozduğu her güne karşılık bir fakiri doyurur.
İbn Umer (r.a.) bebeği hakkında korkan kadından sorulur. O da; «Orucunu bozar ve her gün için bir fakir doyurur... » der..
(Sizden ramazan ayını idrâk edenler onda oruç tutsun.) âyetinin tefsiri hakkında İbn Abbâs şöyle der: «Hâmile ve emziren kadın korkar ise, oruçlarını bozar ve her gün için bir fakir doyururlar.»
sana bir sey soyleyimmi susmasi daha iyi cunku konusursalar daha kotu oluyor ben bagiriyorum esimde bana bagiriyor ozaman evde kavga kiyamet oluyor...tabikide oyle ben aklimdan ne geciyorsa soyluyorum rahatliyorum butun stresim gidiyor tabiki canim bnm kirismak yok herzaman bakimli olmak var:13:...
sukur canim bekliyorum isde daha cuma gunu asilama oldum ikinciye ama hic agrim yok neden acaba bir fikrin varmi bu konuda...
sen nasilsin bekleme tarihin ne az kaldimi
ooo hadi bakalim ne olursa olsun calis sen sevisi birakma
bide iyi tarafini düsünsene ya tuttuysa belki ayni tepkiyi vermiyor vücudun bilemeyiz tatlim
tek bildigim son ana kadar devam et
bak ben sana anlattim hep hatirlarsan benim esim perhiz yapiyodu o dönemde ama ben onu dinlemedim hep üstüne gittim adamin
gecde olsa tuttu canim bos birak relax ollll
Aslında evet karşılık verirse kavga daha da büyür ama evanurcum öyle böyle değil insan bi gık da mı demez ya..sanki duvar karşımda..başkasına konuşuyorum..sırtını dönüyo yatıyo yada kumanda elinde tv izliyo.. amannnn bahsettikçe daha çok geriliyorum en iyisi bıraklım burda kalsın
Hiçbir bilgim yok canım ama ASIfirarcım seni bu konuda bilgilendirebilir..
20sinde bekliyoruz ama bakalım tatlım ufaktan sinyalleri veriyor hazırlı ol gelicem diye :)
Valla canım inşallah gebesindir bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama ASIfirarcım seni bilgilendirebilir..
Hayirdir insallah yoksa biseylermi var :81::81:
biliyosun tatlim ben genelde hapsiz adet olamadigim icin kullandigim
hapa göre hesaplamistim adetten tarihinden bi hafta sonrasinda basladi canim benim zaten ondan
sonraki haftada hamile oldugumu ögrenmistim hem adet tarihinden 1 hafta sonraydi ama halende var yine kokusuz beyaz
Aslında evet karşılık verirse kavga daha da büyür ama evanurcum öyle böyle değil insan bi gık da mı demez ya..sanki duvar karşımda..başkasına konuşuyorum..sırtını dönüyo yatıyo yada kumanda elinde tv izliyo.. amannnn bahsettikçe daha çok geriliyorum en iyisi bıraklım burda kalsın
Hiçbir bilgim yok canım ama ASIfirarcım seni bu konuda bilgilendirebilir..
20sinde bekliyoruz ama bakalım tatlım ufaktan sinyalleri veriyor hazırlı ol gelicem diye :)
Valla canım inşallah gebesindir bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama ASIfirarcım seni bilgilendirebilir..
Bilemessin tatlim resmen adet belirtisi oluyor bazi insanlarda hamilelik belirtileri
bekle derim hemen negatif olma simdiden
valla gün dogmadan neler doguyor bakmissin hamilesin insallahhh
analdim tatlim cok sagol insallah az kalmis gunune sende sonra 26sindada ben ogrenecem insallah guzel haberler aliriz yarabbimmmmm
isde diyorum yaaa nedense yok ama ben yumurtalarim buyutmek icin kullandigim ignelerden beri yok agrim ilk kullandigim ignelerim cok kasik agri yapmisti asilamadan sonrada hep oyle oldum..ama bu ignelere tekrar basladigimdan beri yok kasik agrim falan artik sabredip bekleyecem cunku daha cok ama cok erken belirtiler icin daha cuma gunu oldum asilama sadece merak ettim beelki sende boyle olmustursun diye dedim evet tatlim calisiyoruz birde bugun sanki adet olacakmisim gibi karnim agrimisti ama bir kere oldum ne guzel disardayken dusunmuyorum eve geldigimde isde dusunceler sariyor byenimi..ralaks olmaya calisiyorum ama olmuyor isde yinede su 26sinda mutlu haberi alsam varya ne guzel olur
Aç yada tok farkedeceğini sanmıyorum canım...neticede kan şekerine bakmıyorlar :) yani hiç kan tahlili yaptırmadım ama öyledir herhalde...yapan kızlar varsa yazarlar zaten...bence yarın idrar testi yap kendine sonra birkaç gün bekle kan tahlilini o zaman yaptırırsın..
inşallahhhh tatlımmm inanın kendim kadar sizler içinde dua ediyorum...
2 haftadır akıntım var canım ..çok değil ama ...bazen sümük gibi bazen de kesik kesik..iç çamaşırı kirletir tarzda..hatta bugün sarımtırak geldi..hatta 2 haftadır iştahımda açıldı ara ara da batmam oluyo ama belim çok ağrıyor...ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi düşüncesi de aklımdan gitmiyor...
ASlinda canim bu belirtiler iyiye isaret bana göre
akinti ayni batmalar ayni istah ve agrilar psikolojik degilse insallh bebisin gelir
dua et tatlim insallahhh hayirli haberlerini aliriz seninde insallh
Dediğin gibi umarım psikolojik değildir tatlım..ruh halim karmakarışık oldu..bianda sevinç kaplıyo içimi sonra hüzünleniyorum..akabinde amann rabbim hayırlısını verir diyerekten kendimi teskin etmeye çalışıyorum..
İnşallahh o hayırlı haberleri veririm tatlım..Dualarımla ve dualarınızla inşallahh daha çok beklemeyeceğiz...
allah razi olsun bnde oyleyim hele hele birde hamilelik haberleri alinca hevesleniyorum daha cok hirs yapiyorum insallah hep boyle bebis haberleri aliriz insallah bizde verirz buraya bu ay bebeis haberi ayyy cok heyecanlandim heee simdi
Heyecanlanma kısss sakin ol :)) rabbimin izniyle inşallahh seni de görcez hamişler listesinde..
Hayirlisini isteyelim tatlim ben cok isterim insallah bu ay bebisin seninledir
ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSIN INSALLAH dualarimiz kabul olsun ama
umudunu kaybetme tatlim ne derler
inanmak basarmanin yarisiymis
allahim sabir versin benim gibi bekeleyenlere gercekdende en zor anlardan birisi su beklememk isnnsallah sonucunu da guzel haberler olur insallah beklentilerimize deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?