Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

allahim sabir versin benim gibi bekeleyenlere gercekdende en zor anlardan birisi su beklememk isnnsallah sonucunu da guzel haberler olur insallah beklentilerimize deger

gelde isde su yurege anlat okadar cok istiyorum ki herkes gibi ama isde insan yinede heycanlaniyor yaa elimde degil ki ama insallah guzel sonuclar aliriz hayirli saglikli bebisler

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tatlımmmm inşalahhhhhhh

Anliyorum seni insallah hayirli haberlerini aliriz tatlim
ama yine de bu kadar yüklenme normal hayatina devam et
bisey kalmamis 26sina surda stress yapma hemen dur azcik

oyle yapamaya calisiyorum bu kendimi frenledigim halim su beklemek cok kasiyor beni ama elden bir sey gelmiyor isde mecburen beklenecek rabbim dualarimi kabul eder insallah olmayan herkese isteyen herkeslere verir insallahhhhhhhh

Valla ben sürekli acim
sürekli yiyorum ya cok eksi yiyorum eltimde yermis oglun olacak diyor
esimde tatli ye diyor sürekli ama benim ablamda hep tatli yedi 2 tane cimcimesi var
eksiden bikmiyorum az önce cigköfte yedim evdede yapamiyorum midem kalkiyor

oyle yapamaya calisiyorum bu kendimi frenledigim halim su beklemek cok kasiyor beni ama elden bir sey gelmiyor isde mecburen beklenecek rabbim dualarimi kabul eder insallah olmayan herkese isteyen herkeslere verir insallahhhhhhhh

Takma güzelim RABBIM OL DERSE OLUR CANIM BENIM

aslinda ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi cikar ayseyi derler...kiz erkek farketmez allahim heryerini saglikli hayirli versinde gerisi olur..ayyy canim yaaakeske sana ykin olsamda ben yapardim yemeciklerini tuhh uzuldum ama heee simdi oylede kotu ama heee

Ay ben inanmıyorum onlara artık...eltimde sürekli tatlı yiyordu geçen hafta cinsiyeti belli oldu erkek.. geçen ay da arkadaşımınki belli oldu o da kız ve üstelik sürekli tuzlu ve ekşi şeyler yiyordu..

o yüzden inanmıyorum artık :)

Sagol tatlim düsümen yeter esim disardan getiriyor iste
ben inanmiyorum tatli ye su olsun eksi ye su olsun diyene sanirim oda degisiyor bu
arada annem örgüye baslamis
bende tik yok nerde bulcam ben burda ipi sisi yani ancak gidip alirsam TRden yaparimda
off cok uzagim ya herkestenn

Öyle tabi saglikli olsunlar sorun degil benim icin
benim esim kiz isiyor bakalim ALLAH IZIN VERIRSE SAG SALIM DOGSUNLARDA
BENIM ICINDE cinsiyet önemli degil simdi esim merak ediyor
acaba 2si ayni cinsiyetmi olacak yada benzerlermi diyor
bazen oluyor ya tek yumurta ikizi yada cift yumurta ikizi
ölecek meraktan
benim canim acaip can erigi istiyor nerden bulacam

yaa tebikide oyle inanlmamak lazim erkegin x veya y kromozolarina bagli yani erkek belirler cinisyeti allahim saglikli versinde ne olursa olsun kiz erkek...

ohhh ohhh analar boyle isde...bnce senin yapmana gerek yok annecigin sana zaten yeterince yapar bebeklerinin cinsiyeti belli olsun ozaman alirsin odasini esyalarini falan..uzulme tatlim kaderin boylemymis mutlu ol yeter uzklik yakinlik onemli degil analarda bunu ister ccouklarini mutlu olamsini sen annenlerine istek yaptiramiyormusun gelsinler diye uc ayligina

oyy kıyamam sana yok mu marketlerde filan ?

Canım çiğ köfde yeme sakın.Çiğ et bebeğe zararlı.Burda hamile olan tüm arkadaşlara söylüyorum.Sakın çiğ et yemeyin.Hatta dr bana eldivensiz dokunma demişti

Öyle tabi annem birakmaz kimseye yaparda babam rahatsiz canim ya
gelemezki ikiside gelemez iste doktorum izin verirse biz gidecegiz 5.ayin sonunda aglayip duruyor kadin
düsünüyormus hep acaba agrim varmi yokmu nasil görücem ben seni deyip agliyor canim benim ya

Canım çiğ köfde yeme sakın.Çiğ et bebeğe zararlı.Burda hamile olan tüm arkadaşlara söylüyorum.Sakın çiğ et yemeyin.Hatta dr bana eldivensiz dokunma demişti

ozgurcum sen nasılsın ? sesin soluğun çıkmıyo :) onlinesın bunu saymazsak ama katılmıyosun sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…